Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

hiii..ce frumu'
eu pe 26 august fac 3 ani ...copil mic, ce sa mai

da' tot nu-s a mai "proaspata" ...

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Krelia eu pe 6 iunie fac 11 de casnicie...

miany
16+

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

monis - ai dreptate, ma gandeam si eu ca s-a cam banalizat Andrei. insa e unul dintre putinele nume de sfant care nu e asa demodat ca Vasile, Gheorghe etc.
chiar, ia sa vedem ce nume de sfinti exista: Vasile, Valentin (mai nou) , Gheorghe, Pavel, Petru, Andrei, Dumitru, Nicolae, Mihail, Gavril, Ioan, Constantin, Stefan (acceptabil).

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Pai nu am spus k fumez decat 6 tigarete/zi k asta e adevarul d cand am aflat k sunt

Ramona +14

Aha. Te-am intrebat pentru ca stiu ca fumatul e considerat de catre softul care calculeaza aceste rezultate un factor de mare risc. Si eu fumez, si de aia m-am trezit ca ma loveste... 'inspiratia' si te-am intrebat.

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

buna fetele
maaaaamaaaaaaaa iar ati scris mult.... e o groaza de citit

RamonikaDr Dalas este cea noua si da pana acum sunt foarte multumita. incantata chiar.... e totusi prima intalnire.... sper sa nu ajung cumva la alta concluzia.
Caisele... sunt cam scumpe. 8 lei. dar erau super bune, foarte dulci si zemoase

Myrela_21 Dr Dalas ( spitalul Cuza)

raluci b si eu iau centrul dar am descoperit ca mi-e rau de la ele... si am inceput sa le iau seara cand ajung acasa.... macar sa nu am surprize la plimbare

camy si eu mananc fructe, dar doctorita mea de familie.... care e "obsedata"( in sensul bun) de mancatul sanatos si de greutate mi-a spus ca sunt foarte sanatoase dar sa am grija sa nu exagerez fiindca pot sa iau f mult in greutate de la ele si chiar sa fac diabet de sarcina ( parca asa se cheama, dar nu am chef sa caut) . repet totusi : SA NU EXAGEREZ. deci nu sa nu mananc.

douradoudou mie cultura araba imi pare foarte interesanta, dar din pacate experienta surorii mele ma pune in situatia de a afirma ca este un fals respect pentru femei in multe familii arabe. sor-mea era indragostita lulea de un arab ( sirian) de familie foarte buna ( tatal medic mama contabil). am crezut ca o pierd definitiv. aparent o tinea pe palme, o lauda,o pupacea, ii facea cadouri.era numai zambet.dar din ce fusese sora mea candva, in 2 ani ramasese o umbra.nu voia nimic decat ce voia el, nu indrazmea sa se mai imbrace decat cum ii place lui(i se spunea mereu ca e superba cand era superimbracata si vara, ca asa e decent) Inainte sa il cunoasca - era in liceu- era cea mai buna eleva din clasa.... foarte buna la mate... cu 1000 de vise,eleganta si decenta.la 2 ani 5-6 era o nota buna ca era de trecere si asa putea sa-i acorde lui timpul ei. NU TOATE FEMEILE AU O EXPERIENTA FERICITA ALATURI DE BARBATI DIN CULTURA MUSULMANA. cu toate astea imi pastrez opinia:e o cultura foarte interesanta si mi-ar place sa vizitez tarile arabe. ( spre sa nu te superi, dar pentru mine acea perioada este una dintre cele mai triste din viata mea)

va pup pe toate.... poate fac si eu ceva de mancare.... ca desi nu imi e rau..... am mancat cam aiurea in ultimele zile si am inceput sa scad in greutate ( nu mult....)

12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

si eu am mai spus despre ce nume am ales.....

fata- diana
baiat- david

doar la astea m-am putut intelege cu cubis, mie imi plac alea mai sofisticate, lui alea mai comune....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

12+

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31

Felicitari si multi multi inainte!
Citat:

miany
16+

12+
POZE

multumesc la fel si tie!!

miany
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Si eu am mai scris daca e baiat:Ianis Stefan
fata:Ingris Darena

Imi plac astea mai complicate

13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

hiii..ce frumu'
eu pe 26 august fac 3 ani ...copil mic, ce sa mai

da' tot nu-s a mai "proaspata" ...
Citat:

miany
16+

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

felicitari pt cei "trei anisori" si la mai mare!!

miany
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Daca e fata Ingrid- Darena am vrut sa spun

13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Cu riscu sa maresc odiseea cu Raresi, vin si eu:
-Rares Andrei sau Rares Mihai-ca o sa nasc in juru datei de 8noiem(viitoru mire doreste rares gabriel )..da nu pupa el gabriel de la mine..
-Teodora Alessia-daca am norocu sa se schimbe carucioru in rozzz-nici mie nu imi place prescurtarea scurta Teo...

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 16+
poze

Mergi la inceput