FIV in Ungaria 57
Raspunsuri - Pagina 13
tamaryllis spune:
Fetelor, ce stiti de TSH? cat ar trebui sa fie a.i. sa fie ok pt fiv?
2009 este anul in care voi reusi
!
irinaflorea spune:
Am recuperat de citit (diriga de clasa a Xii-a si nu am timp nici sa respir..)
Alsima... Ma bucur pentru bulinuta ta
iaia13
da, merg la Dr Bodnar (am programare vineri la 11 jumate)

-poate ne vedem pe acolo?)
Retam 

multumesc pt. sustinere...ESTI DIN SM???!!!!
Alrak,Pamy imi pare nespus de rau...stiu prin ce treceti dar fruntea sus si de la capat...

Marina...DOAMNE AJUTA!!!!!
Am emotii pt vineri si pt o noua tura de fiv....dar cand va citesc ma linistesc
VA PUP
IUNIE e luna MEA!!!!!!!
tamaryllis spune:
Mie mi-a iesit 0.938 la un interval de 0.27 - 4.2. E aproape de 1...mie mi se parea cam mic...cu toate ca e in interval.
Acum doi ani il aveam 2 si ceva.
2009 este anul in care voi reusi
!
iaia13 spune:
multumesc pt.incurajari...

.stiu ca va fi bine.de fapt sunt sigura ca va fi bine.trebuie sa iasa bine.
va pup pe toate.
irina:nu stiu daca ne intalnim pt ca eu am programare luni(z7)
stiti la cate zile se face punctia?am tot citit dar nu am inteles exact.
daca sotul meu nu sta prea bine cu
oare trebuie neaparat icsi?
KLU1973 spune:
tamaryllis, asa stiu si eu ca tb sa fie TSH-ul in jur de 1...acum m-am uitat pe analizele mele si era 1,45 la un interval de 0.35-4.94.
Nu te mai chinui atat...o sa fie bineee ai sa vezi.
irinaflorea, bafta multa si sa fie asa cum iti doresti !!!
iaia, daca tu simti ca o sa fie bine...atunci asa o sa fie ! Din cate stiu eu ICSI se face daca sunt probleme de motilitate si de calitatea spermatozoizilor...acum tu stii ce inseamna ca nu sta prea bine sotul tau dpdv
.Oricum, daca ei considera ca-i nevoie nici nu te mai intreaba...fac tot ce este mai bine.
marina, bafta multa !!!
alsima, felicitari pentru piscinuca lui bebe !!! normal ca nu ai mai avut rabdare pana pe 9 iunie
; s-a vazut doar o singura piscinuca ??? 
Klu
29+
Miramar spune:
iaia 13 punctia se face cand foliculii sunt destul de crescuti si gata sa se sparga cu alte cuvinte la ovulatie. De obicei ovulatia se intampla in z 14, dar poate fi 13, sau 15 sau 16. Se va vedea la eco si in fct. de rezultatele de la testele de sange. Fiec. organism e diferit, nimeni nu-ti poate spune de la inceput cu exactitate cand se va intampla. Iti va spune doctorul cu vreo 2 zile inainte cand iti va prescrie si sa administrezi injectia Ovitrell pentru maturarea finala si spargerea foliculilor la exact 36 de ore de la administrare.
Liana 30 cand te lasa bubulina ta pune-mi si mie un carucior albastru pe prima pagina te rog ca bebe s-a transformat in bebe Robert Theodor de vreo 3 saptamani si doctorita nu parea sa aiba dubii ![]()
15+ 
alsima spune:
Fetelor am mangaiat burticutza din partea voastra si bulinutza mea e o rasfatata deja...![]()
Miramar felicitari pt burtica bleu...
KLU, am vazut doar o piscinutza...poate mai vedem una saptamana viitoare...a zis dr meu ca nu e sigur pana la 6-7 saptamani...
Eu inca mai sper...dar ii multumesc din toata inima lui Doamne-Doamne pt bulinutza mea, si nu sunt cu nimic mai putin fericita ca nu sunt 2 bulinutze...
Numai sa fie sanatoasa si sa fim bine amandoua!!!
PS A ramas valabila intalnirea cu zado, marti 9 iunie!
5+
iaia13 spune:
MIRAMAR multumesc pt informatii.succes in continuare.sa fie o sarcina usoara.nupot sa scriu mai mult ca ma doare rau burta

jovana spune:
Buna fetelor nu am mai fost de mult pe sait la voi am nascut pe 26 02 2oo9 un bebe de 3,600 si acum avem 3 luni sintem mari .Am vazut ca ati reusit multe de cind nu am dat pe aici alea vechi toate ati reusit in ugaria neam gasit norocul toate ,Sa dea DOMNUL SA VIL GASITI SI VOI SA VA FIE INTRUN CEAS BUN LATOATE DOAMNE AJUTA
CATALIN IONUT 3LUNI