Regasiri (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Fetelor multumesc mult pt urari six1000...
Sunt cu foarte multa treaba pe cap, ceva probleme, da revin eu...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut fetele

mare mare liniste pe la noi dar eu scriu in speranta ca aveti ragaz macar sa cititi

am fost vineri la eco si totul e ok.In comparatie cu starea in care ma duceam la eco cand eram insarcinata cu Daria acum am fost f linistita.Nu-mi era frica ca as putea auzi ceva rau.Eram doar curioasa sa vad cat de "mare"e -are 23 mm.Azi dimineata insa m-am trezit cu niste dureri de spate inexplicabile in conditiile in care eu stau foarte mult in pat,efort nu am facut deloc.Am mai visat toata noaptea numai trasnai asa ca dimineata aveam o stare de spirit-sper sa imi treaca
cu Daria cu cred ca s-a rezolvat problema-avem deja o saptamana de cand adormim fara bibe si e ok.Sau aproape ok pt ca acum ne trebuie mult mai mult timp sa adormim.Insa am reusit in paralel sa scoatem pampersul de noapte si suntem tare mandre de noi

Mihaela 8+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Buna fetelor,

Va mai amintiti de mine?
Mai stiti ca fusesem in spital cu Iulia ca facuse laringita?
Ei bine, in noaptea de duminica spre luni am plecat iarasi la urgenta cu Iulia cu acelasi diagnostic: laringita ... de doua ori in doua saptamani

Nu se vindecase bine de la laringita anterioara, mai avea rosu in gat si am plecat cu ea in supermarket (am ales unul mai aerisit, fara prea multi clienti). Si acolo a inceput sa alerge (ceea ce inca nu avea voie). Si pana sa o putem noi opri, raul a fost facut, a inceput sa tuseasca rau, etc.
Si drept urmare am ajuns la urgenta, prima data la spitalul la care am mai fost. Acolo era de garda un medic batran si uitat de vreme, care nu mai stie sa faca nimic. Cum ne-a vazut ne-a dat trimitere la alt spital (cand a auzit sefa clinicii care o urmarise pe Iulia pana atunci s-a suparat tare rau). La celalalt spital acelasi tabiet, recoltare de sange, flexura la mana, calciu, siropele, plans, urlat, transpirat, etc. Ajunse in salon s-a linistit, chiar i-a placut salonul (era la reanimare intr-un pat de bebelusi cu gratii). Nu a dormit deloc. Dupa ce au mai vazut-o nu stiu cati doctori (la fiecare control se punea pe urlat) ne-au mutat in alt salon care nu i-a placut deloc. De fapt nici mie nu mi-a placut, era inghesuit si plin de igrasie.
In prima seara a plans 4 ore nonstop. Am ajuns de am chemat asistenta sa ii dea un calmant, insa aia nu i-a dat nimic pentru ca nu scria nimic in fisa Iuliei. Cu greu am reusit sa o culcam in prima zi.
Rezultatele la sange au iesit foarte proaste: leucocite 24000 (normalul este 8000) si vsh 50-80 (normalul este 10-20).
Zilele urmatoare au fost mai bune, Iulia ajunsese sa fie mai cooperanta. Joi i-au recoltat din nou sange. A fost cumplit, au intepat-o de 5 ori, a plans si a urlat mititica de s-a rupt. Vineri dimineata au trezit-o cu parere de rau: trebuie sa ii mai recolteze inca o data sange pentru ca proba pentru vsh s-a coagulat. Si pentru ca ii epuizasera toate venele pe la maini, de data asta au intepat-o de 2 ori in piciorul stang. Iar a plans si a urlat
Leucocitele au iesit 17000. Mai avem mult pana la normal.
Copiii din 3 saloane se adunau la noi in salon. Erau geamuri intre saloane si vedea cat de frumos ne jucam noi si vroiau toti sa vina la noi. Cu greu reuseam sa ii conving sa mearga la ei in salon ca facem schimb de virusi si nu e bine. In ultima zi, faceam bagajele sa mergem acasa. Iulia era foarte vesela ca merge acasa si topaia in pat printre lucrurile pe care le adunam eu. Si ma pomenesc in salon cu o fetita care doar ce fusese internata ca vrea sa se joace si ea cu fetita mea. I-am explicat mamicii ca n-am de gand sa plec cu alte boli acasa si am expediat-o frumos la ea in salon.
Ne-a dat tratament acasa (antibiotic oral), Iulia ia toate medicamentele fara comentarii, mai are doar un pic de rosu in gat. Ni s-a spus ca 2 saptamani sa o protejam, sa o scoatem afara doar daca nu bate fir de vant, sa nu stea cu prea multi copii, sa evit aglomeratiile, sa nu alerge, sa nu transpire, sa nu tipe, sa nu planga, sa nu se urce pe bicicleta. I-am explicat si Iuliei si deocamdata este receptiva. Experienta asta a schimbat-o, este mai ascultatoare, mai cuminte si parca este mai vorbareata.
De dimineata sunai doctora sa imi spuna rezultatele analizelor: vsh-ul este 11-22, ceea ce este foarte bine.

Dianarus, inteleg atat de bine prin ce ati trecut... Bine ca sunteti mai bine. Sper sa nu mai raciti sau sa mai faceti complicatii de acum incolo

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Lizzy

saracuta Iulia atatea intepaturi speram sa terminati definitiv cu antibioticele, medicii si spitalele, of of

dastefa felicitari pt scosul pampersului de noapte si biberonului, ah si pt bebica mare de 23mm greata mai persista?

ank a fost ziua ta si n-ai dat de baut? La multi ani mami, sa ne traiesti 100 de ani sanatosi si fericiti

roxana pipi din picioare face doar in curte, si-i musai sa-si dea jos chilotul cmplect...Acu face si-n curtea din fata daca-i nevoie. isi trage jos de pe el si face..apoi vine fuga sa-mi spuna c-a facut, dar nu se uita pe unde calca

De multe ori Dani-mi spune ca vrea pipi dar vrea ca eu sa astept afara; sa nu ma bag cu el in baie. Isi trage jos pantalonasii si chilotii, se aseaza pe olita, face pipi, tine putica cu degetul apasata-n jos, apoi se ridica, arunca pipi in wc(rastoarna olita) trage apa, da drumul la robinetul vanii, pune apa-n olita, arunca iar in wc, trage iar apa...si-apoi vine la mine sa-i urc pantalonii deci am fecior mare sau ba? ahh, si tati l-a invatat sa-si scuture putulica dupa ce-a facut pipi insa nu intotdeauna isi aduce aminte si bineinteles ca baie trebuie spalata pe jos cel putin odata pe zi.

ahhh si va plangeati ca fetele prefera doar fustitele..sa-l vedeti pe Dani ce selectiv e cu papucii si hainele . Imi spune clar ca sandalele cutare nu, sau tricoul cutare nu-i place. sa-i dau alte haine pe el.

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

angi mi se face pielea de gaina de cate ori povestesti despre internarile Iuliei.Saracuta de ea!!Eu am stat o singura data cu Daria cu laringita si mi s-a parut un cosmar dar voi ca aveti cred ca deja 3 internari
din mesajul tau am inteles ca Lizzy e Dianarus-eu doar am banuit ca a pomenit de Marc .Multa sanatate lui Marc

Dbuny da mami ai baiat mare.Si cand ma gandesc ca Dani era printre cei care dadeau cele mai putine semne ca ar vrea sa renunte la pampers!!Si te da afara din baie zici? ha,ha,ha ai baiat mare doar
cu greturile e mai greu,nu cred ca vor pleca curand de la mine

Mihaela 9+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Am trecut-o pe Ana pe antibiotic. Raceala ii trecuse demult dar v-am zis ca ramasese cu tuse, dar ma gandeam ca e normal si o sa-i treaca de la sine pana ieri cand a avut un acces de tuse de mi-am pierdut mintile de frica. Nu mai putea sa respire si s-a terminat si cu voma. Mi-a trecut prin cap tusea convulsiva, ca s-a terminat printr-o inspiratie suieratoare si cam asa e la tuse convulsiva. Tremuram ca frunza asa ca i-am dat antibiotic si vad ca nu a mai tusit. Posibil sa-i fi ramas si mucozitati in gat si sa se fi infectat, f urat a tusit si cu o sputa. Sper sa-si revina ca am visat numai tampenii de frica.

