POLIPII, BATA-I VINA!
Buna, dragi mamici.
Vin aici in ajutorul celor carora le este teama sa-si opereze copiii de polipi.
Am trecut prin aceasta experienta cu fiul meu in varsta de 6 ani si 4 luni si va pot spune acum ca totul a decurs neasteptat de bine. Acum, la 6 zile de la operatie, baiatul se simte din ce in ce mai bine, parca are si pofta de mancare mai mare, a inceput sa doarma dupa-amiaza....ce sa mai incoace si incolo....gata cu agitatia!
Raspunsuri
geniest spune:
Florenta, bravo ca ati scapat si va este bine. Spune-mi si mie, te rog, cum a decurs operatia ? Unde ati facut-o, la ce dr?
ce analize se fac in prealabil ? si de ce ati ajuns la operatie ???
Multumiri anticipate,
g
florentaz spune:
Buna, scuze pentru intarzierea raspunsului.
Operatia am facut-o la spitalul Budimex, cu dr. Gheorghe, la recomandarea pediatrului Stanciu Adrian, care a fost pentru fiul meu "mana lui Dumnezeu pe pamant".
Asadar, am taraganat-o vreun an cu operatia pana a facut otita. Am vorbit cu 4 medici ORL-isti si toti ne-au sfatuit sa operam copilul de polipi, desi acestia nu erau foarte foarte dezvoltati, insa am tot avut probleme la gradi cu raceli, cu nasuc tot timpul infundat, nu putea respira noaptea cum trebuie, era mai agitat...practic am inteles ca datorita polipilor nu se oxigeneaza creierul foarte bine si, dat fiind faptul ca in toamna mergem la scoala si copilul trebuie sa dea randament, acum a fost momentul sa hotaram ce este mai bine pt. fiul nostru.
Ca analize, am facut in spital, la prima ora, Hemoleucograma si Timpul de coagulare al sangelui, ne-a fost un pic teama de anestezie, insa medicii ne-au asigurat ca nu este niciun fel de problema.
Operatia in sine a durat 10 minute, fiul meu a intrat in operatie in jur de ora 11.00, insa am fost la spital de la ora 7.30, ne-am facut fisa de internare, ne-a luat sange pentru analize, am vorbit inainte cu medicul anestezist...cam atat. Mai rau este ca, pana la interventie si dupa interventie, cam vreo 1h1/2 copilul nu are voie sa manance si sa bea nimic.
Dar am trecut cu bine si peste asta.
Acum, privind in urma, ma felicit pentru alegerea facuta, copilul respira mult mai bine, are mai multa pofta de mancare, parca i-au disparut si cearcanele din jurul ochilor...e super.
Sper sa ne fereasca Dumnezeu de altele mai grave.
Toate bune si multa sanatate!