Puiuti de Randunici 2008!! (266)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maia37

Fetele cate mese de lapte au puii vostri ca Vlad al meu ar bea numai lapte in ultimul timp.Nu mai vrea mancarica gatita deloc...asa face cand ii ies dinti noi.Tare ma supara cand il vad mofturos si marait...

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mufa bea de 3 ori/zi, 180 ml dimineata, 140 la pranz, si 200 seara la culcare..e posibil sa fiew satul daca bea prea mult laptic..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Maia, Rebe mai mananca laptic dimineata, la somnul de pranz si seara la culcare, cam 700 ml pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Hristos s-a-naltat!

Si fiindca m-am racorit, cam astea au fost starile mele de spirit de vreo 3 zile-ncoace, din cauza de cu ai mei, mai ales cu maica-mea.
Sunt in butoi rau...
Intrebati motivul? Pai l-ati cam dezbatut pe-aici: cand ii dai nas lui Ivan, el se urca pe divan! Cand ii implici prea mult pe bunici in ingrijirea copilului, ei isi iau nasul la purtare.
Si sa va expun situatia negru pe alb, o data pentru a ma descarca si a doua oara sa va dati si voi cu parerea.

Luni aveam programare la gineco, pentru analize. Ca urmare o rog pe maica-mea sa stea cu mica pana rezolv. Am plecat cu noaptea-n cap, ca trebuia sa fiu la 8 la Medlife, il duc pe randunoi la serviciu, imi ac si analizele si la 9 am fost inapoi acasa. Micuta inca dormea, buun...
Se trezeste mica, o schimb, ii dau sa pape si, daca tot n-are maica-mea treburi de facut, o rog din nou sa stea cu mica, sa ma duc sa spal masina si sa-i schimb cauciucurile de iarna cu cele de vara (lucru care trebuia facut mai demult, dar n-a avut randunoiul timp). Buun...
Plec sa-mi vad de treburi si intarzii cam vreo 2 ore, c era balamuc la spalatorie... Vin acasa, toate bune si frumoase, fata fusese cuminte, s-a jucat cu buni, s-a plimbat pe langa carucior... Sefacuse ceasul 2, era ora mesei, fata destul de obosita si martaita. Maica-mea se duce sa puna masa pentru ei, raman singura cu fata, care-si pierde rabdarea ca-i e somn si incepe sa planga. Ma rog, o linistesc, incepe masa, Andreea mea cu figuri, scuipa din gura, imi da peste mana, vrea sa bage mana in castron, n-o las, cat pe ce sa-mi rastoarne castronul, toate astea in urlete de urlete...
Taica-miu, cara la niste scanduri cu un baiat si nici una nici doua striga la mine: "Da' ce-i faci la copilu' ala, ca toata dimineata n-a scos un sunet?!" Bineinteles ca mi se face parul si ma ratoiesc la el: "O bat, o bat, numa-n cap ii dau!". Maica-mea impacientata apare si ea: "Ce s-a intamplat?" Hai la buni" cu un ton de vin' la buni, ca ma-ta e nebuna! Bineinteles ca iar m-au apucat pandaliile si-i zic: "Nici-un hai la buni, ca toata ziua mu-mu-mu si pe urma nu ma mai inteleg cu ea!"
Evident c-a plecat, foarte suparata c-am repezit-o si iarasi ff evident ca nu mi-au mai vorbit si nici n-au mai venit la noi pana spre seara...
Seara, vine cu un anume pretext si cea mica, vazand-o, tipa bucuroasa "muni, muni". Maica-mea, zice: "Nu mai vin la tine ca m-a certat maica-ta!" Bineinteles ca am incercat sa-i spun ca nu era cazul sa intervina si mai ales in felul ala, n-am avut cu cine ma-ntelege, a dat-o in alte alea ca nu-i respect, bla, bla-uri.
Astazi, duppa ce vreo doua zile nu ne-am vorbit, dar a venit s-o vada pe Andreea, vine maica-mea si-mi reproseaza de ce nu-l salut pe taica-miu. Pai daca se-ntoarce cu fundu la mine, cum sa-l salut, si din nou variatiuni pe aceeasi tema si m-am certat cu ea si mi-a zis c-o tot eu o sa am nevoie de ei si ca o sa raman singura si ca m-au slugarit si eu nu-s recunoascatoare, cred ca ati mai auzit chestii de-asta...
Si eu ma oftic de mor, ca m-au crescut parca din obligatie si din sentimentul datoriei, fara caldura sufleteasca si fara o vorba buna... Dupa parerea mea, ai mei au vazut lucrurile numai din perspectiva materiala, s-o pun pe picioare, sa-i fac casa, sa nu zica, copilu' ca nu m-am ocupat de el...
Dau send ca s-a trezit puiul...

Mergi la inceput

Nu stiu cat ati inteles din refularea mea nervoasa, concluzia e ca m-a deranjat tonul cu care m-a intrebat taica-miu ce-i fac copilului, de parca as fi jupuit-o sau din vina mea urla asa. Mentionez ca incercam cu vorba buna s-o linistesc, nu ma rasteam la ea... Nu stiu daca am facut bine, dar am lasat-o sa-si consume criza de nervi, spunandu-i sa m-anunte cand se linisteste (de parca ar fi putut)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Adevarat S-a inaltat!
La noi a plouat f tare,s-a lasat si frigul:cam nasol,ca la 4 avem musafiri la gratar.
Am fost la biserica,am impartasit copilasi si m-am intalnit cu o prietena care are o fetia de 1 an si 1 luna,care face la olita.m-a intrebat daca il pun pe Sam..am zis ca il pun de maine!asa ca,Naty i-a olita ca sigur va fi folositoare
Cuscra,ma bucur ca nu ai mai avut nevoi de termometru.astept pozelee
L-am vazut pe Bubu scumpicel.
Criss,imi pare rau de cearta cu mami ta!
vazut si poze cu Oana si Vali
Nico,sanatate puiutului mic
Maia,Sam papa cam 700-800 de ml de lapte!
Gecko,esti tare
Zoze,m-am distrat copios.sa dea DD sa nu mai faca febra Blondutul si nici Bubu mic
gata,ma duc sa pregatesc

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Nu incerc nici sa ma justific, nic sa ma scuz, dar chiar nu sunt genul coleric, care sa se enerveze repede, sunt calma si destul de rabdatoare, mai ales cu Andreea, insa tot ce vine cu ton de repros din partea lui taica-miu mai ales mi se pune pe invers si ma zbarlesc toata... Stiu ca nu e bine, insa asta se intampla ca o consecinta la cum s-a purtat cu mine in copilarie si nu pot sa ma schimb acum.
Parerea mea, si cu asta inchei, este ca asa cum iti cresti copilul asa il ai, cata dragoste ii oferi, atat iti ofera mai tarziu...

In alta ordine de idei, sunt de acord si cu locatia si cu data si cu ora intalnirii, totul e sa nu intervina ceva pana atunci.

Maine urmeaza sa-i faca Priorixul Andreei, sa speram ca va fi bine.

Va pupez si ma intorc in butoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stefu meu a atipit in scaun, la masa, in timp ce incalzeam ciorbita si i-am facut repede un bibe si l-am dus in pat, l-a papat si a adormit...asta acum o ora...
Acum si Vlad e la nani, am papat amandoi, apoi ne-am mozolit cu un castron de cirese

Maia, Stef bea lapte de 3 ori pe zi: dimineata 230 ml, la pranz 180 ml(cand face nani) si seara 230-250 ml.

Cris, imi pare rau, ce sa zic...trebuie sa lasati unuii de la altii, noi asa facem...si imi pare rau ca parintii tai se poarta asa rece cu tine...te cred ca ti-e greu...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ccris, imi pare rau ca esti asa suparata, nu meritai cu siguranta acele comentarii (mai ales ca, desi gard in gard cu ai tai care-s bine-sanatosi, ti-ai crescut pana acum fata singura). Poate ca te-ai infuriat mai mult decat era cazul, insa tu stii mai bine ce e in trecutul vostru si oricum, repet, nu meritai aceste figuri...
Maia-Iulia bea dimineata 300 si seara 250-270 si rareori ziua inca maxim 120 i se da la cresa daca nu a mancat (ceea ce nu prea e cazul); plus un iaurt zilnic, plus la masa de seara ii dau ceva ce contine aproape totdeauna lactat-branza de vaci, iar iaurt, smantana, fidea cu lapte, etc. Mi se pare suficient.
Bitzulinoooo-yo vin in Carol azi, yo, yo si mandra mea Pe la 17-17.30 acolo suntem.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

adevarat s-a inaltat!

iote ca aparui si eu ,mesteri-i pana acum la un tortuletz cu capsuni..am plecat la cumparaturi cu gandul sa cumpar piscoturi dar na ca nu gasi-i asa ca cumparai un blat de tort ,niste budinca de capsuni si veni-i acasica sa-l prepar ..acum l-am bagat la frigi arata super...am sa-l postez pe bucataras mai tarziu...am foast si la biserica cu andru dar nu am apucat sa aprind decat cateva lumanari pt ca se pregateau de inchidere...

zoze esti dusa rau

am citit printre randuri ,fac o scrisorica mica pana se terzeste andru desi vad ca se miscoteste prin patutz...

cami l-am vazut pe bubu e superb ,ce palariutze frumoase are.. si multa sanatate
naty andru a ramas la 5 dintoshi ,nici o maseluta nici un dintush in plus..oare sa-mi fac griji de ce nu apar????

mimo cauta telecomanda dupa pat daca ai loc intre pat si perete mie andru acolo mi le arunca

eu il culc pe andru in body cu manecutza scurta si pantalon de pijama ca doarme numai dezvelit...am cautat pijamalutze de vara dar inca nu am gasit...

da luny naspa cu gripa asta porcina...

bitza pt vaccin si doamne ajuta sa nu aveti reactie

kya multa sanatate sanzianei

kitzy imi pare rau pt prietena ta ..doamne ajuta sa fie bine !!!

maia andru are 3 mese de laptic pe zi cam 600ml/zi dar a inceput sa-mi faca nazuri si mie la mancarica...azi am stat o ora ca sa manance o juma de canuta cam 100g cred...l-am mai pacalit cu 5 capsunele mama si ce s-a mozolit ,era la botic ca un porcusor si pe maini ,i-a curs zeama pana la cot..l-am lasat in pampers si i-am dat voie sa se mozoleasca numai sa pape...sper sa fie doar niste crize mici de papaceala ca daca o tin tot asa ajung la nebuni ...nici de dimineata nu papaci banana ,lua cateva gurite si atat...

criss off de mai e greu ca reactioneaza asa dar e mama si pe mine ma enerveaza cand mai zic ai mei"si noi v-am crecsut ...de parca nu asta e datoria parintilor..la naiba..."... si sper sa fie bine maine la vaccin...

bubu misto pozele

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ccris, credeam ca seria de emoticoane e ptr ca ai citit in spate...mai bine ca nu..e cam nasoala situatia cu ai tai, dar nu cred ca e ceva atat de grav incat sa va certati si sa nu mai vorbiti...si la mine se intampla ca mama sa vina sa-l ia pe Mufa, si sa zica, 'hai la maia, ca stie ea ce-ti trebuie..' dar pe mine ma amuza am simtit si eu la un moment dat, cum ai zis si tu, ca parca ar sti ea mai bine ca mine, si i-am zis, pe ton ferm, dar stiu ca in sinea ei e bine intentionata si ca a apucat sa vada care-i treaba cu Mufa de cand cu intarcatul, a stat la ei 10 zile...si evident ca a fost mega rasfatat!! cand o vede pe mama, vrea numai la ea in brate, ea il tinea in brate si la bucatarie, copilului ii place la nebunie sa vada toate alea p-acolo, cum speli vase, cum faci mancare, dar eu nu pot sa fac cu el in brate,iar mama l-a razgaiat cu astea si numai dupa ea era non stop dar acuma, sa zicem mersi ca avem cine sa ne ajute in caz de nevoie,si o fac cu drag si se invata si ele cu puii si puii cu altcineva in afara de mami si tati! o sa treaca, mai lasati si voi...si la mine cu ai mei, tot cam asa e situatia, nu suntem un monument de caldura, eu sunt f dura mai ales cu mama,de cand ma stiu...dar e bine ca-i am!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput