Prietenie la plesneala 47 Ne recunoastem defectele
Raspunsuri - Pagina 9
Delphinas spune:
anca in sfarsit ne-ai gasit in casa noua...ca am vazut ca ai postat la vechea adresa ![]()
oana tu ai mare dreptate ca ai postat cum ai luxat picioru...
neoronul meu necofeinizat maxim inca si-a spus cuvantul. vrei sa spui ca S s-a ingrasat? da e pe perioada de crestere. sau tu ai petit-o la careva si ti-e ca nu o sa-ti mai ia odrasla?
(glumesc)
da o
super strong care face?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Puppa spune:
Dau eu una super strong...Am baut deja o canutza de ness, sunt ca noua...Mai noi fi-mea doarme chiar 12 ore noaptea, sper sa o tina asa
Intre timp, pot si eu sa beau cafeaua, sa pipez si sa citesc pe forum, mailul si alte chestii. Azi am alergat dupa furnici, dar le-am pus niste sare, sper ca nu mai apar ca trec la arsenalul greu.
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Delphinas spune:
Puppa ness nu beau...o ia inima la trap rau de tot si nu am fraiele la mine sa o stapanesc
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
dev 
Poveste ...
Un imparat a prins un tanar supus care vana pe domeniul lui. L-a aruncat in temnita si ia spus ca-l va elibera daca va raspunde la intrebarea: Ce vrea de fapt femeia?
Tanarul si-a chemat si a intrebat mama , sora, verisoara, vecina, dar nici una n-a putut sa dea un raspuns corect. In fine a chemat si o vrajitoare batrana si urata. Aceasta i-a promis ca-i spune raspunsul corect cu conditia ca dupa ce va fi eliberat o va lua de sotie. Neavand alta solutie tanarul a acceptat. Raspunsul dezvaluit de vrajitoare a fost: Femeia, de fapt, doreste sa fie stapana propriei vieti!
Imparatul l-a eliberat imediat.
A urmat nunta si noaptea nuntii. Insa nu mica i-a fost mirarea cand in pat a gasit o fata tanara si deosebit de frumoasa care i-a spus: pentru ca te-ai tinut de cuvant jumatate de zi voi fi batrana si urata, iar cealalta jumatate voi fi ca acum. Urmeaza ca tu sa alegi in care jumatate de zi sa fiu tanara si in care sa fiu batrana. Tanarul cazu pe ganduri: sa rada toti de el vazandu-l cu o batrana si urata iar noaptea sa petreaca cele mai placute clipe alaturi de o tanara fermecatoare, sau sa se plimbe ziua cu cea mai frumoasa fata printre oameni iar noaptea....
In cele din urma tanarul i-a spus sa aleaga ea cum crede ca e mai bine. Imediat a venit si raspunsul: Voi fi tot timpul tanara si frumoasa pentru ca am gasit barbatul care mi-a dat libertatea de a fi stapana pe propria viata.
Morala : NU CONTEAZA DACA O FEMEIE E FRUMOASA SAU URATA . IN FOND FIECARE E O VRAJITOARE
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
Ana68 spune:
Salutare...bay cat scrieti...pfuai!
Hai ca am terminat cu cusutul...e totul ok,am facut proba si e frumos...maine emotii...sa iasa bine...si o sa pun si poze,promit!
Io...de scorpii cetire...recunosc ce vreti voi...numa' sa fie bine!
Tzuc gashca si sa aveti o zi bestiala!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Puppa Eu de la fecioara mi le recunosc pe toate...Mai putin ipohondria...Dar in rest...Si mai am si ascendent in scorpion, ale carui caracteristici se manifesta cand mi-e lumea mai draga...Si ca sa fie meniul complet am grupa AB1V, tot de oameni ciudati, cu idei fixe...Dar cum ne descriam eu si cu o prietena in facultate...suntem frumoase, destepte si modeste... ![]() http://picasaweb.google.com/cristina.catana http://puppa.wordpress.com/ |
nu cumva esti sora mea geamana?

Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
adica ce vrei sa spui,ca scorpionii sunt lenesi? ![]() TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM **********0 900 900 320-pt 10 euro********** **********0 900 900 325-pt 5 euro********** MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
deci pana la urma scapatul asta in mare a fost de bine

mai,nu ziceam ca scorpionii sunt lenesi,da' tu nu vazusi cum fac fecioarele? cauta microbii cu lupa,spala podelele cu periuta si pun rufele la spalat pe culori,in ordine alfabetica si alte nebunii din astea?!
acum mi-am amintit...recunosc,am spalat podelele cu periuta

Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
sorana spune:
Deci
EU N-AM NICIUN DEFECT!
Sunt perfecta, minunata, nemaipomenita.
Evident, sunt LEU.![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
Edit: ABIV am si eu ...
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorana Deci EU N-AM NICIUN DEFECT! Sunt perfecta, minunata, nemaipomenita. Evident, sunt LEU. Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein Edit: ABIV am si eu ... |
Evident
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro