Ce regretati ca nu ati facut pana acum
Cu subiectele care curg acum pe forum nu vreau sa intru in polemica,dar mi-au dat o idee:sa intreb ce regretati ca nu ati facut pana acum.
Eu personal regret:
-ca nu am invatat sa cant la pian;
-ca nu m-am inscris la un curs de dans;
-ca nu am dat examen la IATC.
Raspunsuri
ellinia spune:
Eu personal regret:
-ca nu am invatat sa cant la pian;
Aici m-ai nimerit si pe mine. De cand ma stiu mi-am dorit sa cant la pian. Altceva nu prea stiu acum, am ratat o sansa care mi s-a ivit cand aveam 18 ani care poate mi-ar fi schimbat viata. Nu as chimba nimic din viata mea de acum dar ma intreb cateodata "cum ar fi fost daca.." Am invatat ca trebuie sa regreti ce ai facut, nu ce nu ai facut.
oana_n spune:
-ca nu am facut sport regulat cand aveam 15 kg in plus (am asteptat pana s-au adunat 25)
-ca n-am invatat sa cant la chitara si sa merg pe bicicleta
-ca n-am avut curaj suficient sa emigrez
-ca n-am facut un copil mai devreme (si acum inca aman treaba asta)
Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale
unombun spune:
nu am invatat sa inot,nu stiu sa cint la pian,nu am carnet auto,nu stiu sa schiez-daca le faceam pe toate astea eram mai curajoasa,cu siguranta,era bine sa ma marit mai de tinara,asta regret mult si am suferit si la tinerete,poate era bine sa ma marit cu un strain,dar...iara n-am avut curaj,muuuuuuuuuuuuulte alte regrete.Poate voi ati fost mai realiste.
chiccutza spune:
regret ca nu am invatat sa merg pe bicicleta,ca nu am curajul de a spune NU,ca nu am vazut toata Romania.si ar mai fi,dar nu-mi vin acum.
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/
natynic spune:
Si eu tot cu cantatul la pian...de mica adoram pianul, am luat cateva lectii, li s-a comunicat parintilor ca am real talent dar e musai sa-mi ia pian sa exersez acasa; ai mei nu-si puteau permite, asa ca am renuntat la lectii. Si azi regret...
As fi vrut sa invat germana...
As fi vrut tare, tare mult sa nu fiu singura la parinti...si la randul meu sa pot avea doi copii, dar cum prima sarcina mi-a creat grave probleme nu mai pot risca...
Cam asta...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
cllaudia spune:
Regret ca:
- am intrerupt anul de facultate cand am aflat ca sunt insarcinata( eram la zi, si am crezut ca nu o sa am cu cine lasa bebele). Dar tot e bine, ca m-am reinscris la f.r, acum termin anul I, cu un profil mai bun decat precedentul)
- m-am casatorit prea repede fara sa-mi cunosc sotul indeajuns de bine ( nu e o tragedie, dar sunt lucruri la el pe care poate le-as fi putut scimba mai bine atunci decat acum)
- ca nu am petrecut mai mult timp cu bunica mea, iar acum cand nu mai e, consider ca i-am gresit prin vorbe sau prin fapte.
- ca poate am suparat-o pe mama cand am fost copil. Acum imi dau seama cat de greu se creste si se educa un copil.
- regret ca atunci cand eram slaba ( aveam 49 kg la 1,60m ) eu tot grasa ma consideram, si din cauza asta nu purtam fuste scurte, rochii..
- regret multe altele: ca nu m-am distrat mai mult cand eram tarana si fara griji, ca am invatat prea mult si fara rost, ca ma certam cu colegele din nimic, ca nu am mers prin cluburi, ca nu am vizitat prea multe locuri.... Dar regretele raman regrete, si nu ne ajuta cu nimic daca n-i le amintim mereu.Asta daca nu incercam sa le indreptam, in masura in care este posibil...
ankalaura spune:
... Ca pe la vreo 22 de ani mi-am pierdut un an si ceva cu un idiot (nu pot sa spun public ce calitate avea ) si dupa asta, inca vreo 2 ani cu un alt idiot, care nici macar nu avea calitatea primului.
Ma rog, nu sunt niste regrete de-alea adevarate, dar daca as mai trai o data aceeasi perioada, as petrece altfel timpul ala...
Altele cred ca nu am - cant la pian si am cantat si la chitara (e o problema totusi, de la o varsta, sa iti tai unghiile asa de scurt... ), am facut inot, sunt in curs de emigrare, m-am maritat cu cel mai bun om din lume si am cei mai grozavi copii, pe mama o supar si acum, lucrez la corectat chestia asta... Nu imi place skiul insa patinez de cand eram mica, merg si pe bicicleta, am si un frate,... ia mai ziceti ca poate mai gasesc...
Sa stiti ca eu ii invidiam pe copiii care aveau mai mult timp de joaca sau de sport, iar eu aveam ore la scoala de muzica sau exersam pentru vreo auditie sau pentru examene.
MihaelaV spune:
Eu regret ca nu am facut facultatea de marketing, ca am invatat sa cant la vioara desi nu-mi placea, ca nu stiu sa cant la pian, ca m-am complacut in anumite situatii si nu am stiut sa spun nu, ca nu sunt mama tanara asa cum visam acum 10 ani(am deja 24 si nici urma de bebe). Cam atat regret.
ralualexandrei spune:
Regrete:
- ca nu i-am cerut tatei iertare
-ca mi-am pus inima in palma si altii s-au c... in ea
-ca nu am profesat ca educatoare sau invatatoare
cam astea ar fi lucrurile care depindeau de mine si nu le-am facut.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
misha71 spune:
Regret ca nu am invatat nici macar din greselile mele.
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Teledon Mihaita - ROMTELECOM
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)