Redoutistele fidele LR France(167)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tania mersi de lamuriri si insantosire grabnica lui Stefan.
la marco ii sunt ok crocsii si tenisii. Nu i-a purtat din cauza de vreme, dar mai mult ii plac tenisii. crocsii au si un miros mai naspa, a plastic, i-am spalat, sper sa-si fi mai revenit.
Apropo de e-bay...si eu am incercat sa ma inregistrez pe italia, dar nu pot, ca-mi cere toate datele cardului, ca si cum as da comanda pe redoute, si mi-e frica. sau am lasat un nr. de tel. si nu au mai sunat sa-mi trimita codul. nu stiu ce sa zic...asa e si pe celelalate tari?

_
Gio33+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

fetelor, vine next in Ro. sper sa nu patim ca si cu LR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira2

Detaliaza, te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:

Next e in Ro din mai 2008. Si livreaza si online catre RO. Cum ar mai putea sa vina? Adica sa-si deschida un Next.ro in loc de Next.eu?

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:

E posibil sa deschida si ei franciza ca LR.ro?*
asta vrei sa spui?
ca de livrat in ROm livreaza deja, cum spunea Graviduta

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ma indoiesc ca deschid franciza in ro. Doar au situl .eu diferit de situl mama. Poate ne lamureste amira.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

danadc, cred ca ai bifat ceva gresit, pentru ca Frais 24h chez vous(13,51) inseamna livrare in Franta in 24 de ore -> 24H Chrono (parca) - sa ma corecteze cineva daca ma insel ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ChrisDun

danadc, cred ca ai bifat ceva gresit, pentru ca Frais 24h chez vous(13,51) inseamna livrare in Franta in 24 de ore -> 24H Chrono (parca) - sa ma corecteze cineva daca ma insel ....

Christina

13.51€ e probabil pentru livrare la domiciliu ( desi ma indoiesc sa fie asa scump;cred ca e 1.50€ in plus pt livrare al domiciliu in Fr) in FR
Le "24H Chez Vous" est une livraison rapide avec supplément qui s'effectue directement à domicile.
- Pour les articles textiles le montant de ce supplément est de 12,20€ et si vous commandez plusieurs articles vous ne le réglez qu'une seule fois
.

ca in relais in 24h chrono e gratis( adica fara comiion suplimentar , in afara de cei 5.50€)

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mi-au intrat banii inapoi pe card...sa ma risc inca o data cu comanda...sa nu ma risc.... Tare ma mananca deshtele

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madau

Mi-au intrat banii inapoi pe card...sa ma risc inca o data cu comanda...sa nu ma risc.... Tare ma mananca deshtele

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

de ce nu

Uite si o parte buna din partea Next-ului, vireaza banii imediat in cont fata de VS si LR.

Mergi la inceput