Redoutistele fidele LR France(167)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lama spune:

Buna ziua
Parerea sotiei este ca produsele de la NEXT sunt mai de calitate ca cele de la LR dar si mai scumpe. Oricum ei ii este dor de reducerile de la LR pe care cei de la NEXT.eu vad ca nu le implementeaza.
Apoi intrun post anterior spuneam ca incerc sa ma orientez catre RM. Povestea s-a finalizat cu o teapa de 90 Euro.
Asa ca am si eu o rugaminte(urmarind niste posturi de mai inainte in care cineva cerea ajutor in acelasi problema): daca poate sa ma ajute si pe mine cineva cu rutarea unor pachete catre Romania?
Desigur contra cost si nu vor fi mai mult de 1 pachet pe luna sau chiar mai rar.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Saru'mana, Cristina. Alea albe sunt super, sa stii, daca vrei sa ti le iei. Sunt din piele, lucrate f k lumea si cred ca dau bine pe o piele bronzata.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Mi-a sosit si mie comanda de la Next(30.05):
am luat 2 perechi de pantaloni scurti pe rosu si negru pt copii:
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=354&s=5&n=Menswear
pantalonii i-am luat iar pe maron marimea 14=42, sunt buni:
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=136&s=5&n=Womenswear
si acestia pe negru:
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=170&s=4&n=Womenswear

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picsou spune:

Citat:
citat din mesajul lui lama

Buna ziua
Parerea sotiei este ca produsele de la NEXT sunt mai de calitate ca cele de la LR dar si mai scumpe. Oricum ei ii este dor de reducerile de la LR pe care cei de la NEXT.eu vad ca nu le implementeaza.
Apoi intrun post anterior spuneam ca incerc sa ma orientez catre RM. Povestea s-a finalizat cu o teapa de 90 Euro.
Asa ca am si eu o rugaminte(urmarind niste posturi de mai inainte in care cineva cerea ajutor in acelasi problema): daca poate sa ma ajute si pe mine cineva cu rutarea unor pachete catre Romania?
Desigur contra cost si nu vor fi mai mult de 1 pachet pe luna sau chiar mai rar.
Multumesc

vrei rutare prin RM sau altfel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picsou

Citat:

Buna ziua
Multumesc

Picsou, sunt clienta fidela LR fr si as fi si eu interesata de ajutorul din partea ta. Se poate? Contra cost, normal! As dori rutarea altfel (eu sunt din Timis), nu prin RM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picsou spune:

Citat:
citat din mesajul lui freya

Citat:

Citat:

Buna ziua
Multumesc

Picsou, sunt clienta fidela LR fr si as fi si eu interesata de ajutorul din partea ta. Se poate? Contra cost, normal! As dori rutarea altfel (eu sunt din Timis), nu prin RM.

Eu nu pot, din motive pe care le-am dat deja cu multe capitole in urma, din care unul e ca,nu am permis de conducere plus altele
dar este cineva de aici de pe topic care te poate ajuta
eu nu pot da nume pentru ca nu se cade
dar, daca persoana respectiva vrea sa te ajute, te va contacta prin PM

depinde doar de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freya spune:

Multumesc Picsou. Uitasem ca nu ai carnet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Mi-a sosit si mie comanda de la Next(30.05):
am luat 2 perechi de pantaloni scurti pe rosu si negru pt copii:
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=354&s=5&n=Menswear
pantalonii i-am luat iar pe maron marimea 14=42, sunt buni:
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=136&s=5&n=Womenswear
si acestia pe negru:
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=170&s=4&n=Womenswear

Anne imi plac pantalonii luati pentru tine; sunt super!
sa ii porti snatoasa
si copiii sa poarte sanatosi ce le-ai cumparat!

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lama spune:

Citat:

Citat:

Buna ziua
Multumesc

Sincer nu am nici o preferinta. Poate fi de oriune (RM sau alta parte).
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, ce inseamna RM?
Eu as vrea sa comand cate ceva de pe LR france, dar nu stiu cum sa fac. Banuiesc ca imi trebuie o prietena din "afara" care sa-mi comande si sa-mi trimita prin posta. Aveti idee care sunt costurile si cum pot fi expediate?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09

Mergi la inceput