Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

De ce mi-a aparut cuvantul cu stelute? Nu era o prostie. E prima oara cand mi se intampla.

Doris 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

De ce mi-a aparut cuvantul cu stelute? Nu era o prostie. E prima oara cand mi se intampla.

Doris 14+

Pt ca DC e facut prost si taie cuvintele 'tari' si de unde nu e cazul

monis 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cosmynik

buna! eu am luat pana ieri clritromicina pentru ureaplasma.am luat doar 5 zile, desi dna doctor mi-a zis sa iau 7 zile, pt ca ma simteam foarte rau de la ele si pe toata saptamana am stat cu grija pentru ca ma citit pe prospect ca nu prea este indicata in sarcina si ca face parte din clasa C. nici pe net nu am citit lucruri prea bune despre administrarea claritromicinei. luni cand o sa merg la control o sa o rog pe dna doctor sa mi prescrie altceva, mai ales ca pe antibiograma nu aparea claritromicina. am uitat sa va zic k eu am abia 11 sapt si cateva zile...astept si parerile voastre...

Hello Cosmynik, aparent pe aici doar eu am identificat bacteria pacatoasa prin recoltarea ureaplasmei. Si eu am primit tratament cu azitromicina pe care, dupa cum spuneam mai devreme, nu l-am cumparat inca, pentru ca e f scump. Astept reducerile

Dar lasand gluma la o parte, sa stii ca si pe prospectul de Elevit scrie ca nu sunt f indicate daca si daca si parca.... SI pe absolut toate medicamentele scrie asta - citire de la americani, deoarece nici o companie de farma nu vrea procese din cauza medicamentelor. Asa ca mult mai simplu a fost sa scrie pe toate ca sunt contraindicate (sau ma rog, mai putin indicate) in sarcina si alaptare.
Dar daca dr ti-a recomandat si tu ai incredere in el, mai bine stai linistita. Ti-a spus cumva dr. daca trebuie sa si repeti analiza dupa tratament? Mie nu, trebuie sa-l intreb.
Multa sanatate

monis 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

miany - multumesc. da, tot timpul nuntile au avut loc noaptea. de pe la 9 seara pana dimineata, la 4,5,6, cum rezista fiecare.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

DiXtractie placuta si sa vii cu minim o poza

monis 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

buna monis! da, analiza trebuie efectuata din nou pentru ca in unele cazuri aceasta bacterie nu dispare dupa o saptamana de tratament. sincer as fi preferat sa-mi prescrie si mie azitromicina din doua motive: primul pt ca este trecuta pe antibiograma(cu S) si al doilea ar fi ca azitromicina face parte din clasa cu factor de risc B, in schimb claritromicina apartine clasei C( si nici macar nu aparea pe antibiograma). stiu ca ureaplasma ataca sarcina mica provocand avort spontan, dar poate conduce si la nastere prematura. insa efectele asupra bebelului nu le cunosc. stiti cumva care ar fi acestea?

Mergi la inceput

Fac si eu o proba, am incercat sa pun si eu poze dar mi-am cam prins urechile. Sunt curioasa ce a iesit.

Doris 14+

poze

Mergi la inceput

Bingo! Se pare ca am reusit.

Doris 14+

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

Bingo! Se pare ca am reusit.

Doris 14+

poze

Unde? Nu vaz

monis 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nici eu nu le vad

In Bv este o vreme tare urata, am fost aseara cu sotul la cumparaturi...si plouaaaaaaaaaaaaa

Cel mai tare ma enerveaza la vremea asta ca e canicula..33grade...apoi a doua zi imediat 13 grade ...se pare ca oscilatiile astea de temp pe mine ma dau rau de tot peste cap

Azi cu Cris facem lista, cautam preturi pt renovarea casei...Doamneeee abia astept..
Oricum, cred ca de inceput incepem numai prin iulie...dar le pregatim de pe acum

Cred ca pe mine cel ami tare ma preocupa camera copilului , am vazut o lustra in forma de avion..si vreau sa o cumpar neaparat...
Eu in casa nu voi avea nici un covoras...mai putin camera lui bebe, vreau sa-i cumpar mocheta cu piste de raliuri...Doamne, abia astept sa fac curse cu el..

Offfffffff..cate mai am in cap sa- fac lui bebe...abia astept..
Dar pe 25 iunie mai merg in Tg Mures la control...sa imi mai spuna odata ca e baiat sigur..ca la experienta mea...nu mai vreau inca o incurcatura

O duminica placuta fetelor...pupici pe burtici!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

buna dimineata fetelor.

voi mai luati vitamine? adica mie mi se pare ca 1/zi pana dupa nastere e cam mult. eu mananc absolut orice.... nu mi-e rau ( mi-a fost rau de la vitamine, dar nu se pune). mai ales ca sunt singura... imi fac toate mofturile: fructe legume, lactate... cat incape. cand e sotul... negociem ce mancam... asa....
Voi ce spuneti? eu nu as mai lua asa multe.... cred ca ajung 10/ luna

13+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput