FIV 226
Raspunsuri - Pagina 4
frank spune:
mamivreau multumesc pentru sustinere!
alsima si alina, felicitari dragi mamici!
allrak ai compasiunea noastra!
rizzuca, huski, veniti cu vestile bune!
fetelor azi sunt in ziua 2 de la ET, am 3 puiutzi la purtator :). o sa ma tampesc de tot incercand sa definesc ce inseamna "fara efort" asa k nu fac mai nimic, ma cam doare spatele de la stat in pat.
am un stres mare: dupa ET cand am facut primul pisu (scuze) am vazut in vas plutind niste stelutze k de ulei, banuiesc lichidul in care au stat embrionii. problema mea e asta: daca a curs lichidul, nu e posibil k odata cu el sa fi plecat si puiutzii?? radetzi de mine cat vreti dar raspundeti-mi care vreti, care puteti, a mai observat cineva asa ceva?
10X si
KoraPop spune:
frank ti-a facut eco inainte de ET? Daca da, atunci era gelul acela care se pune pe sonda cu care iti face eco vaginal. Sau poate te-au curatat cu ceva inainte de transfer asa cum se face la orice ET. In orice caz sigur nu era lichidul acela in care au stat embrionii,ei se pun cu tot cu acel lichid tocmai in fundul uterului,stai linistita ca puisorii sunt acolo. Ai grija de ei! Spune-mi te rog cei doi puisori care nu au rezistat la decongelare ce calitate aveau si de cate celule erau? Iti doresc muuuulta bafta!
P.S. Fara efort inseamna ca poti duce viata normala , dar sa nu ridici greutati, sa nu alergi, sa nu urci o multime de trepte, nimic ce ar putea contracta uterul. Atentie la alimentatie sa nu te constipi.
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
Miruma38 spune:
Buina dimineata dragelor
Felicitari celor care au deja teste pozitive la purtator, sarcini usoare si la termen va doresc din toata inima.Celor aflate in asteptarea rezultatelor, sa dea DD sa fie anul norocos pentru toate.A inceput sa ploua cu bebici......
Eu am facut ieri inhibarea,doza unica de 3,75 astept sa vina CM sa incep stimularea.Va astept cu BETA mare... Anul asta este anul norocos. toate fetele.
frank spune:
kora nu mi-au mai facut nici o eco inainte; se poate sa fie de la curatat cu toate k nu stiu sa fi folosit vreun lichid. am zis k e stres pentru mine. a, si ai dreptate si cu constipatia, cu toate k mananc corect, de la progesteron ma constip. dar am voie sa folosesc supozitor cu glicerina (am intrebat) asa k mi-am facut provizii .
embrionii ramasi netransferati erau tot de cal. A 1-3 celule si 1-1 celula.
si pentru cine e interesat, d-na embriolog dascalescu este foaaarte draguta, zambitoare si comunicativa.
fetele!
KoraPop spune:
Miruma multa bafta!
frank vezi ca te-am intrebat ceva la subiectul celalalt cu embrionii congelati....
Fetelor cele care ati mai facut ET cu embrioni decongelati, voua vi s-a intamplat la fel ca si lui frank si anume ca unii embrioni desi la congelare aveau mai multe celule, la decongelare sa aiba mai putine? E posibil asa ceva? Ca mie tare ciudat mi se pare. Eu credeam ca la decongelare ori rezista si se divid in continuare , ori nu rezista si cu asta basta, da' tot atatea celule au ca si la congelare. Frank zice ca la doi dintre embrioni, cei care nu au rezistat decongelarii li s-au atrofiat cateva celule.... astept pareri de la doamnele cu experienta in domeniu ca eu acum studiez acest subiect ET cu embrioni decongelati....hm....am sa o intreb si pe dr. Cocei cand voi avea ocazia...
Kora
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KITTA Catalino2307multumesc ca ma asteptarati si pe mine pentru intalneala, cu un interes banuiesc Problema e asa ca vineri seara am o treaba prin centru si mi-ar cam fi peste mana sa ajung apoi la Ioana, practic as ajunge cand ar fi pe sfarsite....Si daca imi aduc bine aminte, spuneai o data ca dai niste sarmale.Un cais in floare nu ai si tu sa stam sub el? N-ai vrea sa te calcam noi asa adhoc? Ar fi mai aproape de mine si va rog sa tineti cont de starea mea si ca la orele trecute 10 fix trebuie sa imi introduc aminte medicamente si apoi macar seara sa stau in pat, ca cu cele de dimineata si pranz nu ajung sa le savurezApoi, cred ca a mai fi fete care stau prin preajma, KoricicaCristal si acuma nu stiu cine o mai veni...Ti s-a anuntat cineva pe PM ca pe aici nu vad prezente in avans Ce zici? Scuze daca am fost deplasata, dar poti sa refuzi dand vina pe sot, de exemplu... |
si io stau in preajma
ma primesti, Cata? daca reusesc sa ajung la timp, ca depinde cand plec de la serv...
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ingeras26a spune:
Bafta multa, Rizzuca si Huski! Va asteptam cu beta mari!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Miruma38 spune:
Fetelor cred ca am inceput sa o iau razna Aseara am avut un vis ciudat.Sotul meu a venit acasa cu 3 mere, mari si frumoase.Unul si la oprit lui si 2 mi lea dat mie.Ma uitam la ele si ma intrebam ce ia venit sa mi cumpere 2 mere.....Mam trezit si mam apucat de interpretat.... Mi se va transfera 3 embrioni si voi avea 9 luni la purtator 2 dintre ei....Nici nu mam apucat de stimulare si am inceput sa visez.......
catalina2307 spune:
ingeras - pe tine sa nu te primesc?! Adresa o stii.
Kora - da, dupa decongelare exista riscul sa nu reziste sau sa se deterioreze. De fapt foarte rar embrionii decongelati raman la fel. Eu am avut AA iar dupa decongelare BC. Ideal este sa nu existe C sau D in formula.
coltul meu de rai
KoraPop spune:
catalina stiu ca exista riscul sa nu reziste decongelarii sau sa aiba fragmentatii dupa decongelare,dar e posibil daca la congelare au avut 8 celule, 4 celule la decongelare sa aiba 3 celule sau 1 celula? Ai mei au avut doua celule fiecare,dilema este cu embronii lui frank, cu ai mei vom vedea ce si cum.Multumesc!
P.S. Am vizitat si eu coltul tai de rai! Splendid!
Kora