M-am hotarat.........adoptie(62)
Raspunsuri - Pagina 8
simo_75 spune:
cons- e adevarat ce spui tu....am citit si postarile fetelor care acum au deja puiutii acasa dar nu putem sa ne controlam sentimentele si trecem probabil prin acelasi stari.
Fac parte din etapele adoptiei
Eu sunt optimista si cand vad ca nu reusesc sa deschid nici o usa ma ambitionez si ma gandesc ca exista si ferestre
Sunt sigura ca toate fetele aspirante ne vom gasi puiul intr-o zi!
Nu se poate altfel!!!
va pup
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
Tzuni spune:
Sunt emotiile de dinanite de a ramane insarcinata!
Stii capitolul "Aspirante optimiste"? Acolo sunteti voi acum.
Succes, rabdare si, mai ales, GANDITI POZITIV!
Gandurile pozitive atrag lucruri pozitive!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
Andreea1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Vedeti AICIniste poze cu Meri la mare, facute in we trecut. |
Doamne ce mare s-a facut Meri de cand am vazut cand strangeai banutii pentru 8 Martie! E superba!
Tzuni spune:
Andreea, cum o pot vedea si eu pe Gospodina ta?
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
simo_75 spune:
Astazi am citit o groaza de povesti aici pe forum si am inteles o chestie care pana acum mi-a fost greu sa o accept.Recunosc
Am acceptat ideea de a adopta un copil mai marisor fata de cerintele noastre!!!!
"vinovate" se fac AncaWish si m_monica
Am inteles ca pana la urma sa am un copil nu consta numai in ideea de a schimba scutece, de a-l plimba cu caruciorul etc...(sunt prea multe de spus )este ideea de a avea un copil si atat!
va multumesc fetelor ca mi-ati deschis ochii si m-ati facut sa gandesc un pic mai departe.
Pana la urma DD ne va da ce crede el ca meritam si atunci vom renunta la anumite conditii puse la inceput.
va pup
misha71 spune:
Simo! Felicitari! Pai in cazul asta va astept sa mamicim si sa taticim AICI
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Teledon Mihaita - ROMTELECOM
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
simo_75 spune:
Poate isi vor da seama autoritatiile in ce stadiu ne pot aduce ca sa avem un copilas:
http://stirileprotv.ro/stiri/social/test-de-paternitate-obligatoriu-in-toate-adoptiile-suspecte.html
E foarte grav ce se intimpla!!
gabi_99 spune:
ai dreptate simo... shi articolul din romania libera face trimitere la aceasta practica...sint absolut superficiali cei care pun etiketa: legal sau ilegal, moral sau imoral, fara sa cunoasca cu adevarat problema...eu am postat comentariu la articolul din romania libera http://www.romanialibera.ro/a155648/de-doua-ori-mai-multi-orfani-decat-familii-care-doresc-sa-adopte.html , insa nu shtiu daca cineva mai shi citeshte shi transmite semnale pe undeva...pina una alta, noi shtim ca ne ashteapta undeva , copilashul crescut in inimile noastre...
auzi...cu cita nonshalantza se intreaba ei daca este un moft sa vrei copilutz mik....parca faci nazuri la culoare rokiei...nu au cum sa intzeleaga ca vrem sa petrecem impreuna cu copilul sortit cit mai mult timp, sa ii daruim dragostea shi grija noastra de cit mai devreme posibil...oricum, daca copilutzul e mik sau mare depinde asha de putzin de noi.......ufff
gabi
simo_75 spune:
gabi_99-ai dreptate, toata lumea spune verzi si uscate dar de facut nu se face nimic.
articolul din romania libera l-am postat si eu cand a aparut dar sincera sa fiu nu inteleg cum de doua ori mai multe familii decat copii iar noi suntem nevoite sa mutam muntii din loc pentru a gasi a ne gasi minunea.
strigator la cer!!