Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza,etc)*3*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

wnimra-ai un baietel de milioane ,sa iti traiasca si sa va bucurati de el pt ca si cu sotul tau faceti un cuplu f frumos,o familie legata asa,unita se vede din privirile voastre,iar alex iti seamana f bine si e un scump,pe cuvant,un cowboy in toata regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Ma frumos Andru_m , toti copiii sunt minunati si de milioane

pup pe Andrei

hs.com/album/562ttp://community.webshot999251nDJbru

Mergi la inceput

am facut ce am facut si am scris gresit siteul la semnatura , sper ca acum merge , ca deschideam pozele si aparea prima poza cu el in popou si trebuia sa merg la full album apoi sa intru in pagini , tare ametita sunt

http://community.webshots.com/album/562999251nDJbru

Mergi la inceput

ja ja ja acum mergeee , se vad paginile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

Wnimra,
m-a impresionat pana la lacrimi efortul lui alex,,,,e un copil cu ambitie si pofta de viata,,,las sa vezi ca o sa fie bine,,,asta e numai inceputul,,,
cat despre tine draga mea,,, si un milion de pupici
am mai spus si ma repet ,,,stie D_zeu de ce te-a ales pe tine sa fi mama lui Alex
nu stiu cum auzi tu ,dar vocea ta cand vb cu el emana o dragoste si o rabdare cum nu toate mamele au,,
pupici la alex luptatorul si la toti lupatorii ssi invingatorii nostrii,,
la mame

Mergi la inceput

Multumesc frumos Adriana

Toate suntem rabdatoare si pline de dragoste, uneori ne mai pierdem rabdarea dar nu din cauza lor mai mult din cauza bolii, ramai fara vlaga ca parinte cand vezi ca nu iti sta in putere sa faci mai nimic,unii din noi cedam , altii o luam razna , altii scriem pe aici si ne proclamam normali...
fiecare este special in felul sau si daca ma crezi cred ca sunt cea mai nerabdatoare fiinta , daca tre sa plec undeva intreb de 10 ori cand plec , apoi pana la destinatie cand ajung, cat stau , da de ce , pt ce si o tin asa pana ucid omul(adica mihai ca el este mereu aproape)...din motive personale am rabdare ca sa trec inot o mare ( ce poeta sunt)...iar fimiu imi uraste motivul personal , adica el este motivul, dar nu am ce sa ii fac i-am tot explicat dar nu pricepe de ce tre sa fac eu caz cu viata lui.

Poop pe toti copiii si toate mamicile , va astept cu vesti

Mergi la inceput

stiti ce m-am gandit....

ptr toata rabdarea,efortul de zi cu zi,
ptr toate lacrimile ,rugaciunile si noptile nedormite
ptr toata puterea,taria si curajul
ptr toata speranta si credinta ca intr-o zi copii nostri vor duce o viata normala,,,,

ar trebui sa avem
[O ZI A MAMELOR DE COPII SPECIALI]

o zi in care toata lumea sa ne aprecieze pe noi ca femei si mame care ne sacrificam si ne luptam zi de zi cu viata ptr ca ingerasii nostri sa se recupere,,
o zi in care sa se uite lumea cu respect la noi ,,nu cu mirare sau curiozitate

ar fi interesant nu fetelor????

Mergi la inceput

Super taaare

adriana azi jur ca l-a asta m-am gandit , ziua mamei speciale , am fost pe aceeasi lungime de unda
Eu sunt pt

pupici

Mergi la inceput

ADJUDECAT
noi propunem noi acceptam,,,
ca doar nu ne doare gura,,sau degetele

lasand gluma la o parte ar fi ff interesanta ideea,,merita discutata cu toate fetele,,,cine stie ???
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

adriana-imi place ideea ta,e chiar super,sa avem o zi a noastra,a mamelor speciale cu copii speciali,ca ceilalti sa dea valoare eforturilor noastre,sa apreceze rabdarea si devotamentul cu care ne crestem copiii,pentru ca in lupta asta continua pe care o ducem pt a da si a obtine ce e mai bun pt picii nostrii,noi suntem si vom fi niste invingatoare.

cred ca putem sa dam sfoara in tara si la celelealte mamici,ca spre durwerea mea nu suntem putine,si de ce nu,de ce sa nu fim si noi pt o zi speciale pt ceilalti?
andrei pt toti copiii

Mergi la inceput