Redoutistele fidele LR France(167)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, fetelor
Uff, Nushu, ce ghinion! Scrie-le cat mai repede, poate au uitat si-n cazul tau sa o trimita! Bafta
Mey, gagici, pe mine ma deruteaza rau masurile lor la sutiene: eu port 85C (la noi). M-am masurat sub bust si fix peste sani si am urmatoarele masuri 83cm si 97cm. Daca merg la tabelul lor inseamna ca port 38A Mie mi-e frica sa-mi comand sutien cupa A....oare asa o fi bine, voi ce ziceti????

Edit: oare de ce la unele sutiene (ma uit la costumele de baie) masurile sunt 6, 8, 10, 12...etc. Astea la ce sunt echivalent, ca nu gasesc nicaieri o "conversie"?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, voi cum faceti sa dati link exact la produsul ales?

Edit: gata, mi-am dat seama care-i treaba cu masurile pt sutiene (eu port 14 sau 16, dar cred ca sunt mai aproape ca masura de 16), dar nu stiu sa-mi aleg marimea pt slipi. Eh? V-am zapacit cu nelamuririle mele?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Mda, pai e destul de nasol ca n-au sales, pt ca au preturi piperate, eu una nu-mi permit sa cumpar de la ei tot ce trebuie pt 2 copii.
Si ma bucuram nespus, caci tare imi plac hainutele. E aiurea ca n-au sales, cand toata lumea are la un moment dat, basca ca e si criza pe noi.
Nu-mi ramane decat sa astept reducerile din magazine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna,
Nasol ca Next nu au reduceri. Si mie mi se par cam scumpe, pe deasupra imi trebuie si 2 bucati la fel...
Astept in schimb o comanda LR...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata !
Aveti idee cand incep reducerile la noi in magazine ? Si mie mi se par Next un pic prea scumpi, asa ca am stat cuminte. As fi vrut totusi sa iau niste sandale pentru fiica-mea, dar cand in fine ma hotarasem sa le pun in cos, mi-a aparut ca sunt "sold out" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

Buna dimineata, fetelor. Am intrat doar sa va salut, ca nu am mai vorbit de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

buna, fetelor
am vazut la fetite pe N, sandalute marimea 12,13.
eu port 36,37(depinde de firma).oare mi se potrivesc alea?sincera sa fiu m-am uitat pe ghidul de marimi dar nu am vazut la copii date explicatii.daca ati cumparat si aveti experienta va rog spuneti-mi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

numerele 12-13, la fetite inseamna 31-32. Tu trebuie sa-ti iei pantofi de femei masura 3,5 sau 4. Eu port 38 si mi-am luat numarul 5, care imi vine perfect.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Am ridicat azi punga next. Din pacate vad ca is neseriosi cu lungimile. am luat R care cica au 74 cm. si de fapt au 79. Is satula de pantaloni lungi, credeam ca acum o sa am si eu o pereche perfecta. Am luat mar. 16, mi-s maricei dar nu e problema doar de acu inainte o sa pun mai mult pe mine.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Buna, fetelor!
Sambata am vizitat Nextul din Feeria sa-mi fac o idee de calitate. La copii (fetite) mi-au placut mult, dar tot mi se pare ca-s cam scumpe.
Pt noi insa am fost cam dezamagita de croi si calitatea materialelor.
La fel mi s-a parut si la articole sport pt copii (treninguri de exemplu).

Ideea e ca LR ramane in top calitate/pret.

Probabil ca voi face o comanda la toamna pt fetita doar, cu hainute de iarna. Acum ma preg sa lansez o comanda LR pt vara, tot pt ea.
Redoutzii nu prea au noutati insa...Daca as fi putut comanda la liber si as fi dispus de ceva bani, cred ca cu un colet m-as fi saturat...fata de alta data....

Va pup, spor la shopping...

Mergi la inceput