Copii din 1995-1998(31)
Raspunsuri - Pagina 9
Sanca spune:
Salutti a tutti!
Gata, mi-a postat nota, am terminat si contabilitatea cu brio!!! La Univ asta,nu e cu an scolar, semestre, etc. As fi putut sa-mi iau clase si pe perioada verii si sa o termin mai repede, dar nu am nici o graba... Si simt nevoia de o vacanta.
Mara tu ma intrebi daca am citit. Da, am citit despre accounts si noti de plata, si ratii de debit si return on assets... Am tot citit... Deabea de acuma am si eu timp sa-mi aleg lectura.
Agho multumesc de sustinere. Un concediu placut in sanul naturi.
Miha uitasem de pisica. Felicitari de achizitie. Stiu ca o iei pentru fete (matza), dar in cateva zile o sa te atasezi, sa vezi. Ce faceti cu matza cand santeti plecati? Si ce e fata, baiat? Au ales fetele nume? Vreau sa vad poze. pisic.
Ana . Ce face Alex, merge cu baietii la piscina vara asta?
o zi buna la toti.
mihaela_s spune:
Sanca, vacanta placuta si tie! Eu primele zile cand am luat vacanta(ma rog,, eu am luat de tot pauza si de la laborator, caci nu pot face practica decat pe perioada scolii) ma simteam ca dupa o sesiune de vara, nu-mi gaseam de lucru, imi tot venea sa scriu compuneri, sa citesc cate ceva...Da, e faina sanzatia sa citesti ce vrei tu! Eu citesc inca ultima carte ce n-am apucat-o in timpul scolii, ca sa stiu ca am terminat si cu ea si sa o pregatesc pe cand incep scoala. Apoi am si eu cateva carti in biblioteca pe care le-am luat de placere, abia astept sa ma apuc de ele. Noroc ca asta ce o am ca lectura de la scoala imi place, am stat in cateva nopti pana la 1-2 sa citesc din ea...merge mai greu ca nu am ritmul ca in romana, dar e bine ca nu trebuie deja sa mai stau cu dictionarul langa mine.
Cu pisicul...am fost azi sa vedem cei trei puiuti, au numai 2 saptamani si sunt atat de mici si de draguti.... Noua ne-a placut unul gri, ceilalti doi sunt negri ca mama. Dar e altcineva care are prioritate la ales, daca il aleg pe cel gri atunci noi vom lua unul negru. Silvia voia o pisica, cica sunt mai blande si stau mai bine la mangaiat...dar daca ramane cea gri care e pisoi, il vom lua pe el. Daca nu, vom lua pisicuta neagra(din ceilalti 2 negri unul e pisoi si una e pisica). Inca pisoii mai au de stat 10 saptamani cu mama, abia cand au 12 saptamani se dau la noii stapani. Asa am programat(ca demult umblam dupa o pisicuta) pentru nu voiam sa o luam si apoi sa o lasam la altii cat plecam in concediu, ca sa o luam acasa dupa aceea.
agho, la petrecere a fost frumos, am ascultat povesti despre copii, profesori(mama unei colege de-a Dianei e profa la scoala unde vor merge copiii) si apoi am avut ocazia sa vb despre Ro cu un tatic ce a fost in Ro in interes de serviciu si care ne-a laudat tare mult Brasovul.
Vai Mara, iar vor astia sa schime cu examenele.... Io ma ingrozesc, dar cred ca voi nu mai stiti ce sa credeti...
Fetelor, nu stiu daca mai intru, pentru ca la noi e sarbatoare mare in we, e liber de vineri, e midsommar si sunt 2 zile de sarbatoare, facem si noi masa, tort, etc. Plus ca eu va trebui sa fac si bagajele...
Asa ca va doresc sa aveti o vara frumoasa pana imi fac aparitia iar pe aici. Sa ne auzim cu bine!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
flower-power spune:
Aham, esti prin zona? Nu te mai auzeamsi ma gandeam ca deja ati plecat.
Brava Ancapt nota .Pisicul io am inteles ca deocamdata sta cu mama lui pana mai creste si abia apoi il iau. Ce zici Miha ? ma desxcurc la intelegerea textului ?
la toata lumea.
