Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata gagicile!
la multi ani copili!

bAly bun venit la noi!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Buna dimineata

Sa va dau si eu datele....UM 25.04.2009
DPN 29.01.2010

Azi ma duc sa fac eco, sper sa se vada bebe.

Multa sanatate la toate gravidutele de pufosi

Sheryll mamica de Bianca(25.10.2006) si 5 sapt

Poze Bianca
Poze Botez Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Si am uitat La multi ani pt toti copii .... sa cresteti mari si sa ascultati de parinti

Sheryll mamica de Bianca(25.10.2006) si 5 sapt

Poze Bianca
Poze Botez Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Ooo, ce de-a mamici noi. Uff si eu am atatea treaba, nu pot intra zilnic sa citesc pe aici. Cand intru, constat uimita ca s-au scris 10 pagini...
Felicitari la mamicile noi, de februarie, mai sunt locuri sa stiti...
Din ceea ce stiu eu, nu e voie in sarcina nici un fel de analgezic, doar paracetamol (mai mult antitermic) si no-spa (antispastic). Pt trecerea durerilor de cap, incercati presopunctura, masaj cu o crema mentolata, comprese cu apa cu frunte.
Eu am patit alta belea, m-am trezit cu un panaritiu la degetul mare de la piciorul stang, ca mi-am scobit degetul sa scot un colt de unghie, deh... voiam sa am pedichiura...
Si s-a infectat, l-am necajit si mai tare incercand sa-l storc...Iar vineri noapte nu am putut inchide un ochi de durere, a fost cumplit, pe la 5 dim am reusit sa adorm dupa niste comprese cu alcool mentolat. Sambata la pranz, cand am vazut ca nu a trecut durerea m-am dus la urgente si m-am operat. Dr. voia sa-mi dea antibiotic, eu am zis ca nu am voie...Bine ca am scapat, ieri am fost sa imi schimbe pansamentul si sa ma cureste, alt supliciu... Nu ma mai doare, dar merg schiop din cauza pansamentului...Am rabdat eroic fara nici un fel de pastile, ca nu aveam voie.
Pt fetele cu sangerare, nu sex, nu stat la soare...deloc.. Mai bine nu riscati.
Foarte bun pt iminenta de avort tratamentul cu utrogestan, magne B6, aspenter si no-spa... Ca la carte.
Acid folic este indicat pt prevenirea defectelor de tub neural, este vitamina b9 si se recomanda cate 400 mmg (milimiligrame). In farmacii se gaseste la 5 mg (Zentiva) sau 1 mg (Arena). In Elevit este de 800 mmg. Eu am gasit la dr. mea de familie un preparat care contine si fier (am o usoara anemie) si acid folic (tot 5 mg), se da gratuit pt gravidute (ferofolgama). Deocamdata nu iau Elevit, am auzit ca ingrasa, eu si-asa am 85 kg..., probabil ca voi lua cate 1 la 2 zile din trim.2.
Am mai auzit de Bio-marin, un supliment care favorizeaza dezvoltarea bebelasului si il face destept. Am sa iau si eu din trim2.
Am fost vineri la eco si dr. mi-a pus sa aud bataile inimioarei. A fost superb...
Va pup pe toate si va doresc sanatate.

micky, nu te lasa, incearca sa rezolvi pe cale amiabila...Discuta omeneste cu patronul, explica-i situatia, nu o fi chiar neom. Tinem pumnii.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mersi mult panterableu cred ca in privinta varstei ai dreptate.....dar totusi, eu zic daca exista iubire.......................exista tot ce trebuie.................

eu de 3 zile pe stomacul gol imbratisez toaleta...............
aoleu........e asa neplacut cand bolesti si nu ai ce.........................

azi merem si noi la medic....sa vedem ce si cum...........

o sapt frumoasa.............

La Multi Ani copiii!!!!!!!!!!!!!!!!!toti!!!!!

Poze
Bea 6+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradag79 spune:

Buna fetelor. Numele meu este Andrada si se pare ca si eu sunt insarcinata. Testul de sarcina a iesit vineri pozitiv. Abia astept acum sa merg la medic sa vedem cum evolueaza sarcina. Sunt foarte ingrijorata pentru ca sarcina asta a venit chiar daca ma protejam cu anticonceptionale.Credeti ca vor fi probleme? Imi doresc foarte mult copilul si nu as vrea sa avem probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

La multi ani copilasilor! La anul pe vremea asta...o sa avem si noi, cele insarcinate pentru prima data, cui spune la multi ani!

Bun venit noilor fete!

Nu va pierdeti speranta, cele cu dorinta la 2 liniute!

Va pup pe toate!

9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI, TUTUROR COPIILOR!

ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

amir10 Offf...sper ca acum ti-e mai bine. Sanatate multa!

andradag79 Sarcina usoara si la termen! Sa ne spui si noua ce ai facut la dr. Si inca ceva...scrie mai repede 10-12 mesaje pt acum sunt moderate si apar mult mai tarziu, dupa moderare vor aparea in timp real.

P.S. Am editat si eu la listutza si m-am descurcat si am si scris un mesaj cu pufuleti2010 dar inca nu a aparut. Ce mult dureaza cu moderarea asta...

9+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

va rog un sfat .....am facut programare la un eco dar la o clinica de analize....eco abdominal.....e ok?sau trebuia la un ginecolog sa-mi fac ecografia....problema este ca inca nu am unul ca nu sunt prea ok la noi in oras doar sunt luata in evidenta de dr de fam.sa renunt la eco si sa fac alta programare la un ginecolog?va rog sa ma sfatuiti daca sunt on-line.

5+

Mergi la inceput