M-am hotarat.........adoptie(62)
Raspunsuri - Pagina 17
simo_75 spune:
asi si manuelita-felicitari si va tin pumnii!!!
Noi mai asteptam..asteptarea asta ma omoara dar cu incredere in bunul Dumnezeu speram sa fie spre bine...
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
SoriLea spune:
MANUELITA - ce ma bucur pt tn, se simte din ceea ce ai scris fericirea ta.
Nu iti fa probleme ca nu ai ceva sau altceva, la momentul respectiv vei sti de ce ai nevoie. Cand am citit postarea ta m-am vazut pe mn ce agitata eram inainte sa-l aduc pe bb acasa si la fel ca tn, nu stiam ce-mi trebue si ce nu, doar ca la mn fiind micutz am inceput cu ser fiziologic, supozitoare de temperatura, supozitoare cu glicerina, pompitza pt nasuc, forfecutza pt unghiutze si multe maruntisuri care nu-mi vin acum in minte.
Sunt multe care inca le mai cumpar, sotul mai glumeste pe seama mea spunand ca ne putem deschide magazin la care produse avem,dar pt mn niciodata nu-i destul.
Ma bucur ca esti in sfarsit implinita, sa fie sanatoasa, sa va umple casa de veselie si sa fiti fericiti
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
gabi_99 spune:
Manuelita - sa dea DD sa trecetzi aceste emotzii cu bine shi sa vina beneficiara dragostei voastre mai repede acasa
sint asha de in ceatza cum cu procedurile....fetitza pina acum unde a stat? convinsa am fost ca e la voi acasa...uuupsy...cred ca m-am zapacit de tot... imi cer scuze daca am pierdut shirul asha de grav
gabi
simona14 spune:
Buna,eu sunt Simona si sunt o mamica fericita a unei fetite minunate,adoptate,nu de foarte mult timp.Si noua ne-a fost greu la inceput,dar am avut rabdare si pana la urma am reusit.Celor care sau decis sa faca pasul asta le sfatuiesc sa se inarmeze cu multa rabdare si la sfarsit cand o sa aiba copilasul in brate o sa uite tot greul.Imi pare rau ca nu am descoperit forumul cand eram si noi la inceput de cautari.Atunci eram foarte avida de informatie si imi era greu ca nu aveam pe nimeni care trecuse prin asa ceva.Eu cred ca fiecare copilas isi asteapta parintele lui si bucuria o sa fie imensa cand drumurile o sa se intersecteze.
Anca Wish spune:
Manuelita, m-ai facut sa zambesc cu rochite, rochite, rochite. Super!
Nu uita de pieptan, periuta de dinti, pasta de dinti, (..)oja, moatze, strugurel de buze, ...etc
Bine ar fi ca o parte din cumparaturi sa le lasati pentru cand va veni printesa acasa si sa mergeti impreuna, sa-i ceri parerea s-o lasi sa aleaga.
Lasa medicamentele acum. Imi amintesc ca la primul stranut al Danei am umplut un raft cu medicamente.
Stai s-o aduci mai intai acasa.
Felicitari din suflet!
Asi, felicitari si tie si pupici Mariei si lui Razvanel.
gabi_99 spune:
ma maninca degetele sa ma mai bag shi io in seama pe aici...
parca am shi eu o stare euforica...vad pregatiri pe aici, asi, manuelita...heheh...imi amintesc cind citeam de manuelita - greshesc oare? in perioada de cautari, ca itzi venea sa intri in magazine shi sa cumperi lucrushoare pentru copii, fara a shti daca vetzi avea fata sau baiat, mare sau mik...ma insheala memoria? uite, acum, shtii ce trebuie luat...suuuper!!!
dar m-o apucat un kef neebun de shopingareala ...da' uite, ca nu shtiu ce trebuie sa cumpar...asha ca reiau pozitzia de ashteptare, invatzata dupa cum spuneam de la al nostru ciine...
bafta la terminat procedurile !!!
gabi
SoriLea spune:
Gabitza esti super tareee si esti si cea mai activa de pe aici, sa-ti dea DD drumul cel mai scurt spre puiutzul tau
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
gabi_99 spune:
- ma agit...ca ma gindesc io: cind o aparea micutzul / micutza...poate sa fie shi oleaca mai mare, nu ne suparam....hm...nu o sa mai am atita energie...heheh
gabi
Mariaa spune:
avem si noi un body alb cu roz, un carucior, o minge si un patut.
si mai avem un pachet mare de 'vorbe de duh' ce le-as imparti cu voie buna celor de la DPC de la noi.
Asi si Manuelita, sa treaca cat mai usor zilele astea, pup tare! pup fetele si tin pumnii sa mearga totul bine.
Anca
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
ioanaalice spune:
Asi si Manuelita, ma bucur pentru voi si va tin pumnii sa terminati cu actele cat mai repede!
Citat: |
vroiam sa va intreb ce termometru si medicamente ar trebui sa am in casa, dar devin "off-topic" asa ca ma mut la Nascuti in suflet.... |
Manuelita : termometru electronic (de la orice farmacie - noi l-am luat de la Sen**blu 30 lei - perfect!), antitermice (nur*fen si Pan*dol). In rest, ce-ti mai recomanda medicul pediatru. Eu mai am in trusa lui de voiaj, obligatoriu - o crema care ii desfunda nasul cand are mucii grosi si o crema antiinflamatorie - pentru arsuri usoare si ciupituri de tantari si alte lighioane.
ioana, mama lui Mihai
un artist