Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

kllemi, fa o coprocultura sa nu fie vreo gastro-enterocolita. Si ai grija sa nu se deshidrateze daca are scaune apoase dese.

Da-i ceai de menta/afine in care dizolvi Smecta; poti alterna Smecta cu Boitics - ajuta la reechilibrarea florei intestinale. Daca nu se opresc scaunele excesiv de apoase, e musai sa o treci pe regim sever.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

pentru nerantula si toate fetele care se pregatesc de vacanta am gasit aici o lista utila cu ”farmacia de voiaj” http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1162

Sabina, mamica de strumfa Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Babymom, Radu a luat deja 7 zile Eurespal.... oare cat pot sa-i mai dau?!

Laringita cred ca are, ieri pierduse de tot vocea, si nici dimineata nu era prea bine. Cu mucii m-am obisnuit deja...
Intrucat nu a facut febra (spre deosebire de Teo care in momentul cand pierduse vocea avea si40gr si se sufoca) deloc in toate zilele astea, si nici azi, m-am tot abtinut sa-i dau antibioticul...
Pana la urma dupa ce i-am luat temperatura (36.8rectal) i-am facut inhalatia cu adrenalina0.5ml+dexametazona0.5ml+ser fiz2.5ml si acum pare mai bine. E vesel oricum, si nu e plin de muci desi i-am tras doar de dimineata.
nu a stat chiar in masca, dar erau vapori asa in jurul nostru...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nerantula, si eu sunt in aceeasi situatie cu David dar deocamdata nu ma mai stresez.Adica stiu ca poate sa manance, mi-a demonstrat ca poate sa manance si oarecum bine , deci faptul ca nu mananca de vreo 2-3 zile legume deocamdata nu ma descurajeaza.
E drept ca si azi am aruncat cat colo recipientul cu legume, sa imi vars pe el nervii ca 'de ce nu mananca David' dar in 5 minute eram iar fresh si zen.Lasa ca o sa vii cu alt tonus din concediu

Ma bag sa va fac capitol nou.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Va invit la capitol nou

Oana

Mergi la inceput