gradinita Garfield- sectia germana
Stiti cumva ceva despre aceasta gradinita? ma intereseaza daca este ok..si daca se invata germana...ca asa multe scriu ca-s in engleza sau germana dar nu vorbesc cu copii in germana sau engleza..are cineva copilul aici la sectia germana? Pt ca nu ma pot hotari ce sa aleg pentru copilul meu..
Raspunsuri
devoska spune:
Buna!
Am avut copilul in aceasta gradinita chiar la inceput cand s-a infiintat (sediul de langa Primaria sector 1), dar numai din toamna pana dupa Paste. Era curata, cocheta, educatoare - dragute si calde, surorile gemene-patroanele erau placute... Si noi am ales tot "sectia germana". Nu primeau seara mancare... Cica ele le dadeau, dar copiii nu mancau. Si cand le dadeau primeau biscuiti. Pacaleala pe fata la bani. Le calculai cu regula de trei simpla si degeaba. Germana??? La un momendat au inceput sa faca cu un studentas timid care nu facea fata la 5-6 copilandrii. I-a pus sa memoreze cate o poezie pentru serbarea de iarna. Poezia i-am tradus-o noi acasa, ca sa stie ce invata. Asta cu germana. Pianul nu se facea, ca pe nu stiu care doamna din gradinita o durea capul de la el iar patroana mi-a zis ca o costa nu stiu cate mii de euro
acordatul caci copiii isi bat joc de el... Lectiile de echitatie au fost doar doua in mai mult de juma de an. Iar alea nu au fost lectii de echitatie ci plimbat cu calul 2-3 min de copil. Inotul pe timpul verii, ar fi mers doar o data pe saptamana-noi nu l-am mai apucat fiindca am mutat copilul dupa serbarea de Paste. Cursurile de dans aveau loc doar inainte de serbarea de Paste
si asta doar cateva sedinte. Nu mai pun ca una din patroane, terminata medicina si care te face sa te simti in siguranta, e paralela cu domeniul. Si minte
Ne-a promis transport gratuit, dar nu am avut nevoie decat pentru o saptamana. Motiv pentru care s-a jelit la toti parintii ce profitori suntem.
Eu de aici am mutat copilul la o gradinita de stat unde am fost mai multumita. Si asta sper ca spune totul.
Mult succes si alegeri intelepte! 
iubu77 spune:
Aoleu
Io am intrebat-o si mi-a zis ca fac germana ca in primul an se face mai putin ca nu intelege copilul..dar din anul 2 se vb numai in germana..adica io ma gandesc ca este cu predare in germana..asta daca nu minte..acum nu mai apare echitatie sau inot..si-a mai deschis si un alt sediu.. Sincer pe mine ma intereseaza sa se poarte ok cu copilul si sa invete ceva germana..pt mine eaproape de casa..
dar daca nu face germana atunci nu vad rostul..ca la stat se face acelas lucru si fara atatia bani..
multumrsc mult pt experienta impartasita..mai astept si alte pareri.