FIV 226
Raspunsuri - Pagina 12
TRISTA45 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Mai fetelor....mai minunat si mai minunat ar fi sa imi spuneti daca va place ideea si vreti sa veniti. Daca nu, o las balta , ca doar nu chem omu' sa se intalneasca cu mine. Pe mine ma stie si in , mai ales acolo. Catalina coltul meu de rai catalina2307 eu as interesata in cazul ca mai vin si alte fete asa sa vina numai pt mine mi se pare efortul prea mare multumim |
UNO
cristal1995 spune:
Catalinooooo: pup fata dulce ! Ma bag si eu la o consultatie la grecul tau, ca astia nu mi-o mai vazusera!
Huski: pupici pe burtici
Va pupic pe toate!
Iana_mari: sunt cu ochii pe tine
Aly-in cautare de mama-purtatoare
iana_mari spune:
CRISTAL AI VAZUT CA SE POATE?Huschi ne-a demonstrat,trebuie sa mai incerci macar o data.
IAZMIN mai avem putin.Ce faci?
AMR 3 ZILE PANA LA HCG.
alsima spune:
Asteptam, asteptam....
Uite eu trag un dans din buric pana una alta...
Doamne ajuta! Doamne ajuta!!!!
5+
Luna MAI e luna MEA!!! :)
catalina2307 spune:
Cristal - notat. Nu sar astia cu nasu direct in dansa dar tu poti sa iei o poza.
coltul meu de rai
tamaryllis spune:
Huski, felicitari din tot sufletul!Sarcina usoara si un bb perfect!
O rugaminte: cand ai timp si chef te rog sa ne spui si noua in cateva cuvinte povestea ta, caci as vrea sa te trec pe lista celor care au invis la subiectul hidrosalpinx. Numai daca vrei....Oricum, fiecare reusita a fetelor cu hidro imi da si mie sperante!
Iana, luni vreau sa te felicit!
Nu prea scriu aici, dar va urmaresc mereu!
2009 este anul in care voi reusi!
tamaryllis spune:
Huski, multumim! Am vazut mesajul dupa ce am postat aici!
2009 este anul in care voi reusi!
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LAVINUTZA Cata - iti scriu aici ca poate vor si fetele sa te intrebe aceleasi lucruri si sa nu raspunzi pe PM de n'spe oriref la intalnire - eu cu sot sau fara o sa fac pe naiba sa vin dar sa ne spui te rog cum va fi ? adica stam de vorba cu dr pe rand sau ca la sedintele de AA ? trebe sa dam ceva banuti sau sa aducem ceva - suc, apa , etc? dr vorbeste engleza? cam atat am pe moment dar dc mai imi vin sa stii ac te mai bat la cap |
-Tu cu sot sau fara sot. Cum doresti.
-Fara banuti.
-Dr. vorbeste limba engleza. Pentru cele care nu vorbesc engleza, se traduce.
-Eu am propus o discutie de grup , el sa spuna , voi sa spuneti, fiecare sa vina cu listuta de intrebari pentru a nu pierde timpul.
Dr. vrea sa vorbeasca putin si despre ceea ce se intampla pe afara si cum fac altii FIV-ul.
-Cuplurile care si-ar dori o colaborare cu dansul sa stea de vorba separat ca nu este nevoie sa afle toata asistenta cati spermatozoizi are consoarta sau cum sunt trompele nevestei din dotare.
Spun si aici aceleasi lucruri spuse pe PM. In primul rand doresc seriozitate. Nu o sa il chem pe medic pt doua fete, a doua fiind eu.
Nu imi doresc sa ajunga aici , iar fetele care au confirmat sa se razgandeasca si sa imi comunice ca au facut pana pe drum, s-a spart teava la baie sau a venit soacra pe neasteptate.
coltul meu de rai