Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 21
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carminabulina Buna! Azi merg si eu la doctor desi am morfologia saptamana viitoare eu nu mai am rabdare pana atunci. Am sa-mi cumpar si eu vreo 2 kg de cirese sa mananc pana ma va durea burta. Mai merge cineva la Nayel, de aici de la odiseea noastra? Felicitari Cami pentru baietel! am vazut culoarea la carut schimbata Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 12+ cu bb3 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi |
eu stiu o colega de la odiseea unde eram cu Darisu ca a nascut la dr Nayel si era f multumita de ea.
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miramar Myrella condoleante! Sa ai totusi grija in primul rand de tine weekendul asta greu! Camy eu asa nu ma mai jos. Esti prea buna gospodina. In plus vreau si eu placinta ca eu nu mai am probleme cu carnea. Da' de stiut sa le fac nu stiu . Asa incat dde gelozie si pofta uite aici ce-ti fac:![]() ![]() 15+ ![]() |
vrei reteta?????

ingerasul Darius-Andrei
16+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
Romanitza_31 spune:
eu vreau reteta eu vreauuuu te rooooog, hihi! pupi!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camy_pus
vrei reteta????? Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
12+POZE
vias spune:
Ionelamaria m-am jucat cu jucaria ta...prima data am facut cum a fost la Darius...si a iesit FATA...el era baiat ![]()
Acum am facut si pt bebe din burta...cica tot fata e...si cica tot puta am in burtica ![]()
![]()
![]()

ingerasul Darius-Andrei
16+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE

. Asa incat dde gelozie si pofta uite aici ce-ti fac: