Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 21
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka David mi-a zambit cand era treaz, nu in somn Vorbeam cu el si mi-a zambit Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
S-o fi molipsit de la Alexandra
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Hellou, hellou...Io iar am trecut la pofte (desi nu-s insarcinata din nou!! Novus si Oliska, faine poze, faine mamici! Totusi, parca Alexandra era sortita altcuiva, nu? Mie mi se par foarte compromitzatoare pozele, intr-una se tin de mana, in alta David ii pune cu indrazneala mana pe picior...hmmm Tufete, mi-am descoperit un nou hobby, o sa ziceti ca-s nebuna dar cu riscul asta vi-l impartasesc: cand Sophiphi doarme cu gura deschisa imi bag nasul acolo si adulmec, mi se pare divin, ce Chanel, ce Lancome, parfumul de botic de bebe rules! Ati incercat? mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Ilinca

mi-era dor de postarile tale haioase !!! ai revenit in forta !!
Deci, referitor la intalnirea care a avut loc, daca citesti cu ayentie in urma
, da ?!!!deci nu baga zanzanie la cuplu de pe acum 

Cat despre mirosul guritei lui bebe

eu demult bag nasul acolo , e super mai ales dupa ce se deconecteaza de la lactobar, miroase superrr a milk-shake Iar cu poftele, ce sa mai zic: poftesc la prajituri de-alea gretoase cu creme multe (ca la nunta
; si ca sa nu mi se intample ceva 
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui millie La multe lunite Victor Andrei![]() La multe lunite Ana![]() La multe lunite Lena![]() Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009) |
Va pupam Monica si TimeeaGigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 SimonaMami, te rog sa imi dai PM cu adresa ta, sa trimit pt 30 ceva pt Victor. Multumesc! ![]() _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Astept si eu PM te rog cu adresa voastra!
Multumesc mult de tot.

La multe lunite Victor Andrei