branca ursului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu sunt sigura 100%, dar alta explicatie nu am gasit. Nu mi s-a mai intamplat sa am asemenea dereglari, de ex in prima luna mi-a venit la 45 de zile, in a doua la 39, iar acum sunt in ziua 24-a si abia azi a crescut temperatura, deci ma astept din nou la o intarziere. Gandeste-te, sunt deja 3 luni cu probleme.
De unde stiu ca e de la tincturi? Eu am mai luat ceaiuri, miere, vit e, insa nu tincturi, si niciodata nu m-am dereglat de la vreu ceai. Ceea ce am luat eu in perioada aceea a fost ceai de codita soricelului si cretisoara( pe care il mai luasem si in alte randuri si niciodata nu m-a dereglat), si am adaugat tincturi de codita soricelului si zmeur. Eu una presupun ca la mine de vina a fost zmeurul.
Am jurat sa nu mai ating de tincturi cate zile oi avea.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Furnicutza spune:

Crinuta,

Tinctura de zmeur ai luat-o pe parcursul intregului cilclu sau doar in partea a doua, cand de fapt este indicat fiind un progestativ natural?

Furnicutza

PS Eu cred ca toate aceste plante ar trebui luate fiecare in functie de perioada ciclului in care sunt indicate...scuze daca fac o greseala dar mi se pare logic sa fie asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LICUTA1 spune:

Buna
Eu am luat brânca ursului la recomandarea medicului in loc de progesteron in partea a doua a luni 15-25 nu mai mult de 10 zile, si foarte important la aceeasi ora de 3ori/zi
Tot un tratament simplu recomandat de el pentru amenoree si sterilitate este
ziua5-10-tinctura de lemn dulce,sau ceai de lemn dulce ( estrogen) si in parte a doua
ziua15-22 sau 25 tinctura de brânca ursului (progesteron)in 200ml ceai de maghiran.
Brânca ursului –o poti procura prin posta de la
SC DACIA PLANT , Tel. 0744374756 (Sebes, Str. Primaverii, Nr.4, Jud. Alba)

Licuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

nu Gabi, nici un caz nu vreau sa mai nasc. Dar am probleme cu ciclul dupa a doua operatie. e regulat dar e foarte, foarte putin, (picaturi) si foarte inchis la culoare. E drept ca ar trebui sa merg la doctor, dar, dupa cate am patit, mi-e frica de mor, si vreau sa folosesc tinctua aceasta pentru ca am citit ca poate face ca menstruatia sa revina la normal.
multumesc de ajutor!

quote:
Originally posted by gabid

Dana,te pregatesi pt bb 2?

Eu am luat prin posta medicamente naturiste de la firma:

ROMPAMAX SRL

TEL:021/3139759
0744/318414

Ii gasesti si pe internet la www.naturaplant.ro.

Eu folosesc branca pt sotul meu care are oligoastenospermie.

Gabi si Simonica.

Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Dana,eu iti recomand sa mergi la prof Ancar la Clinica Medsana in Bucuresti.Totusi trebuie sa te vada cineva !Daca branca ursului iti face rau?

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Dana,eu de la firma de care spuneam mi-am comandat pt mine un produs natural care se cheama SHECURE.Este sirop+pastile.Cura este pt 20 zile si costa 238000 lei.Regleaza toate functiile organismului feminin(in special cele legate de aparatul uro-genita).Este si pt infectii si stimularea ovulatiei.

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Gabitza, te-a ajutat in vreun fel ca am citit si eu despre acest medicament. Pupici, tot gabi

Mergi la inceput

Il iau de 2 zile.Simt sanii mai tari deja.Eu il iau pt infectii vaginale de care nu scap deloc.Am ciclul regulat.Nu pot sa ma pronunt in legatura cu el.

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Eu il vroiam pt. ciclu neregulat. Stii cumva daca il pot gasi la Plafar sau trebuie sa fac neaparat comanda. Pupici, Gabi-ursulica

Mergi la inceput

Nu stiu daca se gaseste la Plafar.Eu l-am comandat la firma de care spuneam.

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput