Joc- Fazan

Joc- Fazan | Autor: aandradaa

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca este deja, nu am vazut.

Reguli:
1. Unu din membri spune un cuvant ex: "Comunitate" -TE

2. Tu trebuie sa creezi un nou cuvant care sa incepa cu ultimele doua
litere din cuvantul anterior spus de utilizator ex: "Tehnic" -IC

3. Sunt cateva cuvinte care au terminatii cu care nu se poate creea cuvant nou,atunci e joc incheiat. Cel care spune un astfel de cuvânt prime#351;te un punct.

4. Nu au voie sa se repete cuvintele intr-un joc ex: "copil" sa apara de 2 ori, dar daca se incepe un alt joc in cazul in care un utilizator e inchis, se poate folosi iar cuvantul.

5. Utilizatorul care inchide, incepe iar jocul cu un cuvant nou.

6. Nu aveti voie sa incepeti jocul cu un cuvant cu terminatie cu care nu se poate forma alt cuvant.

7. Nu se folosesc nume proprii si nici cuvinte de legatura.

8. Cuvintele puse aiurea, inventate sau de genul: `ntoarcere, nu vor fi luate in considerare si se va trece peste ele, lundu-se in considerare cuvantul dinaintea celui gresit.

9. Jocul reîncepe în fiecare saptamana, lunea. Cel care aduna cele mai multe puncte castiga.

Start joc : Prietenie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Acest joc exista si a ajuns la cap. 123. Vezi putin mai jos pe pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandradaa spune:

nu am reusit decat sa sterg ultimul meu post .. mai pot sa-l sterg sau unul dintre admini il va sterge?

"Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

De sters nu il mai poti sterge pt ca are deja un raspuns. Poti sterge subiecte deschise de tine doar daca nu a raspuns nimeni la ele. Moderatorii pot muta sau inchide subiecte...

Mergi la inceput