Mergi la inceput

of Maya multa sanatate Anei.Speram ca motivul disparitiei tale temporare sa fie unul fericit-vreo iesire ceva-si cand colo poftim bucurie.
Si Daria s-a inecat zilele trecute cu niste pepene.Si cum tocmai vazusem o stire de aia de ora 5 cu o fetita care murise inecata cu o zarzara mi s-a taiat respiratia .Deci te inteleg cum e cu speriatul asta de te simti neom

Mihaela 9+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

pe toata lumea si sper din tot sufletul ca sunteti bine.
Angi sper sa scapati de probleme cat mai repede, sa se poata si fata juca si sa nu mai ajungeti la spital.
Maya gata cu tusea? Nu cred sa fie tuse convulsiva ca din aia am avut eu pe la vreo 7 ani (am luat-o de la cineva) si fiecare acces de tuse e infiorator. Am ramas cu sechele - racesc+tusec de nu pot dormi noaptea, desi nu fac febra sau altceva. Multa sanatate Anei!
Dastefa ma bucur ca eco a iesit ok. Uite ca saptamanile trec 7,8, 9...40. Imi pare rau de sperietura pe care ai avut-o. Si Erica se ineaca din cand in cand de ajung sa-i bag degetele pe gat, mai ales cu mar, asa ca prefer sa nu-i dau.
Dbunny am vrut sa dau un pahar da am avut o zi tare proasta. Va spuneam ca sunt cam suparata. Va povesteam mai demult de o criza facuta de fata mea:plans, invinetit, lesin, carpa...Ei bine chiar de ziua mea se ciondanea cu socrela ca nu o lasa sa scoata masina lui David din balcon si hop plans cu toate cele...lesinat vreo 10 secunde, ca dupa aia sa aflu de la sora mea ca a mai facut o criza din asta cu trei saptamani inainte ca a certat-o ea sa nu iasa din camera ca mama dadea cu mopul pe hol, dar criza aia a fost de 2-3 secunde. Va dati seama ca sunt inca intoarsa pe dos. Dupa criza din iarna am discutat cu pediatrul si el a spus ca are "spasmul hohotului de plans" care se manifesta asa. Nu am mers la neurolog, da cred ca voi face si asta, desi ma gandesc ca dc era epilepsie nu facea o criza in decembrie si alta in iunie. Partea proasta e ca nu am auzit de nici un meurolog bun in Pitesti. Maya sti tu pe cineva? Mai mult ma tot gandesc ca din septembrie mergem la cresa....

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Hai sa va povestesc si in rest: fata e sanatoasa, plina de bube pe picioare, de am trecut iar la pantaloni peste genuchi, alearga toata ziua, a lasat deoparte toboganul pt dat tare in leagane, jucariile de nisip ale altora sunt foarte frumoase, asa ca trebuie sa le ia cu orice chip, suzeta si biberonul sunt inca la moda, mancarea gatita nu (poate doar nenorocirile de cartofi prajiti), facem la olita doar cand suntem acasa, la somn si afara pampers (dc mama nu insista cred ca va mai fi asa mult timp), nu-i tace gura, inventeaza diverse chestii, chiar minte de foarte multe ori, iar masa nu are timp deloc de ea casta pana la 6-7 la munca.
A...v-am spus inca o spaima de-a mea? In august mergem la mare si mi-e frica sa nu o pierd ca fuge de langa noi cu o viteza de nu o mai vezi. Imi face treaba asta tot timpul, ii explic, o cert, dar degeaba...Tot fuge si nu are nici o treaba ca nu ne mai vede...
Poze cu chelia n-am apucat sa pun, ca acasa nu am mai deschis calculatorul de o luna, da incerc pana creste parul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

angi: pupici micutei iulia ! sa dea DD sa va aduca sanatate si liniste !

pupici la fete si revin cand pot !

D

Mergi la inceput