Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

ARIS, marimea 8 la blugi ??!! eu ca si Olga, deocamdata cu cei de gravida ma impac dar i-am aranjat si pe toti ceilalti ca sa-i vad bine de tot cati sunt si cat am investit in ei si sa nu ma las pana nu imi sunt buni din nou !!!

Cat despre tati, sunt convinsa ca fiecare vorbeste prin prisma experientei ei deci nu o sa potriveasca la toata lumea dar e bine ca avem cui sa ne plangem
Cum zicea Maria ca vin cate unii ca la hotel, ei ,la mine e chiar pe dos adica sotul isi incalzeste singur mancarea, spala vasele, face curatenie, schimba fata (de abia asteapta sa se trezeasca, cateodata cred chiar ca o ajuta ) face cumparaturi (cu toate ca m-as duce eu la pierdut vremea prin magazine ) plus alte chestii si merge si la serviciu ; acum o sa va intrebati ce fac eu , nu ??!!
Una peste alta trebuie sa fim o echipa si fiecare isi cunoaste cel mai bine jumatatea si stie cum sa o ia ca lucrurile sa mearga bine

La inceput de exemplu, parca sotul era gelos pe mine cat de bine interactionez cu Alexandra, am vazut lucrul asta asa ca l-am implicat la fiecare trezire noaptea la stat cu ea, i-am explicat ce trebuie sa faca cand sta cu ea (nu sa butoneze la calc si sa o intrebe ''ce faci tati ???'') si i-am explicat ca pe mine ma stie fata noastra de 9 luni si ne-am obisnuit una cu alta plus ca petrecem o gramada de timp impreuna pe cand cu el relatia de abia acum se formeaza

M-am lungit ceva la povesti, sper ca am fost coerenta

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Novus tare bine era daca vedeam mesajul tau mai devreme. Am ajuns la Deva si e un friiiiig. Nu mi-am luat nimic de imbracat sau incaltat, decat rochite si sandale

Olga, mamica lui David iepurasul

Las' ca gasim noi o geaca prin dulap, stai linistita (serios, nu te apuca sa-ti cumperi ca am destule )

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

multumesc mult fetelor. eram asa de incantata incat nu am rezistat sa nu va spun. am sunat-o si pe sora-mea la birou la prima ora sa ii dau vestea...saraca..
mi-am facut curaj si am probat tot,nu intra toti deci nu sunt inca 8 curat...mai am un pic de virgula dar e mare lucru. bluzi astia in care ma lafai(vb vine ca stau cam impaiata)acum,i-am probat si acum vreo saptaman si nici nu treceau de fund. asa ca am sarbatorit cu o portie dubla de prajitura cu capsuni. ca deh,are mama mea grija de carbohidratii lui nepo-su

olga - aseara la copii spun lucruri trasnite a fost o fata asa de frumoasa si deshteapta,vb si un pic de rusa...mi-am adus aminte de surioara ta

novus - si al meu il cam ajuta sa se trezeasca si dupa aia nu recunoashte nici mort...sa nu mai zic ca are un fix cu schimbatul scutecului.daca ar fi dupa el nu ne-ar ajunge un pachet de 90 de bucati nici 5 zile. una doua jap..il vad cu cucu' gol...pe copil, da?!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

tare faza cu pampersii aris.
al meu face de toate numai pampers-ul nu-l schimba. nu i-am dat ocazia. doar la lamaze a facut-o pe o papusa.

n-am niciun chef de calcat, am pus fata in patut, se joaca cu ursuletii de pe lenjerie.astept semnalul ca nu dureaza mult.

din 10 martie 2009, mami fericita de
pozici noutze
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Aris e bun ca e vb de copil la faza "jap cu cucu gol"...si nu de sot
al meu..mai nou..are un apetit...de mai mai...ca...ar sari pe mine de fata cu cei 3 iezi "tutuieti"

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

GIGELICADYANANu prea stiu ce sa va spun decat ca imi pare rau sa aud ca aveti asa probleme. Este bine ca aveti cu cine sa povestiti despre eleCa doar suntem aici si la bine si la rau

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

multumesc mult fetelor. eram asa de incantata incat nu am rezistat sa nu va spun. am sunat-o si pe sora-mea la birou la prima ora sa ii dau vestea...saraca..
mi-am facut curaj si am probat tot,nu intra toti deci nu sunt inca 8 curat...mai am un pic de virgula dar e mare lucru. bluzi astia in care ma lafai(vb vine ca stau cam impaiata)acum,i-am probat si acum vreo saptaman si nici nu treceau de fund. asa ca am sarbatorit cu o portie dubla de prajitura cu capsuni. ca deh,are mama mea grija de carbohidratii lui nepo-su

olga - aseara la copii spun lucruri trasnite a fost o fata asa de frumoasa si deshteapta,vb si un pic de rusa...mi-am adus aminte de surioara ta

novus - si al meu il cam ajuta sa se trezeasca si dupa aia nu recunoashte nici mort...sa nu mai zic ca are un fix cu schimbatul scutecului.daca ar fi dupa el nu ne-ar ajunge un pachet de 90 de bucati nici 5 zile. una doua jap..il vad cu cucu' gol...pe copil, da?!

25 martie 2009

Am vazut-o si eu pe fetita de aseara, era totala !!!

Si noi consumam la greu chiloti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

al meu..mai nou..are un apetit...de mai mai...ca...ar sari pe mine de fata cu cei 3 iezi "tutuieti"

POZE

excelent, profita de apetit vorba aia;intai munca apoi distractia !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui aris26

25 martie 2009

Am vazut-o si eu pe fetita de aseara, era totala !!!

Si noi consumam la greu chiloti

voi..la greu???mie nu-mi ajung 2 baxuri jumbo pe luna

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui petrean

POZE

excelent, profita de apetit vorba aia;intai munca apoi distractia !!!

da..da...dar cu un copil de 2 ani jumate e mai greu...ca e apt de la 6 dimineata..pana la 22 cand inchide ochii...si de multe ori la 22 eu pic lata

POZE

Mergi la inceput