Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

of, gigelica, imi pare tare rau ca treci prin asta.Ai dreptate, cred ca a vazut ca tu descurci cu toate pe cap, si le-a lasat pe toate in baza ta.Numai ca mai ales acum la acest inceput de drum trebuie sa fiti uniti, sa fiti o famile.Tb sa-i vina mintea la loc, poate e ceva trecator.Tu ai grija de tine si de piton.

din 10 martie 2009, mami fericita de


Trebuia sa imi descarc si io sufletul...


Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

acum of si pt dyana.
ce-au patit fetelor barbatii astia?
sper sa nu-mi faca si mie o surpriza tati, ca eu il trimit de-acasa, macar sa nu-l mai vad daca tot nu face nik.

al nostru ne ajuta fff mult, dar tot e tb de facut mereu.


din 10 martie 2009, mami fericita de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

gigelica scumpa si eu am trecut prin asta. si inca mai avem probleme, dar parca usor s-a mai dat pe brazda.
pana am angajat bona (si asta doar pt ca trebuia sa ma intorc la munca) facdeam totul cu fata in brate. mi s-a intamplat chia sa fac kk pe mine (scuze). m-a ajutat f mult primele 3 sapt cand am avut o depresie cumplita. intram in panica cand venea noaptea sau daca ramaneam singura acasa. dupa care s-a plictisit (exact expresia lui) si a zis ca-l enerveaza cand plange si ca ii vine sa se certe cu mine in momentele alea. ba mai mult, cand avea 4 sapt a plecat 2 zile la brasov la nissan meeting, apoi in alta zi la arad (eu fiind racita cu frisoane si abia me tineam pe picioare). si tot asa, unde si cand avea chef. pleca dimi pe la 10 (cand se trezea) si venea pe la 8-9 seara. manca in oras sau la soacra, dar nu ma intreba daca eu am mancat. multe zile am trait cu o felie de paine cu margarina. fata urla non-stop. dormea numai in bratele mele. a fost groaznic. am intrat in alta depresie. plangea non-stop. voiam sa divortez. toata noaptea faceam planuri sa-mi stang boarfele si sa plec. dimineata eram mai pregatita sa i le arunc lui.
acum ca e tanti cu ea, si mai nou ca doarme toata noaptea, e boierie. plus ca mai sta si singurica cu caruselul, sau mai povestim si radem, ne iubim. ii e drag si lui sa mai stea cu ea. baie ii facem impreuna, daca nu poate, o trimite pe soacra-mea. plus ca am invatat sa profit, daca mamicutza socrutza se ofera sa stea cu ea o dupa-masa, nu refuz, doar o iubeste si nu prea are ce sa pateasca (poate doar mai urla). in we mai mergem pe la mama etc.
mai nou e atras de mine, imi mai face micul dejun, cafeaua (ceea ce nu facea nici dupa nunta)
stiu ca ti-e greu, dar cu timpul se vor mai schimba lucrurile. va incepe si Victor sa gangureasca , sa intinda mainile spre el, si se va topi.
pt burtica fierbe-ti niste orez.
curaj si multa putere.

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

of Gigelica
uite ca ma bag eu sa incerc sa iti dau un sfat,sa nu te ashtepti la prea multe vorbe frumoase si dulci din partea mea. sotul meu a ieshit dintr-o casatorie si aveau si copii impreuna,asa ca stiu cat de diferit simt ei presiunea pe care au tendinta memele sa o puna asupra stilor. eu cred ca nu e bine sa bagi in fata ce faci tu pt copil deshi asa iti vine. nu treuie sa te postezi in victima si mama eroina nu o sa faci ecat sa il faci sa se simta si mai prost,sa intre in defensiva,sa se simta un tata prost si inutil. tu te ashtepti sa se simta vinovat si sa incerce sa se schimbe dar vei obtine contrariul. cand vorbesti cu el nu plange...indiferent cat de suparata esti,nu plange. o sa refuze sa poarte un dialog cu tine plangand. nu mai ashtepta de la el sa simta ca tine,sa se puan in papucii tai pt ca nu poate. sunt oameni incapabili de empatie si asta nu inseamna ca sunt oameni rai. e acelashi barbat de acum 9 ani doar ca si el trece printr-o perioada de schimbari majore si reactioneaza diferit fata de tine. cand ii reprosezi ceva fa-o cu zambetul pe buze,ca un fel de gluma o sa vezi ca ajunge mai bine la destinatie asa.si tu esti schimbata in ochii lui,chiar daca stiu ca e normal si ca ai nishte motive f bune sa fie asa...el totushi te vede altfel: mai obosita,mai irashcibila,mai..mai mai...
nu incerca sa ii arunci in ochii copilul, fraze gen: fac toate astea pt fi-tu! nu merg. taote ne-am dorii sa fim mai apreciate si sa i se ridice chiar statuie ca doar stim f bine cat de greu ne e.dar nu se intampla si din puctul lor de veedere si lor le e groaznic de greu. nu are rost a facem concurs,cine e mai chinuit si cui ii e mai greu. ia incearca sa nu mai vezi rolul tau de mama ca pe o corvoada si sunt convinsa ca o sa vezi curand si la el o imbunatatire. cerei ajutorul dar la modul: cand ai tu timp ma ajuti cu cutre,daca poti si ai chef? ajutorul pe care ti-l da trebuie sa fie o bucurie pt el altfel se va refugia in munca sau alte activitati ca sa fie prea obosit sa ajute. adevarul e ca noi suntem ammele si ei tatii,rolurile sunt total diferite. nu face comparatii cu alti barbati. al tau e cel mai bun pt ca este barbatul pe care il iubesti de atatia ani. pt u barbat rolul de tata presupun sa aduca bani acasa sa nu va lipseasca material nimic. din punctul lui de vedere nici nu e treaba lui sa schimbe scutece sau sa pregateasca biberoane. cu cat il presezi mai mult sa faca ceva cu atat o sa intre mai repede in defensiva si e f ushor sa porneasca un razboi cu tine in loc sa fiti parteneri.
sper ca m-am exprimat cat de cat logic,dar am scis in grab ca nu stiu cand urla piticu.
multi si fi inteleapta!


25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

gigelica, dyana, imi pare rau ca sinteti suparate!!
Tatii astia merita batuti cind si cind!!
Nu sint buna la sfaturi conjugale, ca-s cam extremista de fel , dar incercati sa nu puneti la inima
georgiana, zic si io ca si aris: baga stimulente ca revine lapticul! probabil esti obosita si nu te hranesti indeajuns!
ilinka, daca te-ai obisnuit cu berea fara alcool, ai sa vezi ca cea cu alcool are un gust raaaaauuu

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

dyana - mai lasale incolo de cutii. ia baga tu absolut tot intr-o debara vreo 3 luni. ce? nu are copilul haine? si pana la urma tie iti trebuie mai mult de 3-4 bluze si doua perechi de pantaloni?
nu vedeti ca si la mariaK s-au linishtit apele exact atunci cand s-a linishtit ea si nu a mai avut atatea pe cap. e clar ca asta e cheia. sa mai lashi din treburi. decat sa te ashtepti ca el sa vina acsa si sa se minuneze cate lucruri ai fost in stre sa faci cu copilul in brae si sa te laude si sa te admire,mult mai bine nu faci mai nimic. iti ingijesti copilul si un pic pe tine si gata. nu e mancare,of,ghinion...nu am avut timp.ia vezi ce pizza comandam. nu ai camasha curata?of,nu am avut timp, pune-o si tu tot pe aia de alaltaieri ca m-am uitat la ea si nu e murdara. dar mai bine lasa camasha si ia uite ce frumos stie ca gangureasca asta micu/mica.
incercati sa nu ii puneti copilul in brate dcat cand e vesel. cand plange ei cedeaza psihic muuuult mai ushor ca noi. e adevarat ca ei si pot s zica gata,nu mai pot. noi nu avem cum.
fetelor, acceptati orice ajutor din partea rudelor si prietenilor. si 15 minute daca il lasati cu altcineva si va duceti pana la farmacie o sa va simtit alti oameni.
la o adica daca lucrurile merg atat de rau mai bine treceti copilul partial pe lapte praf si il mai duceti pe la bunici macar cateva ore pe zi. e mult mai important sa creasca cu amandoi parintii decat sunt anticorpii din laptele matern.

dyana,iar la voi cred ca mai e si faptul ca o ai pe sora ta. sotul a inteles ca voi doua le siti mai bine pe toate si ca ea te ajuta,atunci el se poate retrage un pic...si tare bine e sa stea retras.
pana la urma sa fim sincere cu noi...de cate ori nu ne vine sa lasam copil in patul lui sa planga? cand simtim ca nu mai putem,ca nu mai stim ce sa-i facem,ca ne vine sa ne ducem pe campii??? pe mne ma mai apuca si atunci imi dau seama ce simte el ca tata. mi-a spus de o mie de ori ca el nu face fatza psihic sa il vada cum plange si sa nu poata fae nimic,ca simt ca inebuneste si atunci mai bine pleaca. eh,el are posibilitatea,eu nu. dar asta e...de aia e mama mama si tata tata. al meu sotz a zis zilele trecute: toti copii din lume ar trebui sa isi iubesca mult mai mult mamele decat tatii ca dor ele duc greul. deci de vazut vede


25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

valeu, maria, si tu tot asa? io asa as face

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

si se sa fac???? sa-mi las copilul fara tata??? [gluma]

barbatii astia (sau cel putin "subiectii") considera ca daca nu cazi in cap, inseamna ca "duci". intr-adevar, nu vor aprecia niciodata ce faci.
eu nu asteptam de la el sa stea cu fata, ci sa-l doara putin si de soarta mea. sa ma ajute pe mine la unele chestii.
si mai au pretentia sa si arati beton, sa fi epilata, fresh , cu masa pusa, si gata de harjoneala dupa.

ca daca nu..... cica mai are balta peste.

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

fenomenul astrologic este pe 27 august nu in seara asta


Fenomenul este "spamologic". Am primit si eu mailul asta acum vreun an-doi...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

mda, nu prea ai ce face, maria: sau cum zici, il ameninti cu divortu (daca esti tare la poker si la cacealmale merge ) sau stringi din dinti si i-o platesti cu alta ocazie, cind vei fi mai relaxata ca sa te ocupi de asta, sau... il lasi in plata domnului si te descurci fara el, nu-i mai ceri nik.

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput