Nou stil de viata (271)
Raspunsuri - Pagina 20
gusta spune:
Multumesc din tot sufletul de urari azi imi e dor de parinti si de sora care e nascuta in aceasi zi cu mine diferenta de 12 dar nu vreau sa imi intristez ziua si vreau sa fiu vesela ca asa trebuie.
Tzuni ieri am avut musafiri cativa vecini si am baut numai apa minerala dar azi mi-am propus dupa ce se culca Mara sa beau un pahar de vin rosu si am sa ma gandesc la voi.
Sunt vorbareataa azi.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Cuscra, vad ca esti vorbareata..si inca nu ai baut vinul..dar asa te vreau..la multi ani si ptr. sora ta
Anda...ma auziiii? Pe unde umbli? Sau ai plecat deja in concediu?
Crys si Dany
Eftimie C. spune:
Buna ziua!
Da Crys de azi incerc sa fiu mai activa, dar in lista vreau inapoi abia de saptamana viitoare, pentru ca urmeaza sa avem un weekend romantic fara Edi si ma tem ca se lasa cu interzise
Onitza felicitari!Sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii.
Meniul de azi:
MD - 1 cana de lapte
P - cartofi taranesti cu Kaizer (asta s-a comandat la servici)
C - piept de pui la gratar + salata verde cu rosii
Apa cat cuprinde (de obicei beau macar 2l/zi)
Sper sa nu calc stramb si sa-mi iau .
Eftimie C. spune:
Era sa uit ce-i mai important:
La multi ani, Gusta.Sa fii sanatoasa, fericita si iubita.Sa-ti traiasca familia si sa aveti parte numai de bucurii
tumpi spune:
La multi ani!Marilenaiubire si incredere,fericire si zambete si o viata minunata alaturi de cei dragi.
Eu sunt zombi, am ah´juns dimineata dupa 2 zile de mers cu masina.Si cand ma gandesc ca am fost la un pas de Anda si Roxa.Am trecut de 3 ori prin Cluj sambata si ieri.
Violeta, te contrazic, HSG este o metoda invechita, histeroscopia e mai ampla, se vede mai bine cavitatea uterina decat la HSG.Daca e sa afli mai multe, mai bine iti face laparoscopie
Oniza, sarcina usoara.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
Salut.
Sa incep cu sarbatorita: Marilena, multa sanatate si mii de clipe frumoase petrecute alaturi de cei dragi.
Deli, maine dam raportul oficial, .
nastad spune:
Buna dragelor!
CARMEN , LA multi ani! un dulce pentru Iustin
GUSTA LA multi ani , multa sanatate si fericire iti doresc !
Sunt pe fuga , dar va scriu doua vorbe.
MAi am 2 examene+proiectul si ma linistesc.
La servici, parca, s-au mai asezat lucrurile.
Copii sunt la tara ( Buzau ) cu mama si bunica mea.
Am reusit sa-l inscriu pe Doruletz la gradi.
Va pup si sa aveti o saptamana frumoasa!
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
CRISCOSTY spune:
CarmenE, weekend romantic Si Dany pleaca la sf. de saptamana cu mama la tara, dar din pacate sotul meu lucreaza
Oana, unde in Buzau sunt copii? Si mama tot in Buzau pleaca cu Dany la sf. de saptamana, pe langa Mihailesti. Ma bucur ca ai reusit sa-l inscri pe Doru la gradi...bafta la examene
Crys si Dany
nastad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRISCOSTY Oana, unde in Buzau sunt copii? Si mama tot in Buzau pleaca cu Dany la sf. de saptamana, pe langa Mihailesti. Ma bucur ca ai reusit sa-l inscri pe Doru la gradi...bafta la examene |
Comuna se numeste:MEREI
Oana e fetita mea, eu sunt Doina
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
In primul rand: La Multi Ani! Marilena! sanatate, fericire si noroc!
Tumpi culmea este ca acest medic este al 3-lea la care merg. Intr-adevar a zi zis ceva si de laparoscopie, ca va trebui sa o fac si pe asta, dar nu a exclus histeroscopia si HSG. A vorbit ca si cum ar fi 3 operatii distincte. Oricum o sa vad cand va fi cazul.
va las ca merg sa mai citesc pentru examenul de maine.
Pupici la toate fetele