Redoutistele fidele LR France(167)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 3
inima25150 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Cum decurg comenzile? Mai e putin si vin reducerile/soldurile pe LR!!!! Mara si Matei |
Asae , data oficiala e incepand cu 17 iunie
dar cu legea noua fiecare comersant are voie sa faca solduri cand vrea in limita a 8 sau 10 sapt pe an
asa ca urmariri pe net pe site-urirl lor sau pe tv Fr la jurnalul de la orele 20 ora FR( gen tf1 dar pe tf1.fr)
Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
miki68 spune:
LR-istii au prima zi de solduri pe 24 iunie, intr-o miercuri biensur
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
anne16 spune:
citat din mesajul lui Picsou adipit citeste bine postarile si ai sa iti dai seama fetele nu vor da nume fara acordul persoanei |
Picsou observ ca si tu locuiesti tot in Franta.
Ai putea si tu sa ne ajuti?
baby_boy spune:
offf..tocmai in ziua cand eu plec la mare...trebuie sa iau laptopul cu mine
In alta ordine de idei..revin cu intrebarea? Aveti idee cum e cu masurile la femei pe next??? As lua un costum de baie..si din ce inteleg eu marimea 38 e 10 la ei?? sau ma insel?
help please
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
anne16 spune:
citat din mesajul lui baby_boy offf..tocmai in ziua cand eu plec la mare...trebuie sa iau laptopul cu mine In alta ordine de idei..revin cu intrebarea? Aveti idee cum e cu masurile la femei pe next??? As lua un costum de baie..si din ce inteleg eu marimea 38 e 10 la ei?? sau ma insel? help please Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008) Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
Da, marimea 10= 38.
Scrie si in ghid
Picsou spune:
Anne16 eu nu va pot ajuta pentru ca nu am permis de conducere si depind de sotul meu; pentru tot ce fac am nevoie de el sau de familia lui ca sa ma ajute cu amsina
iar el a zis ca nu face asta epntru mai putin de 50€ pe colet
ca locuim la o ferma departe de cel mai apropiat oras de unde pleaca autoocarul
sorry dar cred ca tb sa va multumiti cu persoana care va ajuta deja
adipit spune:
am inteles e sectretoasa treaba dar macar comisioanele? sau cat va costa in plus putei sa imi spuneti?
Giova spune:
am primit aviz de la next. comanda am dat-o luni dim., acum am aviz pt. imprimat extern, dar numai de maine il pot scoate. cum maine e inchisa posta, luni intru in posesia coletului. abia astept sa vad daca am nimerit-o cu papucii pt. marco.
si weekend fain sa aveti.
_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze
miki68 spune:
citat din mesajul lui adipit am inteles e sectretoasa treaba dar macar comisioanele? sau cat va costa in plus putei sa imi spuneti? |
Persoana care face serviciul asta citeste aici si, daca va dori sa te ajute, iti va lasa mesaj. Daca nu, nu.
Ideea e ca, nici una din beneficiarele serviciului nu-ti va oferi datele cerute de tine pentru ca nu-i normal sa ne amestecam in afacerile respectivei.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
citat din mesajul lui adipit am inteles e sectretoasa treaba dar macar comisioanele? sau cat va costa in plus putei sa imi spuneti? |
da' nu-i secretoasa deloc daca ai sa citesti ccateve capitole in urma ai sa vezi cine ne ajuta! sau activeaza-ti pm si iti va scrie cineva,poate eu
le-am scris la next mi-au raspuns sa mai astept
de David
Poveste