ce cadou?
Maine-i ziua soatzei..
Ce cadou sa-i iau, ca sunt in pana de idei..
Voi cu ce v-ati incantat partenerii, de ziua lor?
(M-astept si eu la raspunsuri pertinente, nu ceva gen "dans din buric" sau "excursie la Dubai" - ce Dumnezeu, c-avem doi copii mici de care nu ne despartim nici cateva ore... ) Iar bugetul... mai de criza, asa...
Raspunsuri
Delidana spune:
- I-as face un tort si as pregati o masa cu felul lui preferat de mincare (as chema si niste prieteni de-ai lui cu familiile - optional ), m-as imbraca frumos si as face o multime de poze impreuna cu toata familia, in casa sau afara in parc
- I-as cumpara: ceas/portofel/servieta din piele/un dvd cu filmul preferat sau formatia preferata sau altceva ce stii ca are nevoie sau isi doreste de mult.
Daca-mi mai vin idei mai zic.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
LoraG76 spune:
Eu i-as cumpara o racheta de tenis de calitate... dar sotul meu joaca tenis, asa ca lui i se potriveste.
Depinde de hobby-urile lui, ca asa putem sa-ti spunem sa-i iei cravata si el sa nu poarte niciodata.
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
puisorul spune:
Anul trecut am decorat apartamentul cu baloane, ghirlande cu La multi Ani, am cumparat coifuri, un tort si am facut o multime de poze. Cu cadoul e mai delicata treaba daca nu cunosti persoana. Uite de ex sotul meu si-a dorit foarte mult Monopoly, si asta i-am cumparat de Mos Nicolae. Alte idei: carti, dvd cu un joc de calculator daca e genul, geanta de piele, portmoneu.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Deborah77 spune:
Am luat bilete la Manowar. Isi dorea, n-avea buget ca tocmai vine concediul....si chiar i-am facut o surpriza frumoasa. Poate vrea si al tau la un spectacol/ concert ceva, ca sunt destule in vara asta.
dalina2x2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Anul trecut am decorat apartamentul cu baloane, ghirlande cu La multi Ani, am cumparat coifuri, un tort si am facut o multime de poze. Cu cadoul e mai delicata treaba daca nu cunosti persoana. Uite de ex sotul meu si-a dorit foarte mult Monopoly, si asta i-am cumparat de Mos Nicolae. Alte idei: carti, dvd cu un joc de calculator daca e genul, geanta de piele, portmoneu. Ani de Stefana (23.01.2008) Stefi Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Cum se topesc kilogramele |
Multumesc frumos, fetelor, pentru idei!
Ani, la faza cu baloane chiar nu ma gandisem.. (de cand am copii, doar la ziua lor imi sare gandul la baloane.. )
Sotul meu e cam asa, greu impresionabil.. iar portofel, servieta de piele, dvd-uri si altele - are de toate, cum ii plac lui.
Dar cu baloanele cred ca sigur o sa-l "prind". Carui barbat nu-i place sa fie tratat si rasfatat ca un copil? (macar cateodata... )
Multumesc mult!
rory76 spune:
Ca tot veni vorba de cadou, ce as putea sa-i daruiesc unui medic, un om deosebit, care mi-a operat nepotelul? Ce ar putea sa-i placa? Nu stiu despre el mai nimik, decat ca-i mare fumator si un om bun la suflet. Nici nu stiu daca ar fi ok sa intreb o asistenta...ce idei imi dati?
"Trust no one!"
CRIXIA spune:
citat din mesajul lui rory76 Ca tot veni vorba de cadou, ce as putea sa-i daruiesc unui medic, un om deosebit, care mi-a operat nepotelul? Ce ar putea sa-i placa? Nu stiu despre el mai nimik, decat ca-i mare fumator si un om bun la suflet. Nici nu stiu daca ar fi ok sa intreb o asistenta...ce idei imi dati? "Trust no one!" |
si eu am un respect deosebit pt medicul meu si ....i-am dus la cabinet o pictura facuta de fii-mea, asa cum a stiut ea sa deseneze/picteze. AM pus-o intr-o rama viu colorata si pe spate a scris fii-mea cu litere pocite " de la Alexia".
Eu cred ca s-a bucurat, mai mult a fost uimit. Atata vreme cat ii trec copii prin cabinet....de ce nu!!??
Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt
rory76 spune:
Da, asta ar fi o idee, Crixia, dar nepotelul meu are doar 11 luni...cum sa fac?
"Trust no one!"
CRIXIA spune:
citat din mesajul lui rory76 Da, asta ar fi o idee, Crixia, dar nepotelul meu are doar 11 luni...cum sa fac? "Trust no one!" |
Off, chiar n-ai cum!
Poate, doar sa-i pui amprenta palmelor in culori, apoi pe hartie, dupa care inramezi!
EU i-am facut asa ceva fetei mele (palma si talpa la 1 an) si o pastram inca!
Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt
rory76 spune:
Da, uite ca in timp ce ai dat tu raspunsul chiar ma gandeam sa-i fac celui mic amprentele la picioruse in ciment ceva...ca sa fie deosebit.
"Trust no one!"