Timisoara Impreuna(151) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 13
aidaciolac spune:
nu vreau nici
... hehehe , te pui cu nebuna 
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
kay spune:
aidule, multumim !
Am primit futuna, de La ultimul mesaj Al meu s-au rupt vreo 2 copaci, ploua torential, mi-a picat cablul,tuna de aude so S ... Fulgera de lumineaza casa
...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
aidaciolac spune:
cu placere draga ![]()
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
so , ati dezertat ca am scris prea mult?
ok maine nu mai scriu
Aida ... 24+
Poze cu noi
anda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac so , ati dezertat ca am scris prea mult? ok maine nu mai scriuAida ... 24+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
atitatz trebe

Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.
Mariaa spune:
neatzaaaa!
hai la cofeee neamuleeee

bai, cine sa va mai inteleaga...cand e soare e prea soare, cand e ploaie e prea ploaie
...ba pe stanga, ba pe dreapta
sa aveti o zi faina si cu soare sus pe cer. chiar daca numa' cerul din inima voastra 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
adi_adi spune:
mmmmmmm, ce buna e cafeaua
Sunteti tare dragute.........am o stare de kk

, o sa treaca si asta......
Doris-Alina spune:
Buna dimineata...
Aici meteorologul de servici...![]()
Transmit exact din varful patului...
Azi, nu mai ploua,
dar va dau la schimb ceatza...
Urmatorul buletin meteo la ora 14...
Haideti la cafea, a dat o tura Maria, mai dau si eu,

sa aveti destula...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
geta_florina spune:
'neata buna sau nebuna
... ca vad ca-i o ceata ...
Mariaa si Doris merci de cafea ....
, prinde tare bine.
Bey, meteorologul de serviciu, ia mai zi ceva de vreme buna ...
esti mai bine? ca io tot intreb cum mai esti si tu nu-mi raspunzi, ma lasi in ceata ![]()
Aida ai scapat de muste? cainele nostru lup de la mama de la Arad sare sa le prinda, tembelul. ![]()
Adi-adi un
si o
sa mai treaca starea proasta.
Andanii or mai trecut norii? 
o zi buna sa aveti
pe toate
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
Doris-Alina spune:
Getutza dragutza...
Sunt bine, si cu mana si cu burta...acum cu capul am ceva...
adica cu neuronii, da-mi trece si starea asta...
Ines mi-a comunicat clar si raspicat ca nu vrea sa mai mearga la serbare...na...cine sa o inteleaga?
Cica e plictisitoare serbarea...mai bine sta acasa si citeste o carte...
Pfuaiiiiii, asa ceva...mai duc munca de lamurire azi...
Oricum poeziile le-a invatat, si pe aia lunga care ia dat-o doamna, la final, deci chiar nu pricep ce-a apucat-o...zau...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories