Prietenie la plesneala 47 Ne recunoastem defectele
Raspunsuri - Pagina 16
misha71 spune:
Delphiiiiiiii!!!! Faci cucu-bau cu Devo? ![]()
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Teledon Mihaita - ROMTELECOM
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
ralualexandrei spune:
Noapte buna mahala,iaca acu am sfarsit si eu treaba,somn usor pupezelor.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
devoska spune:
Neata mahala! Eu ma tin de cuvant, asa ca haideti la cafea, ceai verde pentru vio, pepsi pentru MB... fiecare ce vrea.

Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Delphinas spune:
neata stilatelor
dev tu ai dormit aseara sau ai facut plantoane sa fii sigura ce ne servesti
de dimineata.
multa si buna, asa cum imi place mie. esti pe sufletul meu.
dev bun venit in clubul paracioaselor, dar din casa mama nu dau. doar de sub presul de la usa ![]()
andra sa nu cumva sa te impinga pacatu sa nu ne dai si noua macar cate o felie din cozonacul ce l-ai plamadit aseara
cu toata dieta mea, tot ma infrupt un pic din el.
misha mie imi place sa ma joc de-a cucu-bau....ce zici, ne jucam impreuna?
oana ia mama de acili`sha caldura cat cuprinde sa nu va fie frig puiule. si sa te simti ca in RO.
tie si lu S si sa veniti cu vestile cele mai bune.
acum fug ca am o restanta undeva...![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Ana68 spune:
'Neata fetelor si de la mine....sa aveti o zi formidabila,asa ca voi...pusici la toate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
kay spune:
multamesc de cafea !
Ieri am fost La control La inima.. E bine, DAR are o stenozare Mica a A.P. si o regurcitare grad 2 a valvei pulmonare... Cica nu e asa de rau, dar mie mi-a stat inima in loc... Regurcitarea pana la8-9-10 n-au ce sa-i faca... Daca trece , tb reschombata artera, si asta doar in SUA... Daaaar, nu ma panichez, respir adanc si rar si astept sa vad ce aduce ziua de maine . Acu se jeleste da nu-i dau cirese 
O zi frumoasa ca mine
va doresc !!!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
devoska spune:
neata! neata! ati inceput sa va treziti? Eu am fost si mi-am dus cupilul la scoala. Pleaca in excursie si s-a incaltat cu o pereche de tenesi roz bombon super cool (zice ea) dar care au doi Km de sireturi. I-am facut funte peste funte si un nod la sfarsit. Problema e cine i le desface si reface la scoala... nu ne-am gandit (in scoala au alte incaltari).
delphi, sunt chioara de somn. Am stat cu grija sa ma scol prima...
na, ca iar am zis-o. Ca sa fac cafeaua, nu de alta, ca doar am promis. Multam pentru ce ai scris. Bune ideile. Sara e tare incantata. Al meu zice insa sa pomenesc de Dracula mai la sfarsit, ca odata atins subiectul nu crede ca vor mai face liniste si vor navali cu intrebari
.
Oana, bafta, sa fie totul bine!
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralualexandrei Pe mess a inceput sa circule mesajul pt ajutorarea lui Mihaitza ![]() Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Teledon pt Mihaitza 0 900 900 320-pt 10 euro 0 900 900 325-pt 5 euro |
Si eu trimit azi
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
ancadragoman spune:
Oano 8-9-10 inseamna ani?Adica 8-9-10 ani?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay multamesc de cafea ! Ieri am fost La control La inima.. E bine, DAR are o stenozare Mica a A.P. si o regurcitare grad 2 a valvei pulmonare... Cica nu e asa de rau, dar mie mi-a stat inima in loc... Regurcitarea pana la8-9-10 n-au ce sa-i faca... Daca trece , tb reschombata artera, si asta doar in SUA... Daaaar, nu ma panichez, respir adanc si rar si astept sa vad ce aduce ziua de maine . Acu se jeleste da nu-i dau cirese ![]() O zi frumoasa ca mine |
celese?? vreau si eu. azi am voie fructe cate vreau, cate pot ducesanatate maxima Sosonicai si tie multa putere. imi place gandirea ta pozitiva
dev mama ei de sculare si trezire...las ca te mai invat eu cate ceva
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa