Ochi obositi - solutii

Ochi obositi - solutii | Autor: olishka

Link direct la acest mesaj

Saluatre!!!

Am nascut de curand si nu prea mai dorm ca inainte Am ochii rosii de la oboseala si este cam inestetic. n afara de somn (oricum dorm 6-7 ore adunate) ce remedii stiti? Ceva piIcaturi care se pot administra fara prescriptie medicala ati folosit? Eu nu prea am timp sa ajung la oftalmolog.

Multumesc

Olga, mamica lui David iepurasul

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

incearca late rece 5 min (vata inmuitat in lapte rece)

pliculete de ceai , la fel 5 min (racite)

felii de castravete, sau vata inmuiata in suc de castravete, cartof razuit , pus pr 5-10 min

Sa-ti traiasca iepurasul, si tu sa-ti revii repede !

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc Annie De pliculete de ceai stiam, dar uitasem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

eu imi amintesc ca aveam aceeasi problema si, cand mergeam in bucatarie sa le fac lapticul la buburuze (sau oridecateori aveam ocazia) imi puneam pe ochi doua linguri reci (le tineam la frigider.. )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu in afara de plculete de ceai verde reci mai pun cuburi de gheata.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michela09 spune:

Pt. cearcane stie cineva ce solutii exista?
In afara de anticearcan pe care il folosesc,cunoasteti ceva trucuri sau chiar tratamente?

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

M-am confruntat si eu cu problema asta. Aveam ochii rosii fie de la oboseala, fie de la plans( in timpul sarcinii am plans f mult, fara motiv) iar cel mai bun remediu pe care l-am gasit eu au fost feliile reci de catravete puse in asa fel incat sa acopere tot ochiul, si tinute cateva minute...Si fiind vara in perioada aceea eu am mai folosit si coji de pepene verde, taiate proaspat, de la frigider. In general eu cred ca orice compresa rece, fie si cu apa, ajuta la disparitia rosetii ochilor sau a cearcanelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

pentru ochi obositi, rosii, exista Visine, in mai multe forme. l-am folosit si e OK, doar ca eu uitam sa-mi pun zilnic. este OTC deci se elibereaza fara prescriptie medicala si nu e scump...acum cativa ani era 10 RON flaconul...acum nu mai stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Super sfaturi!!! Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss3 spune:

de la visine poti sa ramai dependent . nu e recomandat sa se foloseasca prea des sau pe perioada mai indelungata. Si eu am o problema cu ochii de la un timp si anume de pe la ora 15.00 incep sa ma usture si sa imi lacrimeze fff rau, si sunt rosii. E posibil sa fie si de la calc, dar tot timpul am lucrat cu calc f mult, deci nu stiu ce sa zic. Oare sa fie oboseala care isi spune cuvantul?

Mergi la inceput