Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (09)
Raspunsuri - Pagina 8
saby spune:
Da Aris o sa-ti spun daca e bun, cu toate ca incep sa am indoieli, parca e si mai agitata piticuta dupa ce ii dau. Poti intra pe net sa citesti, pe mine m-a incantat tare mult...parca situl era colief.com..ceva de genu.
De ce faceti pasaport la bb??? In tarile in care se poate calatori cu buletinu nu merge si la bb cu certificatul de nastere? Intreb si eu.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea
aris26 spune:
de crbohidrati nu ducem lipsanu stiu de ce dar in ultima perioada nu pot sa mananc fara paine,imi plac pastele iar despre prajituri ce sa mai zic...ca doar are mama grija sa imi faca ceva bun in fiecare zi
25 martie 2009
saby spune:
Vroiam sa mai spun ceva dar fug ca s-a trezit Maiutu meu si a dormit doar 15 min, offf
aris26 spune:
saby - citisem despre el dar ca si tine nu am mai avut incredere,dar daca isi face efectul la voi il incerc si pe asta. cu certificatul d nashtere nu merge probabil pt ca nu are poza.bine eu imi fac sperante ca intr-o luna doua sa scapm de colici ca altfel nu prea putem pleca nicaieri.
25 martie 2009
saby spune:
Gata a adormit la loc probabil tot pt 10 min dar asta e.
Aris pana una alta ia inceraca si Gripe baby water, la noi are efect cand are crize foarte puternice, nu il dau tot timpul si in plus are ca efect si instalarea somnului, asa ca noaptea dupa atatea ore de plans s-ar putea sa aiba efect. La noi tine ca 15 min starea de somnolenta si dupa ai o luam de la capat dar parca nu asa rau,pt ca pana la urma adoarme nu stiu daca de la sirop sau de oboseala. E o alta varianta.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Buna dimineata!!! Ce bune sunt sfaturile voastre Asta noapte cum a chitcait David un pic, l-am pus langa mine in pat si l-am alaptat. Culmea, a adormit dupa ce asupt 5 min si nu i-am mai scos nici un aer, caci iar il trezeam si n-a aavut nimic Asa ca nu am mai stat cu el 2 ore treaz noaptea Sa aveti o zi frumoasa si bebei cuminti!!! Olga, mamica lui David iepurasul |
Ai PM
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
citat din mesajul lui danonique Buna dimineata!M-am delectat cu poze superbe asa ca imi incep frumos ziua.NOVUS si CHATONEL aveti doua printese perfecte.M-as baga la petit dar cred ca e cam tarziu si fetele sunt deja promise.Despre dormitul cu bebe si eu am ales sa dorm cu Darius ptr ca asa reusesc sa ma odihnesc si eu.E mult mai simplu sa ii dau sa suga cand e pe jumatate adormit si asa evit sa se mai trezeasca si sa ii trezeasca si pe ceilalti doi puiuti. Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09) poze |
multumim , si voi sunteti taree frumosi !!!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
citat din mesajul lui chatonel efectul vitaminelor se "vede" imediat? Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon Toulouse, la ville rose |
cred ca da
eu iau centrum materna tot din acest considerent ca nu mananc numai ce trebuie sau mai uit sa mananc
georgiana310 spune:
Offf, fetelor... asa rau imi pare de bebicii cu colici. Ma tot gandesc ca si Bris maine face 1 luna jumate si nu stiu... oare daca nu a avut pana acum, cand vor incepe?! Sau e musai sa inceapa???
Am vrut sa va mazi zic ceva: zilele astea am incercat sa gasesc o varianta in care sa pot merge si la munca (minim 4 ore), sa pot sa imi tin si casa curata (si e cam mare, so...) si sa am vreme sa ma apuc si de sport! Asadar, m-am hotarat ca nu iau nicio bona ca mi-e cam frica inca. Dar, am vorbit cu fata de care va ziceam si am "negociat" cu ea sa o plimbe ea pe Bris zilnic. Astfel am minim 4 ore zilnic in care ma pot organiza cu munca de acasa, treaba in casa sau sport. De mancare la mine se ocupa sotul (asa a fost intotdeauna) si tot el sta 2 dimineti cu ea acasa (adica de la 9 - 13) cat sunt eu la munca. Si in rest, cand am treaba in oras o pun in sling si sunt foarte mobila.
Acum... ma gandesc ca incidentele care pot aparea cu Bris la plimbare sunt cu mult reduse decat daca as lasa fata cu cineva mai multe ore pe zi, si in casa. Aaa, sa mai zic ca ea la plimbare doarme... deci, e o misiune mai usoara sa o plimbi.
Ilinca, ai reusit sa te devirusezi?!
Novus, zilele trecute am surprins-o pe Bris intorcandu-se de pe o parte pe alta!!! Am ramas socata. Si era si sotul cu mine deci, nu sunt nebuna!
Mami de Bris, 16 aprilie 2009
gia
novus spune:
citat din mesajul lui chatonel multumesc de sfat, shasa, o sa il urmez novus, auzisi? vitamineeee!!! Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon Toulouse, la ville rose |
pai eu iau si vitamine dupa cum zisei si mananc si dulceee la greu
las' ca dupa ce termin cu alaptatul imi revizuiesc dieta