Puiuti de Randunici 2008!! (266)
Raspunsuri - Pagina 2
mihutza11 spune:
neatza!
atat ce m-am kkit cu mesajul asta ca nu mai stiu ce voiam sa scriu
...
aaa.. Naty si noi avem numai 4 dintusi, unul proaspat iesit..
l-am vazut si pe Bubu de Cami cu palarie!
si noi la fel cu pisaceala noaptea..
am luat si noi olita de vreo 2 sapt, si am incercat sa o pun cand o vad ca incepe sa faca kk, dar cum o pun cum se opreste instantaneu.. dar macar nu sare ca arsa depe olita.. adica mai sta acolo un pic.. insa pt ea e obiect de joaca..
si gata.. ma duc la
..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
Nicoleta spune:
A fost Augmentin (amoxi si acid clavulanic?
). Deci se pune?
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
bitza037 spune:
hello
am aparut si noi pe aici cu ceva vesti....ieri am fost la dr. si am facut infarixul, a zis ca priorixul se face la interval de doua luni de asta.......si mi-a confirmat ca se poate face Priorixul chiar daca a facut una dintre boli(asta am intrebat ca si Antonia a facut roseola si a fost si recent discutat subiectul...eroul principal MUfy,)si pe langa asta am citit si fragmentul dat de GEcko...careia ii dau pupici
am intrebat de vigantol si a zis ca in nici un caz sa nu intrerup si ca sa-i dau 2 picaturi(nu mai mult) pana la toamna si pe urma mai vb.

dar sunt ofticata ca am uitat sa o intreb despre kk des si moale care tot il face Antonia(cat i-am dat regim,smecta,etc parca nu mai facea)....ca tot nu i-a trecut...de dimineata la 5 in interval de o ora a facut de trei ori ......dar o sun maine si ma mai duc inca o data la ea...ca azi a iesit din garda si nu am vrut sa o retin......ca este si ea obosita mai ales ca o sa mai vina si bb 2 ..un baitel yupiiiiiiiii
Cuscra

VINE CINEVA IN CAROL AZI????
ma duc sa recuperez capitolul anterior
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
Bitzo, daca era randunoiul acasa, veneam in Carol, dar nu am cum sa ma deplasez..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Poze pentru curioase ![]()
http://family.webshots.com/photo/2990645580102227597PzRlKD
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
al treilea caz de gripa porcina confirmat!!!
Iubirea mea,
Kya spune:
Vestea buna e ca nu avem rotavirus.
Vestea proasta e ca este totusi o infectie virala
De unde a luat-o, Dumnezeu stie...
Se rezolva fara medicamente, doar regim 2 saptamani si Biotics.
Bine ca macar i-a dat dr de cap.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
v-ati destrabalat la seminar, bravo!
kya offf, bine ca nu e ceva mai nasol, lasa ca scapati repejor
Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Maine facem analize de sange, inclusiv pentru mononucleoza... Multumesc de idee, Gecko!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Maia37 spune:
Adevarat s-a Inaltat!O zi buna la randunele!
Anunt important!Pentru cine cauta obiecte pierdute le va gasi in cada,chiuvete,wc.,cosul de gunoi,sub canapele si dupa...eu asa imi recuperez telefoanele,cheile de la casa si masina
.
Kya se va face bine puisorul si repede caci asta este suntem inconjurati de cele mai dubioase forme de boli de care ne miram si noi de unde a aparut si de unde a luat-o?Nici nu-mi mai vine sa ma uit la tv. la stiri caci numai stiri rele vad de parca in tara asta numai rele se intampla...Of...sunt suparata ca sora prietenei mele a primit rezultatul la triplu test si i-a iesit risc crescut pentru sindromul Down si-mi amintesc ca nu demult am trecut si noi prin asa ceva:teste,morfofetale,amniocenteze...Va face amniocenteza ...
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD