Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(5)
Raspunsuri - Pagina 10
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui menics Mayan si ce tort faci azi? adica cu ce umplutura te-ai gandit? eu am o molesala, si sigur nu e de la altceva... vreau acasa unde nu am nimic gatit dar nici chef de gatit nu am... nu mai manac... mai fetelor pana la urma nici urma de gravideala pe aici??? nimeni, ninic, bine ca ne prajiturim si facem strategii... floricica esti sau nu ?? eu asa am inteles... iar bat campii??![]() http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png Manu |
NU STIU Aflu luni. Pana atunci imi monitorizez cu atentie junghiurile
Ma duc la mani-pedi...poate ma mai relaxez nitel.
guzelnico spune:
'Adevarat s-a inaltat!'
Acum am inteles eu de ce nu ma trage ata la nicio treaba. E sarbatoare.
Mai e si maine o zi! Ce poti face azi, lasa pe maine, poate nu mai tb sa faci! ![]()
blue_flower spune:
Ia, luati de aici si va zambariti!!!!
CUM SA RAMAI TANAR
1. Ignorati numerele ne-esentiale. Inclusiv varsta, greutatea si inaltimea. Lasati doctorii sa-si faca griji in legatura cu astea. De asta ii platim.
2. Inconjurati- va de prieteni veseli.. Aceia mohorati va deprima.
3. Invatati. Studiati computerul, mestesugurile, gradinaritul, orice. Nu lasati creierul sa leneveasca. "O minte inceata este atelierul diavolului." Si numele diavolului este Alzheimer.
4. Savurati lucrurile simple.
5. Radeti des, mult si din toata inima. Radeti pana nu mai puteti si va trebuie aer.
6. Mai apar si lacrimi.
Indurati, suferiti si treceti maideparte...Singura persoana care va insoteste toata viata, suntem NOI INSINE. Fiti "VII", cat sunteti in viata.
7. Inconjurati- va cu dragoste, indiferent ca asta inseamna familia, animalutele dragi, muzica, plante, hobbi-uri, ce-o fi. Casa voastra este refugiul vostru.
8. Pretuiti-va sanatatea. Daca este buna, pastrati-o. Daca mai are
"hibe", reparati-o. Daca nu tine de voi "reparatia", cautati sprijin.
9. Nu va cautati vina. Faceti vizita la mall, in alt judet, in alta tara , dar NU unde este vina.
10. Spuneti-le oamenilor pe care ii iubiti, ca ii iubiti, cu orice ocazie.

si 

MayanMistica spune:
| Nico are mere. Si vrea si ea sa faca tort. Care mere sunt mai bune: rosii sau verzi? Cand pui nuca? Io o sa-i torn in cap niste frisca. Mere ... pardon, merge? |
Eu am avut mere Elstar da tu poti pune si rosii .Daca pui verzi iti va iesi nitel mai acrisor.
Am pus merele taiate jumatati ( asta dupa ce le-am scos casuta cu samburi si le-am cojit ), am turnat scortisoara si am pus compozitia de pandispan .Peste am pus nuca din blesug si am dat la cuptor.Dupa ce se va raci pun crema .In cazul tau , frisca batuta bine ...DAR ATENTIE !!NUMA DUPA CE S-A RACIT COMPLET..
guzelnico spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Nico are mere. Si vrea si ea sa faca tort. Care mere sunt mai bune: rosii sau verzi? Cand pui nuca? Io o sa-i torn in cap niste frisca. Mere ... pardon, merge? ![]() |
Mayaaaaaan, zi fata si mie sa fac si io tort. Ca altfel, diseara, cand imi vine sotu', va tb sa-l leg si-l frec cu scortisoara in stare pura.
guzelnico spune:
Mayan, 

I-ai salvat pielea!
Maaaa, sa nu credeti ca sunt vreo "freak", sunt doar in perioada fertila si nu vreau sa sar nicio zi/ noapte!!!!!!!
guzelnico spune:
Floricico, as adauga "SI OPTIMIST".
Sunt adevaruri care confera si substanta subiectului nostru!
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui menics fetelor va , plec acasa , ma simt nashpa de tothttp://tt.lilypie.com/kP5vp3.png Manu |
Menics, du-te pe malul marii! Asculta valurile si priveste pescarusii!

unde nu am nimic gatit dar nici chef de gatit nu am... nu mai manac...
?? eu asa am inteles... iar bat campii??