Fulguleti de nov-dec 2006 (216)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ruxandra, stiu ca nu ma contraziceai.. nici eu nu te combateam pe tine ... niste poze nu ne mai arati cu g si m?

in alta ordine de idei, mai avem 20 zile pana plecam la mare .. yupiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
revin, cum am promis. a fost colega mea in parc. nimic de genul asta. dar cica ... NIMIC. adica se poarta frumos cu dani, l-a imbracat/dezbracat dupa cum era vantul, l-a urcat la topogan, l-a supravegheat. nu prea se joaca ea cu el, dar asta stiam de mult, il lasa cu copiii ... lucru care nu ma supara prea rau. nu i-a vorbit deloc urat, i-a explicat de fiecare data.
cica la un moment dat a luat o fetita la iubit si pupat si fetita nu vroia, i-a explicat geta sa o lase ...etc., dani nu a vrut si geta i-a spus: "dani, esti turc de nu intelegi?" a spus colega mea ca a fost cel mai urat lucru pe care l-a auzit.
asta inseamna ca pot sa mai respir un pic. dar doar un pic. in continuare de acum ascult zilnic ce-i la mine-n casa si periodic cineva, cumva (vad eu cum ma descurc si invart) o va urmari si afara.
la primul semn de ceva neinregula ... zboara.
a! si la 14 m-a sunat geta (ma suna mereu dupa ce doarme dani) si ce imi povestise colega mea mi-a povestit si bona. ............
ce sa mai zic? ca nici eu nu stiu ... voi discuta cu florin varianta gradi particulara pana in toamna, ca geta numai sa il ia la 12, sa ii dea de mancare si sa il culce ... sa vedem daca mergem pe varianta asta sau mentinem varianta actuala.
va mai tin la curent.

maine plecam la munte, abia astept. vin si parintii mei pe care nu i-am mai vazut de la Paste, lui dani ii e tare dor de ei. sper sa fie frumos si sa se simta bine copiii.

pup.

a! si l-am inscris la gradi de stat din toamna!!! yupiiii! (abia acum incep sa ma bucur, ca ieri nu am putut).

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

nu zice nimeni nimic? :(

noapte buna

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

laura, ma bucur ca pana acum nu s-a confirmat povestea mamicii din parc. poate pur si simplu a confundat copilul, cine stie? asta nu inseamna insa ca nu s-a tras un semnal serios de alarma. sper ca in viitor geta sa se poarte in continuare bine, si sa stati si voi mai linistiti. pana atunci, sa aveti un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Madaluta!

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. o sa fiu mai absenta, mai ciudata.. nu bagati in seama si rog nu intrebati..

Aveti grija de voi.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, madaluta!

Laura, am intrat sa vad cum a decurs activitatea ieri in parc... Ma bucur ca nu vorbeste urat cu el.

Ruxandra, multumesc pentru lamuririle legate de concediul medical pentru copilut.... Nu stiam cum si cat, dar stiam ca imi va da daca va fi nevoie.... Si pentru absenta ta multe... ca sa-ti treaca....

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani madaluta sa ai parte numai de bucurii printtre albastrul si rozul care te inconjoara!

ruxandra, ciudata, neciudata , uite aici un pupic mare!

Laura, un pupic si tie sa va gasiti linistea

danutz, tu ai ceva suspiciuni cu auzul? Tin pumnii sa fie bine!

Eu incep serviciul marti, am inceput deja cu flotari, abdomene, sper sa fac fata

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Donia, multa bafta maine...

Sa va spun cum stam cu Pampers-ul.... LA un an si jumatate nu l-a mai vrut ziua.... si a trecut la olita... aproape de doi, nu mai facea nici noaptea in pat, dar ii mai puneam de frica sa nu stea uda... Si luni, de ziua copilului... seara, imi spune... mami eu sunt domnisoara si nu mai vreau Pamp... vreau chilotei. Adjudecat... Nu mai vrei? Ok... Si de o saptamana nu mai folosim deloc si n-am avut nici un accident. In ultimele mai bine de 6 luni singurul accident, au fost vreo trei de fapt, de Paste... atunci era si putin racita.... In rest.... Am fata mare si nu-mi vine sa cred.
azi a vrut afara cu tricicleta si mi-a aratat ca stie sa mearga... cam in toate directiile, dar tot e un progres, ca nu voia deloc sa dea din pedale... Mai merge si cu spatele... dar o s-o facem si pe asta....

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

salutari mamici.
ne-m intors de la munte ... mai aveam un pic si plangeam cand am plecat. a fost atat de frumos, de liniste, aer curat, copiii s-au jucat de dimineata pana noaptea cand plangeau ca nu vroiau sa doarma, desi erau rupi. cand am ajuns in fata blocului, dani a inceput sa planga, ca el nu vrea acasa, vrea la munte, la casa lui bucu si a bicai (am stat la pensiune, dar a fost ca acasa).
era un rau care trecea prin fata curtii, am "pescuit", am aruncat cu pietre in apa, ne-am plimbat prin apa, am fost sus in padure, am jucat volei, baschet, fotbal, badminton si tenis, ne-am alergat, fugarit, gadilit si iubit.
a fost una din cele mai reusite "vacante" ever.
sper sa apuc maine sa pun si cateva poze.

mi-a luat gandul de la geta si probleme ... ganduri au revenit cum am intrat in casa. :(

ruxandra daca pot ajuta ... sunt aici.
donia bafta si acomodare rapida. si tie si multumesc.
doradora ce n-as da sa fie asa ...

va pup pe toate.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput