Filmele pentru copii de cand eram si noi copii :-)
Va mai amintiti de frumoasele filme care ne-au bucurat (multora dintre noi, astia mai coptii) copilaria? Cateva exemple de care mi-am amintit azi, cautand pe net pt baiatul meu :
Mama - regie Elisabeta Bostan
- doua fragmente pe care le iubesc si-acum si ma binedispun (nu m-am tacanit)
Veronica - regie Elisabeta Bostan (am vazut ca exista deschis un topic special cu acest film dragutz)
Ar fi frumos daca s-ar gasi la indemina copiilor nostri, poate le-ar gusta si ei, e copilarie in forma pura acolo.
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
www.youtube.com/watch?v=iQ6Z9F23KNE" target="_blank">Melodia mea
Raspunsuri
abramburika spune:
Ciresarii, Racheta alba, Toate panzele sus, Pistruiatul, Maria, Mirabela ... cam astea-s filmele copilariei mele ... de care imi amintesc acum, desigur .
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
iuliana spune:
Dumbrava minunata....ce mai boceam la filmul asta:)).
Maria Mirabela.
Fetele mele s-au uitat chiar duminica la Veronica si Maria Mirabela. Din pacate sunetul nu e perfect, dar tot se pare ca au inteles ceva din film.
chiccutza spune:
Veronica
Veronica se intoarce
Arabela/Rumburak
Benji Zax
Naica
Intamplari cu Alexandra
Tinerete fara batranete
Saltimbancii
Muschetarii in vacanta
Desene pe asfalt
De-as fi Peter-Pan
Fram,ursul polar
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/
adi2003 spune:
Daca e vorba de filme din copilarie, Filmul si cartea "Ciresarii" mi-au placut cel mai mult.
Aventura din Pestera Neagra mi-a ramas cel mai bine in memorie:
Germina spune:
Si Amintiri din copilarie. Si mai era un film, partea a doua la Maria- Mirabela: Maria si Mirabela in Tranzistoria.
Ati vazut site-ul asta:
http://filmeromanesti.wordpress.com/amintiri-din-copilarie/
Aaaa, si Harap alb!
Natasa spune:
Filmul care mi-a placut cel mai mult in copilarie este "Arabela". Toata familia se uita la el si cred ca i-ar placea si baietelului meu.
Lorikay spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Filmul care mi-a placut cel mai mult in copilarie este "Arabela". Toata familia se uita la el si cred ca i-ar placea si baietelului meu. |
Si mie mi-a placut Arabela. Tin minte ca intr-o zi s-a intrerupt curentul chiar ininte de a incepe un episod si am plans o ora de suparare.
Maria Mirabela si Veronica sunt urmarite si de fetita mea si ii plac foarte mult.
Mie imi placeau mult desenele animate cu Pic si Poc, cei care intrau in povesti si le modificau cursul actiunii.
De Ciresari, ce sa spun, organizam expeditii prin toti pomii de laga bloc.
Mi-a mai placut mult Harap Alb.
maraki spune:
Lolek si Bolek, nu are nevoie de dublare.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5