ce cadou?

ce cadou? | Autor: dalina2x2

Link direct la acest mesaj

Maine-i ziua soatzei..
Ce cadou sa-i iau, ca sunt in pana de idei..
Voi cu ce v-ati incantat partenerii, de ziua lor?
(M-astept si eu la raspunsuri pertinente, nu ceva gen "dans din buric" sau "excursie la Dubai" - ce Dumnezeu, c-avem doi copii mici de care nu ne despartim nici cateva ore... ) Iar bugetul... mai de criza, asa...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

- I-as face un tort si as pregati o masa cu felul lui preferat de mincare (as chema si niste prieteni de-ai lui cu familiile - optional ), m-as imbraca frumos si as face o multime de poze impreuna cu toata familia, in casa sau afara in parc
- I-as cumpara: ceas/portofel/servieta din piele/un dvd cu filmul preferat sau formatia preferata sau altceva ce stii ca are nevoie sau isi doreste de mult.
Daca-mi mai vin idei mai zic.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu i-as cumpara o racheta de tenis de calitate... dar sotul meu joaca tenis, asa ca lui i se potriveste.
Depinde de hobby-urile lui, ca asa putem sa-ti spunem sa-i iei cravata si el sa nu poarte niciodata.

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Anul trecut am decorat apartamentul cu baloane, ghirlande cu La multi Ani, am cumparat coifuri, un tort si am facut o multime de poze. Cu cadoul e mai delicata treaba daca nu cunosti persoana. Uite de ex sotul meu si-a dorit foarte mult Monopoly, si asta i-am cumparat de Mos Nicolae. Alte idei: carti, dvd cu un joc de calculator daca e genul, geanta de piele, portmoneu.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Am luat bilete la Manowar. Isi dorea, n-avea buget ca tocmai vine concediul....si chiar i-am facut o surpriza frumoasa. Poate vrea si al tau la un spectacol/ concert ceva, ca sunt destule in vara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Anul trecut am decorat apartamentul cu baloane, ghirlande cu La multi Ani, am cumparat coifuri, un tort si am facut o multime de poze. Cu cadoul e mai delicata treaba daca nu cunosti persoana. Uite de ex sotul meu si-a dorit foarte mult Monopoly, si asta i-am cumparat de Mos Nicolae. Alte idei: carti, dvd cu un joc de calculator daca e genul, geanta de piele, portmoneu.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Multumesc frumos, fetelor, pentru idei!

Ani, la faza cu baloane chiar nu ma gandisem.. (de cand am copii, doar la ziua lor imi sare gandul la baloane.. )
Sotul meu e cam asa, greu impresionabil.. iar portofel, servieta de piele, dvd-uri si altele - are de toate, cum ii plac lui.
Dar cu baloanele cred ca sigur o sa-l "prind". Carui barbat nu-i place sa fie tratat si rasfatat ca un copil? (macar cateodata... )
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Ca tot veni vorba de cadou, ce as putea sa-i daruiesc unui medic, un om deosebit, care mi-a operat nepotelul? Ce ar putea sa-i placa? Nu stiu despre el mai nimik, decat ca-i mare fumator si un om bun la suflet. Nici nu stiu daca ar fi ok sa intreb o asistenta...ce idei imi dati?

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui rory76

Ca tot veni vorba de cadou, ce as putea sa-i daruiesc unui medic, un om deosebit, care mi-a operat nepotelul? Ce ar putea sa-i placa? Nu stiu despre el mai nimik, decat ca-i mare fumator si un om bun la suflet. Nici nu stiu daca ar fi ok sa intreb o asistenta...ce idei imi dati?

"Trust no one!"

si eu am un respect deosebit pt medicul meu si ....i-am dus la cabinet o pictura facuta de fii-mea, asa cum a stiut ea sa deseneze/picteze. AM pus-o intr-o rama viu colorata si pe spate a scris fii-mea cu litere pocite " de la Alexia".
Eu cred ca s-a bucurat, mai mult a fost uimit. Atata vreme cat ii trec copii prin cabinet....de ce nu!!??

Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt

Mergi la inceput

Da, asta ar fi o idee, Crixia, dar nepotelul meu are doar 11 luni...cum sa fac?

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui rory76

Da, asta ar fi o idee, Crixia, dar nepotelul meu are doar 11 luni...cum sa fac?

"Trust no one!"

Off, chiar n-ai cum!
Poate, doar sa-i pui amprenta palmelor in culori, apoi pe hartie, dupa care inramezi!

EU i-am facut asa ceva fetei mele (palma si talpa la 1 an) si o pastram inca!

Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt

Mergi la inceput

Da, uite ca in timp ce ai dat tu raspunsul chiar ma gandeam sa-i fac celui mic amprentele la picioruse in ciment ceva...ca sa fie deosebit.

"Trust no one!"

Mergi la inceput