Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ce matinale sint fetele pe-aici!

Raalu, felicitari pt vaccin si pupam pe Lena cea dormicioasa!

Oli, pupam si Davidutu serios care a zimbit lui mami prin somn!

Noi raportam o noapte super, e a patra cred, de cind e dragoana la ea in camera si se intimpla asa: pe la 8-9 e la masa, apoi o pun la ea in pat, cu suzi mufata si gingureste acolo singurica, cu suzi in gura, nu o lasa (sau daca o lasa tipa sa i-o pun la loc ) si asa adoarme fetita singurica. Nu mai are nevoie de mami ...

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Ilinca, referitor la negi, dermatologul ii poate taia cu scalpelul sau ii poate "arde" cu azot lichid.
Io cred ca am peste suta

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Pisigri, care-i legatura intre prezervativ si smirgluiala, ca-s interesata.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Nu e nici o legatura...sau cel putin nu era inainte de sarcina. Shmirgheluiala are legatura cu zona prea...uscata, si am inteles ca assta se repara cind e gata cu alaptatul, si se schimba iar raportul intre concentratiile diversilor hormoni...

Nu, nu mi-a recomandat anticonceptionale - el a motivat prin tendinta mea de ingrasare, eu m-am bucurat oricum, ca nu prea sint de acord cu AC recomandate fara determinari hormonale prealabile. Inainte, combinam calendarul cu prezervativul si era ok pt amindoi, da acuma, ca inca nu a revenit menstruatia..."prezervativam'.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

LENA si ANA

RAALUCA si CRIS_TIANUS

ingerash ALMA
AYLA

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Nu, nu mi-a recomandat anticonceptionale - el a motivat prin tendinta mea de ingrasare, eu m-am bucurat oricum, ca nu prea sint de acord cu AC recomandate fara determinari hormonale prealabile. Inainte, combinam calendarul cu prezervativul si era ok pt amindoi, da acuma, ca inca nu a revenit menstruatia..."prezervativam'.

mie mi-a recomandat AC- cerazette, dar mi-a atras atentia ca eu oricum eram varza cu hormonii deci e posibil sa nu reactionez foarte bine la ele; eu luam rigevidon pentru reglarea hormonala, ca exact alea erau dozele de estrogen si progesteron care-mi trebuiau (sa nu va povestesc ce patisem cu alte AC- ca de aia se fac ele dozarile astea hormonale, nu de fantezie!!!!); asa ca am hotarat sa nu ma apuc de ele; o sa bagam "plasticute-cauciuce" la greu, ca oricum activitatile "matrimoniale" sunt atat de reduse in perioada asta, ca nu merita sa iau AC.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

olishka nu-i asa ca te topesti langa el??? al meu e un ranjit, sta toata ziua cu o gurita mare si ranjita de-mi vine sa-l mananc (in afara de perioadele cu colici evident, cand e incruntaaaaaaaat); noi dimineata ne iubim foarte tare, si-l gadil la burtica si la talpute si rade de se ineaca nu alta. pai nici nu avea cum sa nu iasa ranjit , ca si eu si cristi suntem niste ranjiti - e adevarat ca in ultima vreme parca nu mai suntem asa ca-n tinerete cand radeam absolut toata ziua; porecla mea la servici este "bucurie"- mi-a dat-o un nenea batran care a zis ca el n-a vazut nici un om care sa zambeasca de cate ori saluta pe cineva; eu asa fac, si totul merge mult mai bine; uneori merg pe strada si daca vad pe cineva incruntat sau suparat ii zambesc; ia sa incercati sa vedeti cum se lumineaza la fata- e un sentiment extraordinar; uneori omul doar de atat are nevoie, de un zambet sincer.

uite si pentru voi

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Mergi la inceput

Nasa Pisilincai, tot Diana, e la fel, o zimbareata si jumatate; am invatat de la ea si intr-adevar viata e mai simpla si mai vesela

Mergi la inceput

Mie in sarcina mi-au aparut niste mici pete usor pigmentate pe piept mai ales, dar nu seamana cu alunite/negi. Astea se trateaza la fel..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

La multe lunite Victor Andrei

La multe lunite Ana
La multe lunite Lena

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

denisamada pt botez ai nevoie la biserica de:
- prosop pt copil
- panza de 2 m si panglica de 1 m (la megazinele pt copii le gasesti)
- un rand de haine noi, in care va fi imbracat dupa botez
- o sticluta de ulei (sticla mica, pe care o primesti inapoi dupa botez)
- o sticla vin care ramane la biserica
- sapun si prosop pt preot (astea raman la biserica)
- nasii sa aduca lumanare si bani

la sfarsitul botezului, daca vrei poti sa servesti invitatii cu bomboane. eu asa voi face, ca unii invitati vor veni doar la biserica.

Merci. Nu stiam de prosop pentru copil si sapun pentru preot.... Daca sunt 2 preoti iau 2 sapunuri, nu? Tratatie la biserica luam, sigur.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

un prosop si un sapun sunt suficiente, chiar daca sunt 2 preoti.
cand l-am botezat pe andrei mi-a dat soacra un prosop, care-l avea de 20 de ani de la socrul sau, care a fost preot. inca mai avea eticheta din aceea comunista.

Mergi la inceput