Burtici fericite de septembrie-octombrie (65)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
fare spune:
Imi place tare sa va urmaresc. Daca mi-ar permite timpul as avea atat de multe idei de impartasit...
Am vazut ca faceti un recensamant. Si cum sunt o tare mandra , 'posesoare' de putza , poate ma bagati si pe mine la numaratoare.
23+ cu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cristina_ana spune:
AM vazut ca ati vorbit de carcei! Mie ieri mi s-a pus un carcel super dureros in timp ce !!!! Iooooiiii, am zis ca moooor!!! S-a pus exact la pulpa de sus a piciorului, aprope de sold! L-am dat pe sot urgent la o parte, printre tipete (si nu de placere
) de nu stia saracul ce m-a apucat!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 23+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
lutoniana spune:
Anadomnica nu te supara ca am glumit
Mergi pe coclauri prin ploaie sa vezi ce fain va fi .....si te vei simti apoi minunat
Cea mai fericita 24 + cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anadomnica/anadomnica.jpg)
anadomnica spune:
Deci fetele de la odiseea de iulie august (care sunt cu macar o luna inaintea noastra) au abia 50 capitole scrise, iar noi avem 65... deja mergem pe 66. Ziceti si voi, cred ca ne-am adunat aici o gashca de scriitoare Fain... da' nu prea pot sa tin pasu', gafai si eu in urma voastra
Doamne ajuta!18+
Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
Emy10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andraiulia Si cum e acolo? Ai inceput deja? Andrutza 23+ ![]() |
Nu am inceput inca, m-am inscris pe www.firstbabe.ro si apoi te programeaza ei ulterior. Nu stiu cum este, dar banuiesc ca ceva ceva te-o invata!
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Iepurica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anadomnica/anadomnica.jpg)
anadomnica spune:
citat din mesajul lui lutoniana Anadomnica nu te supara ca am glumit ![]() Mergi pe coclauri prin ploaie sa vezi ce fain va fi .....si te vei simti apoi minunat ![]() Cea mai fericita ![]() ![]() |
![](floare.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Doamne ajuta!
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](pupic.gif)
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui fare Imi place tare sa va urmaresc. Daca mi-ar permite timpul as avea atat de multe idei de impartasit... Am vazut ca faceti un recensamant. Si cum sunt o tare mandra ![]() ![]() ![]() ![]() |
Felicitari pt baietel! Ai venit sa ingrosi randurile posesoarelor de baietei
![](icon_smile_big.gif)
KIKI
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](baietel.gif)
lutoniana spune:
citat din mesajul lui anadomnica Deci fetele de la odiseea de iulie august (care sunt cu macar o luna inaintea noastra) au abia 50 capitole scrise, iar noi avem 65... deja mergem pe 66. Ziceti si voi, cred ca ne-am adunat aici o gashca de scriitoare ![]() ![]() |
Ohooo...eu am mai zis asta ...sa vezi ce ne asteapta cand vom fi acasa toata ziua, in ultima perioada inainte sa nastem, in imposibilitatea de a gati, de a spala geamuri, de a face cumparaturi....cred ca va trebui sa cer alta conexiune la internet ca sa mearga snur si sa nu pierd nimic.....
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Cred ca am sa fac infarct cand va scrie prima fata ca merge sa nasca....am sa tremur ca varga
![](parasuta.gif)
Cea mai fericita
![](gravida.gif)
![](surpriza.gif)
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui cristina_ana AM vazut ca ati vorbit de carcei! Mie ieri mi s-a pus un carcel super dureros in timp ce ![]() ![]() ![]() Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si ![]() ![]() ![]() POZE |
Nu te supara dar nu ma pot abtine sa nu
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
KIKI
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](baietel.gif)
anamaria1979 spune:
[quote]citat din mesajul lui daciana.ilie
salut fetelor
Anamaria - in Buzau voi fi dupa data de 10 cand tb sa eliberam apartamentul din Bucuresti; povestea ar fi cam asa : noi ne-am luat acolo cu credit anul trecut un apartament de 2 camere in micro3, pe langa Carrefour - in U-uri daca le stii. Din pacate rata s-a facut acum 464 euro si nush cum vom plati pentru ca e greu cu serviciul in orasele mai mici;
in aceeasi perioada, anul trecut, noi am incercat sa ne gasim slujbe in buzau si ..ce sa zic ...dupa 2 luni de stat acasa (buzau) si un interviu doar (la care luasem initial dar pe urma s-a razgandit ca sunt "overqualified" si ca n-o sa fac prea multi purici la ei) ne-am reintors sa cautam slujbe in bucuresti. Venitul meu din concediul de ingrijirea copilului va acoperi cheltuielile casei dar cu restul ..... raman totusi optimista ..am cresa la 5 minute de bloc ..pe mama scoacra care e ok la 10 minute de mers pe jos ... sa fim sanatosi! (poate ne gasim la o terasa
)
m-am lungit dar am vrut sa spun doar ca eu imi doream de mult timp sa plec din bucuresti si nu am reusit; eu de loc sunt din Oradea si ma gandeam initial ca nu o sa-mi placa Buzaul dar dupa o vara cu terase si prietenii nostrii ....nu l-as da pe nimic, totusi mi-as dori sa nasc la elias
Bravo Daciana!
Eu si sotul meu suntem de fel din Buzau si tot din cauza lipsei locurilor de munca am ajuns in Bucuresti. In fine noi am reusit sa ne luam aici un apartament. Ideea este ca merg destul de des la Buzau asa ca ne putem vedea la un moment dat la o terasa. Mai vorbim