SCOALA 80- semiinternat

SCOALA 80- semiinternat | Autor: lalilu

Link direct la acest mesaj

Spuneam la un alt subiect ca vreau sa-mi mut fata, care termina clasa a III- a , la scoala 80, pt ca e mai aproape de casa si are semiinternat. Ieri am fost sa vad despre ce e vorba. Mi-a placut tare mult, are 4 dormitoare, paturi suprapuse, noi, dulapuri noi, lenjerie de pat curata si frumoasa. Tariful este de 27 roni/ zi, adica cam 6 mil pe luna.

Daca stiti alte detalii, daca aveti copiii inscrisi la acest semiinternat, va rog sa-mi spuneti mai multe. E clar mai ieftin decat un after-school privat care e intre 9-14 mil/luna, dar pt mine, in aceasta perioada este un efort sa platesc si aceasta taxa de 6 mil. Mai pe scurt, isi merita banii?? Multumesc, tare mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Va rooog...nu stiti nimic??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Ai intrebat cumva si pana la ce ora este after school-ul(banuiesc ca despre asta vorbesti cand spui semiinternat).
Si cum a fost,te-ai dus si ai spus ca vrei sa vizitezi salile de semiinternat si ti-au dat voie?
Cam cate paturi sunt intr-un dormitor?
In tarif intra si masa?
Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu info, dar si eu as vrea sa mergem la sc. 80, si de aceea iti pun atatea intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Da, am cerut voie sa vad salile, cantina. Directoarea a fost foarte draguta. In prima faza am fost la secretariat, am intrebat cum se procedeaza pt transfer, am cerut sa vad, au zis sa vb cu d-na directoare. Am fost la d-na directoare, am spus ca vreau sa transfer fata din toamna si daca imi permite sa vad si ce voi plati. A spus, da, sigur, si m-a insotit gardianul. Da, pretul include si masa, cel putin asa sper, am intrebat cat costa, mi-a zis ca anul acesta a fost 27 roni/zi si ca din toamna va fi la fel, nu se modifica nimic, nu a precizat ca nu ar fi inclusa si masa.

After schoolu-ul este pana la 18.00.

Mergi la inceput