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
mihaela_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flower-power Aham, esti prin zona? Nu te mai auzeamsi ma gandeam ca deja ati plecat. Brava Ancapt nota .Pisicul io am inteles ca deocamdata sta cu mama lui pana mai creste si abia apoi il iau. Ce zici Miha ? ma desxcurc la intelegerea textului ? la toata lumea. "Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price |
am postat deodata .
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Ana68 spune:
Salutare,ce ma bucur ca e joi...
Anca..inca imi e teama sa-l las singur la strand...l-am vazut ce face cand merge cu mine,asa ca nici nu vreau sa-mi imaginez ce ar face impreuna cu prietenii lui...A fost anul trecut cu Dunia si a venit grena la piele si el si Dunia....copii fara minte,au stat numai in piscina si la soare....si noaptea cine plangea de insolatie?!Asa ca nu cred ca va merge cu pretenarii la strand...numai daca merge pe blat,fara stirea noastra...ceea ce e orice posibil...
Dragele babei,va tzuc si sa aveti o zi minunata!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
agho spune:
Mihaela, we placut si drum bun! Eu nu sunt fan pisicutze, desi stiu ca sunt folositoare pe langa casa si sufletul omului. Indiferent care va fi a voastra, s-o stapaniti sanatoasa!
Sanca, multumesc! La fel si voua!
Flower, eu am inteles din prima ca prin septembrie sa te-ntreb daca sunteti gata, numai ca eu nu asta as vrea sa te intreb atunci. Stii si tu ca dupa renovat, e vorba ceea, ca nu-ti mai trebuieeeeeeeeeeeeee!!! Si dupa ce termini...sa te mai aud. Oricum, e super sa faci schimbari, mutari, improspatari.
Dar ce zici tu de noile dezbateri pe tema schimbarilor pe care vor sa le faca in invatamant, e de vise rele. Nu mai cant nimic, nici nu-mi vine. Te si spor la treaba ca-i mai frumos ce faci!
Salut pe toata lumea!
Sanca spune:
'Neata!
sant la o cana cu ceai verde. Va invit si pe voi.
Mihaela dupa parerea mea, motanii sant mai afectuosi decat femelele, sau cel putin asa au fost cu mine. Eu am avut un motan negru, si a fost dragostea vietii mele. Mare vanator in anii de tinerete. Mi-a adus si sarpele vecinilor cadou, probabil pescuit si furat din acvariul lor... Prima mea pisica a fost fetitza - gri cenusiu, aproape ca o Blue Russian.
Spor la lectura favorita.
Agho si Mara apropo de schimbari de programa scolara / examene, etc. Statul California e in prag de bankrupcy, cu buget in deficit in sume imense. Am citit ca se propune sa se scoata bac-ul ca sa economiseasca din $$, si in felul asta or sa aibe si mai putini copii care abandoneaza liceul... E din ce in ce mai bine. Nu zic sa ajungem ca in Ro, cu examene peste examene, dar nici fara BAC nu merge... Ce o fi in capul lor??? Oricum, chestia e temporara. Dar temporar aici poate sa dureze zeci de ani...
Ana-Maria cand e vorba de creme de soare, trebuie sa duc multe munci de lamurire cu ai mei, ca sa-i conving sa se protejeze. Eu te-am intrebat din curiozitate, sa aflu si eu cu ce se ocupa Alex in vacanta. Pe Elliot nu pot sa-l scot dintr-un joc de fotbal... I-am zis azi dimineata sa puna vasele in dulap, si el imi zice ce seson bestial are, si ca nu se poate oprii acuma...
sant aici pe baricade...
Ana68 spune:
Anca,poti sa spui ca-i tocilar,insa Alex s-a apucat de recapitulat materia de a VI-a,se joaca pe PSP,e calculator,iese pe strada cu prietenii lui,merge la fotbal,la tenis de masa....pe cont propriu,nu la club...si cam atat...
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Ana68 spune:
Dragele babei....sa aveti un week end la superlativ...va tzuc cu drag!
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri