Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza,etc)*3*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

andru_mami,,,super voinicul asta al tau,,,niste ochi super albastri,,,asa au avut si baietii mei pana la 4 ani si apoi s-au inverzit treptat si acuma sant verzi-caprui ca si ai mei
arata foarte bine ,,,
dar am eu o problema cu ochii copilasilor
nu va suparati va rog,

de ce nu poarta ochelari? obs ca si lui ii fug ochisorii,,,,
Si la wnimra- i-am spus acelasi lucru,,,stiu ca e greu ca sta jos,,,dar prob se poate corecta si ochelarii din ziua de azi sant facuti sa nu se sparga si sa fie flexibili,,,plus ca la spitalul de ochi unde mergeam cu adrian,,,am vazut tot timpul si copii de 9-10 luni cu ochelari,,,varsta nu e un impediment,,,fiul meu a avut aceeasi proble si in 3 ani si-a corectat-o total,,,
-nu mi-o luati in nume de rau,,,dar am o cunostiinta aici la care dr i-a spus ,las ce mai chinui copilul cu ochelari ca si asa e batut el de soarta si nu are sanse sa duca o viata normala as ca las ochii si te ocupa de gimnastica,,
total gresit,,si ochii se pot corecta si chiar mai repede ca mersul
plus ca e pacat daca se poate face ceva sa nu faceti,,,,
e strict o parere,,,nu mi-o luati in nume de rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

andru-m felicitari ...ai reusit cu pozele , cata treaba ai avut....piticul Andrei este super sa iti traiasca, si face o buza atat de frumoasa cand este suparat, eu pe al meu il certam putin numai ca sa puna buza aia si are niste ochii, pupici

Adriana promis promis ca merg cu el la ochi, personal ma deranjeaza foarte tare aceea privire ametita, parca arata si mai rau decat este cu boala lui cu tot, dar pe unde am fost la dr faceam investigatii bla bla si imi ziceau ca nu are nevoie de ochelari asa ca m-am obisnuit cu ideea, s a indreptat un ochi cu timpul iar celalalt fuge isteric .
Cred ca weekend-ul departe de tot sigur este peste mari si tari si mai bine te duci sa te relaxezi alaturi de sotul tau.Doamne cred ca as pleca si in talpile goale atat de mult imi doresc, numai la plecat imi sta mintea, asa ca Adriana duteee si pt mine si pt cine mai vrea
Gata ma duc sa incerc ideea lui babette , nu mai pot de emotii

duminica placuta

http://community.webshots.com/album/562999251nDJbru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

wnimra-am reusit,nu mai e nevoie sa imi trimiti link-ul.merci oricum.http://family.webshots.com/album/573480759HwBCSK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

adriana-nu ma supar deloc,doamne fereste,dar cand am intrebat dr. ce facem cu ochii a zis ca nu asta e prioritatea acum ,ca asta se poate rezolva in 10 min cu laserul,sa il operam,sincer m-a socat ideea asta cu operatul,ma gandeam la ochelari si eu ca am mai vazut copii mici cu ochelari;oricum trebe sa merg iar cu el la dr. oftalmo si sa vad ce zice.http://family.webshots.com/album/573480759HwBCSK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heer spune:

multumesc fetelor de incurajari!ma simt deja mai bn.eeeeeeeeee am fost eu si in pase mai proaste decat cele de acum o saptamanasi au trecut.Asa sunt eu mai bonsumflata si prefer sa-mi ling ranile singura..dar ma ridic.Mai bocesc prin bae,cu perna in cap si-mi treceMai bn taceam, ca chiar ma simt prost.in 99,99%nu plang pe langa copil.Nici nu pot e prea scump si destept sa fac asa cevail iubesc pana dincolo de infinit si nu vreau sa-l indispun.Si el e un copil vesel mai tot timpul zambeste, cum sa stau suparata?
Mada,adam iti multumeste pt felicitari!!!!!!!!!!El a suflat in lumanare ba chiar de vreo zece ori.Sufla si ma trimetea inapoi cu tort cu tot,importanta era lumanarea aprinsaAnul trecut a stins lumanarea taicasu,anul asta sa intors roata.Sunt sigura ca Alex va stinge lumanarea !Am vazut filmuletul,e super esti o mamica demna de trofee!ma bucur tare mult,noi cei de aici stim cat de mult inseamna un astfel de pas,pupici de la noi pt Alex invingatorul!
Adriana,stai pe pace ca sunt bn!Vad ca ai cu ce sa te lauziesti o norocoasa.Eu de multeori ma gandesc ca era mult mai bn daca aveam soacra.Avea cine sa mai vb cu Adam,asa eu cu taicasu in rest liniste totala...dar luna viitoare in romania o sa recupereze.cat despre dentitie,Adam are dinti frumusei +4masele.Trebue sa-i periezi zilnic ca altfel se ingalbenesc sii are un miros tare urat.
Mdanicoleta,cu papa nu stam bn,chiar avem o perioada rea.mananca cate 60-70 lapte la bibe si 2-3 buc de fructe ,o firmitura de puiut,atat altceva nu vrea.Acum mesteca ia bucati mari dar 2-3 si gata.pt Ioana!succes si rabdare pt mamica!
Cat despre infiat...cat mai sunt acolo sanse cat de mici o sa incerca sa facem noi un bbDaca Dumnezeu vrea o sa se intample.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

wnimra, tr si mie noul exercitiu ca stii ca si a mea cu mainile...cat despre distractie...nu o lasa sa scape si in neptun e cel mai super vara. dar vorba ta...la tuzla iti trebuie vaporas sa treci cand ploua. abai astept sa ajung la mare sa ma duca sotul la scoica aia noua ca nu am ajuns si cred ca meritam si o plimbare prin statiuni si poate ajungem si in bulgaria.....nu stiu de ce o lauda toata lumea...eu am lucrat in vama veche la frontiera dar nu ma atragea partea cealalta a granitei
pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Pt cine nu stie sau nu i-a trecut prin cutiuta ca mie una nu mi-a trecut am aflat de la babette un secret de stat
Se ia una bucata mama + un fular sau ceva in gen + un copil ( neaparat al vostru si cu tetra ) , va legati amandoi si mergeti in 4 labute prin casa , copilul invata care este miscarea , se simte pui de cangur , rade disperat , mama o sa tipe de mijloc si o sa cada imprastiata , sotul neaparat prezent ca sa fie alergat si pt resuscitare daca este nevoie ....eu am avut.

Heer iti trimit multe si ma bucur ca esti bine....cred ca cea mai lunga crunta depresie este atunci cand nici nu poti sa te exteriorizezi , te invarti intr-un cerc vicios si nu mai ai scapare, cel putin eu asa simt , asa ca te cred si inteleg pe oricine care trece prin perioade naspa , pana vezi luminita de la capatul tunelului te apuca toate cele.Pupici pt mamica care iubeste pana dincolo de infinit.

mdanicoleta am inceput sa am emotii pt intalnirea lui Alex cu Ioana....parca ne intalnim sa o curtam pe fetita ta.Sotul meu ia zis deja sa fie baiat salon si sa nu vb urat.Ce ne mai amuzam.

pupici tuturor

http://community.webshots.com/album/562999251nDJbru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

wnimra,
Poti folosi o vesta, tricou decoltat al sotului etc, ii spui ca esti o broasca testoasa cu pui si mergeti.
Stiam ca nu e usor dar numai asa invata si simte miscarea. Al nostru alearga deja in patru labe! Numai in picioruse nu mai reuseste sa mearga! Si deja sunt putin increzatoare ca o s-o faca curand! Echilibrul lui e catastrofa. Dar mai descopar eu metode de tot felul si tot reusesc.
Maine noapte ar trebui sa-mi vina "olimpicul" din vacanta. Normal trebuia sa vina de ieri dar l-au convins sa mai ramana 3 zile. Abia astept sa vina sa-mi spuna ce-a facut si pe unde a fost. Te pomenesti c-o sa vrea sa mai stea!
Va pup pe toti si toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Am uitat!
A cunoscut niste........turcoaice..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

buna fetelor
vezi de asta va ziceam referitor la ochelari ,ptr ca stiu ca dr nostri considera asta un lucru minor,,pe cand nu e asa,,,eu stiu ca la adrian ia scazut vederea la ochiul stang care ii fugea la 30% din cauza ca ochiul se plimba si se uita doar cu dreptul,,,am aflat ca daca nu se corecteaza, vederea se pierde definitiv si nu se mai poate face nimic,,,
purtand ochelari si ocluzor pe ochiul drept ca sa isi forteze stangul sa vada,,,anul asta am ajuns la vederea 90% si am rezolv probl,,,
mai bine insistati voi sa va faca control,,sa va spuna cat vede copilul si cum se poate corecta,,,fara operatie,,
Wnimra- spor la distractie,,imi dau seama ca e maxima
babette-turcoaice???hmmmmm,,am vazut cateva exemplare de-a dreptul superbe,,felicitari ptr baiat
HEER- draga mea,,,bine ai revenit printre noi
cred ca toti avem momente proaste si clipe de deznadejde,,totul e sa nu ne tina prea mult,,,eu de exemplu nu pot sta suparata ca am de dat 1000 de explicatii la toti si ii vad pe toti cum plang la colturi ,,,ei stiu ca daca eu plang e CHIAR GRAV,,,asa ca plangeam noaptea in pat langa andreea ,,,atunci nu ma auzea nimeni ,,iar ziua puteam sa ii incurajez eu pe toti,,,ca altfel ei sant cu moralul la pamant,,,
am noroc intradevar de o famile frumoasa multumesc la D-zeu ,oameni sufletisti cu frica de cel de sus si prieteni putini alesi pe spranceana
referitor la problema soacrei,,,cum ca ti-ar prinde bine,,,Eu bunatatea intruchipata ma gandeam sa ti-o imprumut cateva saptamani pe a mea sa vezi cum e,,,
nu garantez ca va vorbi cu copilul dar pot sa JUR ca va vorbi cu tine,,,sfaturi,,indicatii,,pareri ,,sti tu lucruri folositoare
,,,si poate se mai sacrifica vreo mamica de aici ,,,sa facem cu schimbul ,,,desi eu daca ma gandesc pot sa ti-o dau definitiv
ne anunti tu apoi daca mai vrei sau nu soacraa
va pup pe toti

Mergi la inceput