Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eu ma duc la nani , am schimbat si culoarea, am si ras ...gata..ca ma stric Va pooooop si va doresc o noapte linistita

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Am gasit o versiunea preferata de bebelosi.
Gummi Bear rullz!!!

Cred ca soata zice ca am inebunit, ascult muzica din asta la miez de noapte...

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Irina sar'na

Da , era si Laura proaspat albastrita

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

irina mai fa tu multe de astea..ca o sa aiba probe la divortz

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Noapte buna, eu raman pe aici sa sting lumina.

Nikolici vezi ca ma arunc pe House cand o sa termin, il mai las un pic cu tine dar dupa... gata, al meu e...

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Fetelor in incercarea disperata de a reincarca cartusul de la imprimanta, am varsat sticla cu tus de o ora spal parchetul cu Axion si Cif nu vreti sa vedeti cum imi arata mainile sunt neagra-neagra, nu mi se duce nici intr-o luna, o sa sperii copilul. Offfff si maine trebuie sa prezint lucrarea. Vedeti cum mi-am facut timp de forum?? Ma duc la somn ca se vede ca nu mai dau randament deloc.
Scuzati off topicul!!!
Va pe toate!

Pozici
Mamica deMaya

VOT PT MAYA!

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neataaa...
dau cafea, cico, brifcor....orice vreti!
cate-o cisterna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

aly....vazut poze
vazut filmulet cu david.
in leg cu mersul in patru labe....sasha sta in fundulet...se rastoarna, se ridica...merge in patru labeil punem pe jos si o ia la trap...dar nu asta nu inseamna ca e super bine sau un copil care nu face asa nu inseamna ca are probleme. pe el l-a ajutat mult si kinetoterapia facuta zilnic.
rox felicitari pt culoarea noua
cosmyB, cum reusisi, domleimi vine sa rad...desi ..saraca de tine. bafta azi!
si-acum sa vedeti ce patanie trasei aseara.
merg eu cu super-mega-extra limuzina mea numita simplu TICO( dar doar asa....ca e sub acoperire)...imi fac treaba prein zona Unirii, plec spre casa, ajung la Armeneasca si ma opresc la stop( intersectie cu Blvd Carol)...trec pietonii etc...se face verde pt masini, find prima masina la stop plec...nu apuc sa dau viteza a2-a...si buuuuummmmmmm....intra unu frontal in mine....a venit de pe Carol, din dreapta mea si a trecut pe rosu...masina lui , un volvo nou-nout zgariata....limuzina mea...muci! aripa, bara, capota, far etc
ma dau jos din masina si urlete...isterica sefa am fost....mai ales ca la inceput incerca sa spuna ca ...nu eu sunt de vina, dar nici "n-am fost atenta", ca poate-l vedeam,il injuram si gata, trecea si el...
meeeyyyyyyyyyvrei omorrr????
am trecut pe verde, tu pe rosu si atat! simplu!
ma rog....am mers la politie...n-am vrut " sa ne intelegem"...vina ii apartine etc...dar c-a fost Inaltarea...politistu'(care probabil si-a primit darul de la el..adik cu siguranta)...imi spune sa fiu buna si sa scriu "c-a fortat galben"...si nu rosu.si nu i-a luat permisu.imi fac masina pe asig lui, normal, dar o sa dureze.
iar ca sa fie seara super tare, soata(venita si ea la politie cu terorist cu tot)...fu ciufuta toata seara.ca el e obosit...plecat de dim de acasa, nu vrea sa manance, n-are chef de nimic....n-are nimic cu mine, stie ca nu-s de vina, dar ceeee...n-are dreptul sa fie obo-supa-ciufut?ca eu veneam de la discoteca...deci taman bine eram pregatita sa-i suport...fitele de 2 lei.
deci o zi barbat perfect, o zi ...acreala sefa.
dar..zambiti, fetelor...c-apoi ei se supara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza fetili!
Ratonelule multumesc de cafea...o savurez!
Lucas a adormit la 19.30 si dimineata s-a trezit la 8 de mult n-am mai dormit si eu atata!!Am dormit 10 ore!!!OAU
Am vazut filmulete si poze cu printese CArla si Sofia si soricel DAvid
Aly
O zi faina s-aveti!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Ratonelu bine ca n-ai patit nik, limuzina se repara!Baga sotu' in sedinta si stati de vorba 3 ore si zi-i tot ce ai pe suflet si neaparat ajungeti la o solutie!
Babytza felicitari pt albastreala! Te prinde bine!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput