Prietenie la plesneala 48 Ce calitati avem?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

NU!!! Hahaha... cum vine asta? Imi iei peretii si imi cedezi si mie unul, totusi? hahaha... esti balanta, da` tu stii ca eu stiam dinainte sa-mi spui

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

m-ai pierdut rau de tot.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

I'm back ,am fost la fost a cimitir ,la banca,si apoi mi-am tocit sandalele sa caut cu ursu pantaloni 3/4 pt el firesteSi-a luat o singura pereche,restul erau mici,ce sa-i fac frate daca e pulpanos ce eu l-am pus sa faca rugby?!Psssstttt mi-am luat si eu o pereche de sandale cu platforma

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ma doare burta de ras...nu mai pot...salvati-ma!!!
si rasetele se cauzeaza lu mama lu iubitu meu, care mi-a zis "tati" la telefon...deci mai nou sunt si element activ in viata kokylesei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

ma doare burta de ras...nu mai pot...salvati-ma!!!
si rasetele se cauzeaza lu mama lu iubitu meu, care mi-a zis "tati" la telefon...deci mai nou sunt si element activ in viata kokylesei

normal fatalica sa-ti spuna "tati", doar vorbesti moldoveneasca la fel ca tacsu' ...ai indus kupilu' in eroare

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
teledon Mihaita
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur

Bazar pentru Sonia si Andrei

Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Pentru cele care mi-ati spus de ..pozele de serbare.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

N-am mqi mers atata pe jos de 3 ani ... Stiam eu scurtatura c****ui, am zis ca daca merg pe langa Isaar ajung mai repede... Am ocolit cu 20 min ma doare spatele de atata mers... Qbia astept sa ajung acasa... la rotile mele

Asa, si pleaca omu de Acasa 7 zile si ce face dom'ne barbatu'? Ma suna de La eros show ... Ca trage 3 cadre cu Laura ... Doamne, unde l-am gasit???

In alta ordine de idei, sunt in pom cu ziua Soniei, de La botezul nepotului s-a devis sarbatorirea Soniei cu fast... Deci nu stiu incotro sa o apuc acu'... Macar am o cafea imensa spre care mq tarai acum....

Va pi toati !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Gata ,v-ati blegit

Ana,sa-ti traiasca frumoasa ...ce mandra e ea,nu mai spun de maicasa

Oana,lasa omu' sa se manifeste ...cica e 40ron biletu' la expozitia eros ...in pret o intra si un dans din buric,o felatie,ceva ...stati ca am gasit :Programul de deschidere s-a încheiat în cele din urm#259; cu degustarea delicateselor ZenSushi de pe o fat#259; dezbr#259;cat#259;, festin la care au participat vedetele, dar si vizitatorii.

Astazi mi-am facut-o cu mana mea ...dupa ce pana in pranz mi-am facut mare parte din treburi,am lasat la urma facutul mancarii(o mazare), si curatenie prin frigi'...
Pe la 17.00 dupa ce a venit si fimea m-am gandit eu sa mai chem cativa copii in curte sa se joace impreuna,asa puteam si eu sa stau linistita sa fac mancare ...wrong ...am stat numai cu ochii dupa copii ...sa nu se loveasca,sa nu-mi calce florile ,sa nu-l bruscheze pe Razvan ,unu' vrea apa,unu' face pisu' ,doi se bat pe masinu lui Razvan,le-am dat capsuni si arucau cu ele in gradina,cica pe alea care nu sunt coapte ...intr-un final sunt varza,i-am bagat pe ai mei la 20.45 in casa ...uitasera sa si manance ,bineinteles moldoveanu mic a inceput sa faca scandal ca el vrea papa...baga in gura cu ambele maini

ioti si niste poze http://family.webshots.com/photo/2600627530102564205vRoyae

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
teledon Mihaita
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur

Bazar pentru Sonia si Andrei

Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

da ce-i tb??? Eu n-am buric??? Eu n-am felatie??? Eeeee !!! Ca acu scot sucitoru si-i sucesc una dupa ceafa io nu l-am intrebat ce a facut acolo, mi-a raportat si am primit informatia, atat...

Lasa ca-l pun sa-mi detalieze respiratie cu respiratie ce-a facut acolo

O seara frumoasa plesnitelor ! Daa nu mai ajung pe aici, noapte buna !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Seara buna plesnitelor!
Io ma duc sa-mi trag o felatie ca iar am ramas de carutza prin capitolul trecut
Revin

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Teledon Mihaita - ROMTELECOM
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput