Prietenie la plesneala 47 Ne recunoastem defectele
Raspunsuri - Pagina 14
ralualexandrei spune:
Gata m-am intors am fost la scoala la Robert nu spun ce mi-au auzit urechile,un singur cuvant descrie minte brici si indisciplina,apoi la banca cu acte brrrr bine ca am scapat,acum mi-am suflecat manecile(am maieu ) si ma puc de treaba ciorba de burta tochitura,cozonaci cu nuca si oua rosii,asa ca voi scrieti linistite ca in pauza de tigara mai bag si eu un ochi,aaa am uitat am gasit geamul de la baie spart Edy a jucat fotbal,nu-i bai bine ca nu s-au taiat in el .
Andra: Gata m-am intors am fost la scoala la Robert nu spun ce mi-au auzit urechile,un singur cuvant descrie minte brici si indisciplina,apoi la banca cu acte brrrr bine ca am scapat,acum mi-am suflecat manecile(am maieu ) si ma puc de treaba ciorba de burta tochitura,cozonaci cu nuca si oua rosii,asa ca voi scrieti linistite ca in pauza de tigara mai bag si eu un ochi,aaa am uitat am gasit geamul de la baie spart Edy a jucat fotbal,nu-i bai bine ca nu s-au taiat in el .
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
ralualexandrei spune:
ce mesaj tampit imi vine sa arunc laptopul pe geam,ufff Claule ce mi-ai facut tu mie.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Delphinas spune:
andra
pt gospodina din tine
si eu fac o placinta cu crema de branza dulce. oua face mama si imi da si mie 3-4 cat sa le ciocnesc de ale lu max ![]()
si o sa fac niste pui cu smantana pt sclifositu de max
am aruncat alaltaieri la mancare...slava cerului
dev eu inca astept pm cu sculatu 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
devoska spune:
trimis PM cu sculatu. Pentru celelalte plesnite sa stiti ca am fost cat se poate de decenta
. Poate sa confirme si delphi.
Miha007, multumim de evaluare
.
ralualexandrei spune:
Delphi esti de coma fata!!!![]()
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Delphinas spune:
ce mai pm...bey sincer fata asta e demna de pus la panoul de rusinoase.
dev promit ca te ajut dar sa var placinta in cuptior si sa intind seria2 de haine....mazgalici a murdarit hainele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralualexandrei Delphi esti de coma fata!!! |
adica sunt in coma?
pai si placinta cum am mai facut-o? mecanic? intuitiv caci daca mi-ati citit zodia, ati fi observat ca am un simt al intuitiei fffffff bine dezvoltat.si cat e gluma e panarama, dar asa intuitie buna ce am...mereu m-am ghidat dupa acest simt deosebit. cred ca singurul dezvoltat la parametri normali. restu....
dev ia ca vine un pm catre tine. sper sa nu-l intercepteze rusii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
ralualexandrei spune:
Esti de coma adeca ne bagi pe noi astalealte in coma de atata ras.
Spiritu ala s-o dezvoltat si la mine in parametrii normali,restu is exacerbate,o fi bine o fi rau,naiba stie![]()
Am terminat de framanta cozonacu',acu sa termin ciorba.
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
ralualexandrei spune:
Pe mess a inceput sa circule mesajul pt ajutorarea lui Mihaitza
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
devoska spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas ce mai pm...bey sincer fata asta e demna de pus la panoul de rusinoase. dev promit ca te ajut dar sa var placinta in cuptior si sa intind seria2 de haine....mazgalici a murdarit hainele |
Am spus ca sunt fata... decenta.
Vezi ce faci delphi, daca dai din casa trimit rusii peste tine
ralualexandrei, ce ai facut de sta semnatura pe mijlocul paginii? Ca la mine nu vrea decat intr-o parte. O editezi de fiecare data cand scrii?
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro