Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

distractie placuta ,Ramonika! si pe la voi e moda nuntilor de noapte?!

miany
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

miany - multumesc. da, tot timpul nuntile au avut loc noaptea. de pe la 9 seara pana dimineata, la 4,5,6, cum rezista fiecare.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

distractie placuta Ramonika
mie mai ciudate imi par nuntile care incep la pranz si se termina seara. probabil pt ca la noi sunt noaptea toate

13+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

daca tot se vorbea de mancare mai devreme..... si mie mi-e foame... si as manaca braza cu mamaliga si oua..... mmmmmmm da sa stiti ca am scris si m-am ascuns... nu ma fugareste nimeni... da?

13+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Pupici fetelor si weekend placut!
Am reusit sa pun si eu poze pe Picasa (inclusiv poze cu bebe scump)

Laura 16+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Am visat noaptea trecuta muuulti,multi copaci infloriti......Doamne ce minunatie!!!! Era un colt de rai....iar eu eram asa de incantata si tot imi umpleam plamanii cu aerul ala!!!! Ce vis frumos!!!
Aaa, si mancam inghetata.....;;

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
11+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetele din Ro..la Carrefour sunt piersici BUNEEEEEEE cu 6 lei/kg

....doamne ce ma plictisesc

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

camy te inteleg... ma ingrozeste ca mai merg la munci 2 sapt si gata.... apoi lejer... numai cand e cazul. imi va fi dor de micutii mei, de nazbatiile lor... de inocenta lor.... si in mod ciudat ... de galagia lor. asa as vrea si in toamna sa merg la ei.... dar ar insemna sa le fac mai mult rau.... sa vina altcineva in locul meu in oct-nov nici nu stiu ce voi face.

13+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Camy ne tinem de urat una la alta ca si eu sunt acasa de vreo 10 zile si simt ca ma urc pe pereti. Sotul pleaca la munci dimineata pe la 8 si mai vine noaptea pe la 12, si eu singurica toata ziulica, departe de casa, fara prieteni sau putinii care-i am sunt la munci dati seama cum ma simt . Acum de vreo 2 zile incerc sa o conving pe mama sa vina ea la mine dar nu vrea ca a plecat de la mine pe la jumatatea lui martie si era aici din septembrie anul trecut. Eu in Romania nu pot sa merg acum cat fac testele, am si renuntat la ex. anul asta din cauza asta dar de asta nu-mi pare rau, am sa le dau in august.

De mancat eu mananc ca sparta, toate porcariile, de la sarat la dulce si tot asa. De ma sperii si eu de cat pot manca dar nu ma pot opri. Tot timpul as rontai ceva.

Doris 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Ramonika distractie placuta la nunta. Ce dor mi-e si mie de o nunta sa dansez o po****ra asa ca in moldova. Aici in Italia se fac nuntile dupa amiaza si zici ca nici nu-i nunta, nu-mi plac deloc. Parca nici nu stiu sa se distreze.

Doris 14+

Mergi la inceput