Buna ! Am si eu o intrebare pt. cele care au un credit la CEC Bank sau care lucreaza la aceasta banca ! Luna aceasta s-a implinit un an de cand am obtinut creditul si de cand platesc rate . Surpriza a fost cand am platit rata pt. ca am platit cam cu 30 Ron mai mult decat este valoarea ratei in acel desfasurator pe care l-am primit cand am obtinut creditul.Si d-na de la ghiseu mi-a comunicat si valoarea ratei de luna viitoare care este tot cu 30 Ron mai mare decat in desfasurator. Ceea ce nu inteleg eu este ca, daca s-a marit dobanda de ce nu am fost anuntata! Cand am luat creditul am optat pt. rate egale pe toata durata de creditare. Oricum tb. sa recitesc contractul si sa merg la CEC Bank sa ma lamureasca !
Depinde de tipul de credit. Daca era cu dobanda fixa si rate egale, poate s-a modificat ceva la comisioane si de aia s-a modificat suma totala.
Reciteste contractul si conditiile si verifica cu banca.
Sunt multe detalii ce sunt trecute cu vederea la semnare sau neexplicate suficient la contractare...
Poate ne spui cand afli ceva, de la ce a fost.
Succes!
Annablue & Adrian & Calin
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
Daca a fost cu dobanda fixa pe timp de un an, nu mai beneficiezi de dobanda "promotionala". Stii cumva ce fel de credit ai?
am fetita de 9 ani!
si :)
Ce stiti, se mai dau credite? Ce sanse sunt, in momentul de fata, pentru a lua un credit ipotecar?