Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (39)
Raspunsuri - Pagina 20
maria08 spune:
Buna dimineata!!!
Dupa un week end lung , iata-ne iar pe "baricade".......ieri am implinit si eu 31 de anisori si m-a cuprins asa o stare.....ma tot gandesc ca anii trec si minunea nu se mai implineste pentru noi......offff, toata slujba de ieri l-am rugat pe Bunul Dumnezeu sa ne implineasca acest vis! Doamne Ajuta!!
V aimbratisez cu drag si va doresc o saptamana frumoasa!!
sandaa spune:
Maria LA MULTI ANI! . 

. Bunul Dumnezeu sa-ti asculte rugaciunile si anul acesta sa fii posesoare de o frumoasa burtica. Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Doamne ajuta!
ellenii spune:
La multi ani! MARIA

Sa traiesti si sa infloresti si sa faci un bobocut! 
Nu-ti pierde speranta! Un copil va fi al tau! Mai ales pentru ca iti doresti atat de mult!
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
oanka80 spune:
MARIA la multi si fericiti ani!!!!!!!
. anul acesta va fi cel binecuvantat si mult asteptat de tine. vei primi darul mult visat si ma rog pt tine sa apara minunea in viata ta cat mai repede cu putinta 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
caciantoni spune:
maria - La multi ani! Fie ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa reverse asupra ta multe binecuvantari, liniste si dragostea si milostivirea Lor cea fara margini! si bineinteles ca iti doresc sa primesti si cea mai mare binecuvantare.....un prunc sanatos si frumos.....
georgia_c spune:
am trecut sa zic si io LA MULTI ANI sarbatoritelor , cami (scuze de intarziere ) si maria... sa va dea DD numai bine , sanatate si tot ceea ce va doriti
madutz
, io iti doresc sa-i calci pe urme laurei
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
sissica spune:
maria08

LA MULTI ANI!

multa sanatate ,fericire,bucurie si cel mai frumos cadou ,un prunc frumos si sanatos
sufletel_80 spune:
Maria, La Multi Ani !!!
Sa ai parte de multe binecuvantari ceresti, sa iti asculte Dumnezeu rugaciunea, sa te intareasca Maica Domnului si sa iti daruiasca pe deplin darul Rabdarii ... Si toata aceasta perioada de incercari sa te intareasca, sa te intelepteasca, si sa te imbogateasca sufleteste!
Parintele Gherontie Puiu ne-a dat sfatul duhovnicesc pe care ti l-am scris si eu...Rabdare sa cerem de la Maica Domnului!