*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (54)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Multi Ani traiasca!
Multi Ani traiasca!
Copiii sa traiasca!
La Multi Ani!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
La multi ani tuturor copilasilor de 1 iunie! Bucurie, sanatate si tot ce-i mai bun in lumea asta!!!

fetelor, sa va zic ce a mai facut Thomas the menace ? l-am lasat in patut pt 2 minute si s-a ridicat in picioare!! noroc ca am ajuns in momentul in care urma sa plonjeze din patut, si acum mi se inmoaie picioarele cand ma gandesc...asa ca am montat patutul la ultima treapta...am bebe mare ...
Samabata i-am dat piersica, i-a placut dar nu a mancat decat jumatate din cat i-am facut..
Saptamana asta incercam si cu a doua masa introdusa, sa vdm ce iasa. dupa indicatiile pediatrului ar fi trebit introdusa la 2 saptamani de la introducerea mesei de la amiaza dar am mai asteptat putin...contine aceleasi chestii ca si masa de pranz dar carnea e inlocuita cu branzica...
ma bucur ca v-am dat idei cu parmezanul, ati incercat? le place?

Malinas la noi refluxul s-a manifestat cam asa: regurgitat din ce in ce mai des, agitatie, refuzul sanului, manca putin, nu dormea destul, era cu mainile intr-una in gura, in gat mai bine zis, de am crezut ca e vorba de dinti, cand in colo era altceva. daca ti se pare ca ar fi ceva in neregula cu el, si nu e vb de dintisori eu zic ca ai putea sa-i faci o eco, refluxul asta daca nu e unul usor sa stii ca-i chinuie foarte tare..
alra La multi ani! cu intarziere, asteptam poze de la botez!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

La multi ani! Sa ne traiasca puiutii!

www.tvr.ro/articol.php?id=61634&c=384" target="_blank">De ce este bine sa ne vaccinam Seful biroului Organizatiei Mondiale a Sanatatii īn Romānia, doctorul Victor Olsavszky, a vorbit la Ora de Stiri despre motivele pentru care sunt recomandate vaccinurile....

.....Baieteii mei sunt mai bine. Ma bucur tare mult ca am evitat antibioticul la Antonio de data asta, a fost o decizie buna! Multumesc pentru urarile de sanatate!
Laura, Antonio era intr-adevar tare rosu (si inflamat, de aici si laringita) in gat, dar nici macar nu facuse febra... Sa va treaca si voua repede!

O zi minunata tuturor!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

La multi ani cozonaceilor, fratiorilor si surioarelor lor!!!

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Mamiseli
Miky-ea

Oceanborn chiar e menace Thomas, cozonacelul fortos. Victor n-are nici un interes acum pentru ridicat singurel, el ne are pe noi, doar caraie si mami e langa el..asa viata zic si eu

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am uitat sa va spun.
Poftiti la raportat kilograme si dimensiuni.
Eu tot cam 61 kg am dar am scazut la masuratori, 59 de cm si 99 de cm, 2 praguri psihice .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Uraaa, azi e ziua noastraaa

La multi ani noua, tuturor copiilor!

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
Olivia, v-ati bronzolit ieri? Cat timp o sa stati acolo? Si doar la hotel? am inteles bine?

Cred ca a venit dupa noi caldura ca azi cica-s 25 grade De bronzat...asa ca tractoristii, cat a ramas afara de sub tricou Stam pana pe 4 iulie la hotel apartment, uite www.huoneistohotelli.com/?c=6&l=2" target="_blank">aici (al treilea din lista e al nostru) dar e platit de compania sotului, noi dam doar o diferenta.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani tuturor copialsilor!

Otilia, hai ca ma masurai acum, diferente 73 talie si 52.5 sold, adica aproape neschimbat. N-am cantar, deci maia steptam putin cu greutatea, cred ca ma duc iar la farmacia din acrtier, ma cunosc fetele alea ca pe oaia breaza.

Eu am o alta problema. Printesei mofturoase ii apare o iritatie in jurul guritei la contactul cu anumite alimente. Nu dupa digestie, ci chiar la 2-3 minute dupa ce scoate mancarica din gurita, exact pe pielea care intra in contact cu alimentul respectiv. S-a intamplat prima data dupa cereale Milupa cu mar si morcov, le-am intrerupt, azi i-am dat morocv crud si aceeasi reactie. Elementul comun e morcovul, dar i-am mai dat de multe ori, fie crud, fie fiert. Poate or fi "ajutati" cu ceva morcoveii? Desi i-am luat de la tarani, au frunze verzi, deci sunt tineri, iar cei din cereale ziceam si eu ca-s selectionati, bio etc.
N-am auzit pana acum de o astfel de reactie cutanata si mai ales la morocv. Dupa ce ca inghitim cu noduri orice... Am uitat sa spun ca dispar complet in aprox 30 min.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Am primit pe mail un filmulet superb. Nu stiam cum sa vi-l arat, asa ca l-am trimis in mail-ul comun.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput