Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (322)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

haha ...Mateias defapt e vanator Nu stiu cum am citit da tot la lup m-am gandit.

Bianca multumesc Deci si Sandra a vrut surioara si n-a fost sa fie ... oricum cred ca acum il iubeste mult pe Dani. Am citit ca vrei sa o ajuti sa isi schimbe scrisul. Vad ca au mai spus si fetele ... si eu am scris mai frumos cand am trecut pe scris de "tipar" (candva inainte de liceu). Puteti incerca poate o ajuta, oricum scrisul de tipar e mai citibil in general.

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare si de la noi.
Bianca, spot la invatat

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

BUNA!!!

toanca dragalas foc mateias al tau!!! in legatura cu coneciul, bine ca ati reusit totusi sa gasiti intelegere si la serviciu si puteti sa plecati in concediu. sa aveti o vacanta de vis si sa faceti scufundari!!! asteptam sa vedem si noi pozele!!!

vanator zici? si stie replicile?

si sebi va fi PACALA...in mini montajul lor...in rest va fi SPIDERMAN. nu stiu daca va zice ceva sebi la sebrae, oricum i-am zis ca o sa vin sa-l vad si eu...si macar de dragul meu, sper sa invete rolul. serbare este pe 11 - joi, ma voi invoi si joi si vineri.

angi FELICITARI, mami, pentru FETITA!!! ce fericiti si impliniti trebuie sa fiti!!

giova ce repede a trecut timpul!!! 33 saptamani, deja ai inceput numaratoarea inversa...de la 32 saptamani e asa de aproape momentul si asa de imprevizibil. sa stai cuminte acum ...nu te mai tot fatzai cu masina, nu-l mai ridica tu pe marcolino in brate, si cu casa, pune-o pe socrela de vineri la treaba...si-asa o prinzi rar!!!!!

noi suntem un pic suparati. sambata mergem la amre pana luni. as fii vrut sa mi-l aduca tati pe sebi de la cv sa-l luam si pe el cu noi, insa nu vrea. cica ii e greu sa vina sa-l aduca sa plece , sa se vina iar si se intoarca.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Bumbita,

Da....e mare vanator.
Habar nu am daca stie sau nu rolul pentru ca de cate ori il intreb nu vrea sa imi raspunda
Dar, daca sta singur si se joaca tot repeta pe limba lui ...iar daca vede ca te uiti la el, se opreste imediat
Noi avem serbare pe 9 Iunie

Da, Slava Domnului, am gasit intelegere la servici; am arat emailuri de la agentie prin care se anuntau anularea zborului si faptul ca ne pot oferi acelasi sejur, in aceleasi conditii (hotel, masa, etc) pentru plecarea din 19 iunie; asa ca sefii au fost ok.

Giova,
Chiar ...ce reprete a trecut timpul...
Mai ai un pic si gata! Ai scapat de ''burtoi''.
Ce parere are Marco?

poze

Mergi la inceput

toanca
asa sa ramana si cand o fii mare!! un vanator...cu fetele. auzi si i-ai luat si pusca ca sa poata intra in pielea personajului, nu de alta. si sebi la fel cand se joaca cu masinile vb cu ele, pe limba lui si daca stau langa el, sunt atenta sa vad ce le zice si daca observa ca il urmaresc, se opreste si rade.

giova
sa te bucuri mult de burtica....mie asa de dor imi e de ea....si de alunita mea din buric care se vedea cand era burta mare....

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbi ha-ha-ha...si eu am o alunita, dar nu chiar in buric, ci pe marginea de deasupra. am grija stai linistita, de condus conduc...cu toate ca nu prea mai vrea Clau. cica sa-i iau masina, ca e mai inalta si e mai comoda...dar nu vreau...sunt obisnuita cu a mea.
Socrella deja m-a enervat, prin simplu fapt ca vine cu mancare de-acasa...cica sa avem pe maine. I-am zis clar lui Clau ca nu va gati nimic, nu-mi place mancarea ei si nu am de gand sa o las sa se apropie de aragaz. macar atat sunt si eu capabila sa fac. lasa ca ii dau eu de lucru daca vrea.
Toanca, Marco de abia asteapta. mai imi arunca cate o jucarie pe burta sa se joace si Edi, imi baga in buric fel de fel de mancare, ca sa pape si Edi, il pupa...pana acum e un dulce, se comporta exemplar...sa vedem dupa ce va veni fratiorul cum va reactiona.
Bumbi pacat ca nu puteti sa-l luati macar pe sebi cu voi la mare. Ii e greu si tatalui tau sa faca atatea drumuri, daca ati fi putut voi merge macar dupa el, s-au sa-l duceti dupa ce veniti de pe litoral.

merg sa-mi termin plita de curatat si sa adun de prin bucatarie.

_
Gio33+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

giova,
cu ce stergi tu plita? cum faci sa nu o zgarii? ce culoare este? gri? si a mea este gri si o sterg cu un prosopel de bucatarie si cu spray de geamuri de frica sa nu o zgarii.

ce m-ai amuzat cu marco care iti baga in buric cate ceva sa-i dea lui edi sa pape. ce dulce si ce grijuliu e!!! cred ca tare nerabdatoare esti sa-l iei pe edi in brate, sa-i simti caldura, mirosul, sa-l mangai...cata nevoie are de tine, mami!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cristina eu am solutie de la Cif pt. inox si cu aia curat si buretele. merge super si ii da si stralucire. acum iti dai seama ca se mai zgaraie, dar nu se vede asa tare.

Bb2...nu sunt deloc entuziasmata...nu stiu de ce...poate ca e tot baiat....
Chiar ma gandeam ca saracul e defavorizat din start...la Marco atatea i-am cumparat, lui in afara de hainute..nimic. Naiba sa o ia de criza, ca tare prost merge...si ne simtit asa de naspa, ca el va avea tot de la Marco si nimic nou, al lui.
Vorbeam cu mame de bb2 si mi-au zis ca ma voi schimba, ca tot ce nu am facut cu Marco voi face cu el si voi fii mult mai flexibila in toate...ce-i ca sta la san toata ziua? ce ca doarme cu noi? ce ca sta mai mult in brate?
acum nu stiu....sper totusi sa incerc sa-i fac un program si sa fie cel putin la fel de cuminte ca si Marco.
Oricum, blondul asta cu ochi albastri imi va manca mie viata.

L-a adus tat-su' de la gradi si mi-a zis ca a vrut sa culeaga muscatele de la gradi pt. mami si EDi. of...of...

_
Gio33+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Haide mai Giova nu mai fi asa de suparata........
Asa vrea si io bb2, chiar daca ar fi tot baiat...dar...nu mai redeschid subiectul.
Bumbi.....da, o sa ii iau si pusca....dar nu cred ca o s-o foloseasca.
Dupa fete......ramane de vazut.
Ma rog la Dumnezeu sa nu imi ia mintitile si sa nu devin ''socrosenie'' ca tare naspa e.
Si eu tot cu solutie de la Cif pt. inox curat plita; pulverizez, il las cateva minute, dupa care strg cu o laveta.
Se curata foarte bine.

poze

Mergi la inceput

giova

o sa simti altfel in prima clipa cand ti-l vor da in brate. la mine asa a inceput marea iubire!!! cu sbi am suferit ca atunci cand l-au scos si mi l-au arata nu l-am pupat...decat m-am uitat la el ce mic si ce sarmaluta mi-l facusera. cu edi, stiind ce urma - in procesul nasterii - l-am vazut exact cand a iesit, am fost cu ochii dupa el cand mi l-au luat si l-au spalat, l-au infasat si mi l-au adus. asa l-am pupat si l-am mirosit..era asa rozaliu si cald si pufos...sunt asa dependenti de noi si numai noi le putem oferi ce au ei nevoie.

la inceput, edi va fi mai important pentru tine, vrand-nevrand, ii vei acorda cam toata atentia ta. clau va trebui sa se ocupe de marco, altfel...nu vei putea singurica.

referitor cu patutul/scaunelul de masa de la marco, bucura-te ca sunt inca frumoase/la moda...si ca le-ai pastrat intr-o stare buna...si-apoi mi se pare super ideea ca puii sa creasca in acelasi patut ( la noi asa a fost) si sa invete sa manance in acelasi scaunel de masa.

cu caruciorul ca al nasei tale ce ati facut pana la urma? l-ati luat sau il mai luati?

off, ce nostalgica m-ai facut...de-abia astept sa-i am si eu sub "aripile" mele pe copii...unul intr-o parte si altul in cealalta.

bianca,
ti-ai facut manichiura si pedichiura?

Mergi la inceput