Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(93)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

alinutza buna dimineata ma bucur ca te simti mai bine subscriu si eu la burtica cubica , rombica , ovala si toate celelalte cel mai tare ma amuza cand imi ridica buricul sus sus si dupa cade si se duce asa intr-o gropita

eu il astept pe tati din piata cu ingredientele pt ciobita asa ca am intrat iar sa vad ce faceti

carla tu ce faci? cum e iar acasa ? cred ca vrei iar la mare nu? ca asa am eu senzatia dupa ce vin dintr-o escapada

maria stii ce vroiam eu sa te intreb te-a ajutat burtiera de la mami ? cum a ramas burtica ca eu am cosmaruri ca o sa am o burtica atarnata si nu am sa pot sa mai port costum de baie
ii place lui bebe darius la plimbarica cu tati?

cand ma gandesc cata sunculita am pe mine parca imi vine greu sa cred ca voi reveni cat de cat la dimensiuni acceptabile

ely ma bucur tare ca denise e cumintica si eu cred ca o sa ma amuz tare de tot la grimasele lui bebe ca si acum ma prapadesc de ras cand vad cu cat foc imi intinde pielea

38+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
39 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Neatza, fetele.

Mi-am baut cafeluta si acum ma gindeam unde as putea s-o duc pe Diana cu ocazia zilei de 1 iunie. Cadou i-am tot spus ca n-o sa primeasca pt ca n-a fost cuminte (din pacate ne-a cam facut nervii franjuri), dar macar o carte tot o sa-i dam.
Voi unde mergeti azi sau miine cu copiii mai mari?

38+ Vlad ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

ALinutza acum am citit ca ai dureri de burta si iei No-spa, dar esti in saptamana 38, nu cred ca mai are rost sa iei, ca doar trebuie sa nasti in curind.
Nici eu nu mai iau No-spa ca si asa am intrat in saptamana 40 de azi si inca nici un semn de la bebe. Sper sa nu depasesc termenul.

Clodyac poate da Dumnezeu si nasti cit e tati linga tine.

Maria bunica doarme bine bebe Darius?

38+ Vlad ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Serialbastre

Mesaj de la Annkkaa:
Perfect sanatoasa, 3370 g, cezariana la 18.30.

Karina Elena, bine ai venit pe lume, sa-ti dea Dumnezeu numai lucruri bune, mami sa se refaca repede si sa aveti toti trei (deocamdata) o viata foarte frumoasa!

Andreea 39+

Felicitari, mamico!!! Refacere usoara si mult laptic pentru bebelina!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

neata fetelor, servesc si eu o cafelutza cu voi, felicit noile mamici, si va cer ajutorul celor care au nascut ceva....
in afara de sex....care nu stiu ce efect are de fapt asupra grabirii nasterii....ce alte metode mai sunt sa stimulam declansarea nasterrii...dr meu nu vrea sa mi faca cezariana pana nu se declanseaza cumva natural nasterea...bebe este pelvian, deci oricum va fi cezariana...si eu sunt cu nervii la capatul puterilor, nu mai am rabdare sa nasc...

cum arata dopul gelatinos? ca niste muci? e am vazut azi dimi putina secretie albicioasa pe hartia igienica, si avea si putina gelatina ca niste muci...dar era tot alba.....

38.3+
AMR 11 ZILE
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

"la ora 4.17 s-a nascut Sebastian. 3715grame, 55 cm. Va pup, Laura"

Laura, felicitari, sa ai o refacere usoara si sa fiti amandoi sanatosi. Te asteptam acasa!!!!!!!!!!!1

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Felicitari!!! Ce baietel lungan!!!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna dimineata!

ANKKAA,felicitari pentru nasterea fetitei, refacere rapida iti doresc!

LAURAOANA,in sfarsit,felicitari mamico,sa creasca mare si sanatos Sebastian!

OANA MVT,imi pare rau,trebuie sa fi fost groaznic!

ELA,poate duci copilul la un loc de joaca,ca e tare urat afara.Noi avem Luni la gradi concurs de biciclete,cadou+petrecere cu prajituri,am sa ma duc si eu.

Va pup,o zi buna va doresc!

elena, s.38 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetili!

ankkaa si LauraOana, FELICITARI DIN INIMA MAMICILOR!!!!!!!!!!!!!!
recuperare rapida si bebei sanatosi

carla, bine ai venit de la mare si ma bucur ca ti-a priit iesirea; si eu abia astept in septembrie sa mergem in formula de 3; cu nasii- ai facut cea mai buna alegere;

miruta si Yioanna, eu o visam des pe maya si a iesit apropae cum mi-o imaginam

tiana, ma bucur ca esti bine; mie secretiile astea imi incepuse cu o saptamana inainte sa nasc, destul de abundente; te inteleg ca vrei sa-ti cunosti minunea cta mai repede; carla iti poate da raspunsul corect caci a mai zis in leg cu stimularea contractiilor prin actul sexual

clody, ma bucur ca a venit sotu acasa si poate Razvan va cunoaste zilele astea

maria, nu stiam nici eu faza cu scosul de cap; insa sa te intreb ceva; cum il clatiti voi pe bebe? cu apa din cadita sau alta apa caci are buricutul sau il avea

alynta, ma bucur ca David e mai bine; si mandra mea face pipi cand ii scot pampersul

ieri am fost la dr si bebe are 3600 fata de 3260 cat m scos-o din spital; e f bine din toate pctele de vedere; aseara am fost la petrecere dar stateam ca pe ace ca fata era acasa insa a fost muminte ma innebuneste scosul aerului, are momente cand il scoate are momente cand nu desi stau si o ora cu ea

acum astept sa se trezeasca sa ii dau papa si apoi o las iar cu soacra sa mergem cu nasii dupa carut

cris, ce faci burtica? oare a nascut?

BebeBeca, multa santate Sarei si tie

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Neata' fetelor!

A fost buna cafeluta.
LauraOana, felicitari. Sa iti traiasca bebelul, sa fie sanatos si cuminte. Chiar ca lungan si grasunel. Bravo.

36+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Laura va urez si tie si lui Sebi multa sanatate, sa va dea Dumnezeu tot ceea ce va doriti! Sebisor asteptam sa te vedem!
Inca o data s-a dovedit o legatura telepatica intre noi. Pe bune! Azi noapte pe la 5 si un sfert alimentam fata si ma gandeam "Ce-o fi facand Laura, o fi nascut?" si m-am uitat la ceas special. Voiam sa deschid calc sa vad daca e vreo veste de la tine.

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput