*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (54)*
Raspunsuri - Pagina 15
Otiliav spune:

Multi Ani traiasca!
Multi Ani traiasca!
Copiii sa traiasca!
La Multi Ani!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
oceanborn spune:
Neata!
La multi ani tuturor copilasilor de 1 iunie! Bucurie, sanatate si tot ce-i mai bun in lumea asta!!!

fetelor, sa va zic ce a mai facut Thomas the menace ? l-am lasat in patut pt 2 minute si s-a ridicat in picioare
!! noroc ca am ajuns in momentul in care urma sa plonjeze din patut
, si acum mi se inmoaie picioarele cand ma gandesc...asa ca am montat patutul la ultima treapta...am bebe mare ...
Samabata i-am dat piersica, i-a placut dar nu a mancat decat jumatate din cat i-am facut..
Saptamana asta incercam si cu a doua masa introdusa, sa vdm ce iasa. dupa indicatiile pediatrului ar fi trebit introdusa la 2 saptamani de la introducerea mesei de la amiaza dar am mai asteptat putin...contine aceleasi chestii ca si masa de pranz dar carnea e inlocuita cu branzica...
ma bucur ca v-am dat idei cu parmezanul
, ati incercat? le place?
Malinas la noi refluxul s-a manifestat cam asa: regurgitat din ce in ce mai des, agitatie, refuzul sanului, manca putin, nu dormea destul, era cu mainile intr-una in gura, in gat mai bine zis, de am crezut ca e vorba de dinti, cand in colo era altceva. daca ti se pare ca ar fi ceva in neregula cu el, si nu e vb de dintisori eu zic ca ai putea sa-i faci o eco, refluxul asta daca nu e unul usor sa stii ca-i chinuie foarte tare..
alra La multi ani! cu intarziere
, asteptam poze de la botez!
mami de Thomas
mav spune:
La multi ani! Sa ne traiasca puiutii!
www.tvr.ro/articol.php?id=61634&c=384" target="_blank">De ce este bine sa ne vaccinam Seful biroului Organizatiei Mondiale a Sanatatii īn Romānia, doctorul Victor Olsavszky, a vorbit la Ora de Stiri despre motivele pentru care sunt recomandate vaccinurile....
.....Baieteii mei sunt mai bine. Ma bucur tare mult ca am evitat antibioticul la Antonio de data asta, a fost o decizie buna! Multumesc pentru urarile de sanatate!
Laura, Antonio era intr-adevar tare rosu (si inflamat, de aici si laringita) in gat, dar nici macar nu facuse febra...
Sa va treaca si voua repede!
O zi minunata tuturor!

Mami Fericita Non-Stop
perlute
nebunica-zapacica spune:
La multi ani cozonaceilor, fratiorilor si surioarelor lor!!! 
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
nebunica-zapacica spune:
Mamiseli 
Miky-ea 
Oceanborn chiar e menace Thomas,
cozonacelul fortos. Victor n-are nici un interes acum pentru ridicat singurel, el ne are pe noi, doar caraie si mami e langa el..asa viata zic si eu ![]()
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
Otiliav spune:
Am uitat sa va spun.
Poftiti la raportat kilograme si dimensiuni.
Eu tot cam 61 kg am dar am scazut la masuratori, 59 de cm si 99 de cm, 2 praguri psihice
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Olivia26 spune:
Uraaa, azi e ziua noastraaa![]()

La multi ani noua, tuturor copiilor!

Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">
Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Olivia, v-ati bronzolit ieri? Cat timp o sa stati acolo? Si doar la hotel? am inteles bine? |
Cred ca a venit dupa noi caldura ca azi cica-s 25 grade
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">
Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
bertha spune:
La multi ani tuturor copialsilor!
Otilia, hai ca ma masurai acum, diferente 73 talie si 52.5 sold, adica aproape neschimbat. N-am cantar, deci maia steptam putin cu greutatea, cred ca ma duc iar la farmacia din acrtier, ma cunosc fetele alea ca pe oaia breaza.![]()
Eu am o alta problema. Printesei mofturoase ii apare o iritatie in jurul guritei la contactul cu anumite alimente. Nu dupa digestie, ci chiar la 2-3 minute dupa ce scoate mancarica din gurita, exact pe pielea care intra in contact cu alimentul respectiv. S-a intamplat prima data dupa cereale Milupa cu mar si morcov, le-am intrerupt, azi i-am dat morocv crud si aceeasi reactie. Elementul comun e morcovul, dar i-am mai dat de multe ori, fie crud, fie fiert. Poate or fi "ajutati" cu ceva morcoveii? Desi i-am luat de la tarani, au frunze verzi, deci sunt tineri, iar cei din cereale ziceam si eu ca-s selectionati, bio etc.
N-am auzit pana acum de o astfel de reactie cutanata si mai ales la morocv. Dupa ce ca inghitim cu noduri orice... Am uitat sa spun ca dispar complet in aprox 30 min.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
bertha spune:
Am primit pe mail un filmulet superb. Nu stiam cum sa vi-l arat, asa ca l-am trimis in mail-ul comun.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana